Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 163996 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #795 : 20 Şubat 2015, 16:37:32 »
Hoca en kotu alır 2 ay oynatır para odemezler.Oyuncular yine serbest gider.Aldıkları sonuca bakarlar.

vallaha normalde bu tip islerin biliyorsun transfer yasagı oluyor...ama bunlar almıyor o cezayı..canik, bjk falan yedi bu cezaları..

birgun umarım gs'ye de patlar..

sonucta bone olayı buyurse ceza yemeleri lazım...ama nerde ?

gs'nin yapacaksa 5 gunde bu transferi yapması lazım bence..(bone haric)..

cunku sonrası icin bu transfer gereksiz olur ligde hala bone donmemisken..(ilk bone u geri getirmek isterler para bulurlarsa..ama gelmez bu saatten sonra..100 bavulla gitmis...bence bunlarda bizim gibi taraftar uyutuyorlar..zaten ozyer'in oldugu yerde taraftar uyutma operasyounu hep olur)..

cunku ellerinde hali hazırda 4 eu oyuncusu var..ve hepsi ligde oynuyor..1 tanesini o zaman gonderirler el'den de elenirlerse...malum 5 taneye izin var ligde...

onların oncelikli amacı bone olur...olmazsa belki 1 transfer...

ama yeni oyuncuda 5 gunde cok zor...
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 16:40:54 Gönderen: Vanguards of FB »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #796 : 20 Şubat 2015, 16:46:56 »
Hoca Ekrem Memnun cok iddialı acıklamalar yapıyor.Son El sampiyonuz,FB yi yenecegimizi biliyorduk vs diye bunlar son dakikaya kadar zorlarlar.Zaten duzgun oyuncular gelirse sutlanacak isim belli Casas'ı sutlarlar.Bone'nin normalde gelmemesi lazım ama bunlar bir sekilde islerini yurutuyorlar.Dubjlevic,Sancho isyan bayragı acıyor,resti cekiyor ama gitmiyorlar.Nuria'dan daha hic ses cıkmadı.Casas'dan oyle aslında en kritikleri İspanyollar Nuria ile Sancho bavullarını toplayıp gitselerdi iyiydi.Hatta para odemeden alırdık Sancho'yu bunlar taraftar vs Bone'yi geri getirirlerse sasırmam.Angel durumunu bilmiyorum.Gecici lisans alabilir mi,Penny gelmez diye umut ediyorum.Biz elersek Sancho da,Dubjlevic de gitse sasırmam.Ama elendikten sonra isterse butun takımları yok olsun is isten gecmis olur.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #797 : 20 Şubat 2015, 16:50:00 »
Hoca Ekrem Memnun cok iddialı acıklamalar yapıyor.Son El sampiyonuz,FB yi yenecegimizi biliyorduk vs diye bunlar son dakikaya kadar zorlarlar.Zaten duzgun oyuncular gelirse sutlanacak isim belli Casas'ı sutlarlar.Bone'nin normalde gelmemesi lazım ama bunlar bir sekilde islerini yurutuyorlar.Dubjlevic,Sancho isyan bayragı acıyor,resti cekiyor ama gitmiyorlar.Nuria'dan daha hic ses cıkmadı.Casas'dan oyle aslında en kritikleri İspanyollar Nuria ile Sancho bavullarını toplayıp gitselerdi iyiydi.Hatta para odemeden alırdık Sancho'yu bunlar taraftar vs Bone'yi geri getirirlerse sasırmam.Angel durumunu bilmiyorum.Gecici lisans alabilir mi,Penny gelmez diye umut ediyorum.Biz elersek Sancho da,Dubjlevic de gitse sasırmam.Ama elendikten sonra isterse butun takımları yok olsun is isten gecmis olur.

abi merak etme..o kadar kolay degil o isler...oyuncular da akıllı...gs nin ne oldugunu biliyorlar...
zaten istedikleri transferi yapsalar bile neye yarar...takıma alısacak; hucum seti ayrı savunmaıs ayrı...memnun zaten takım oyunu oynatıyor...cok zor 1 hafta kala bu isler..

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
« Yanıtla #798 : 20 Şubat 2015, 19:07:39 »
Hoca en kotu alır 2 ay oynatır para odemezler.Oyuncular yine serbest gider.Aldıkları sonuca bakarlar.
iyi de hocam anlamadigim birsey var.yillardir Galatasaray'da odeme sorunu var,neden yabancilar ya da menajerleri gelmeden once bunlari enine boyune tartip gelmiyor?

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #799 : 20 Şubat 2015, 20:39:21 »
iyi de hocam anlamadigim birsey var.yillardir Galatasaray'da odeme sorunu var,neden yabancilar ya da menajerleri gelmeden once bunlari enine boyune tartip gelmiyor?
Hoca FIBA dan falan rahat rahat alırız diyorlar herhalde

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

EuroLeague çeyrek final 1. maçı;

3 Mart 2015 Salı

20.00 Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank  FBTV Canlı

2. maç 6 Mart Cuma günü Abdi İpekçi Salonunda oynanacak.

İki galibiyet alan takım Final Foura yükselecek.

İki maçta karşılıklı galibiyet halinde 3. maç 11 Mart Çarşamba günü bizim sahamızda oynanacak.

« Son Düzenleme: 28 Şubat 2015, 09:13:42 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kelsey Bone'un dizindeki sakatlık sürüyormuş.İlk maçta oynaması zor rövanşa yetiştirmeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Zerre kadar ümidim yok turdan

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Zerre kadar ümidim yok turdan

Dümdüz edeceğiz..Ben inanıyorum..Bak ben diyorum abi Ben
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Dümdüz edeceğiz..Ben inanıyorum..Bak ben diyorum abi Ben

Bakalım, yalnız Biba'da bayağı bir çıkış var. Üç numarada cansu ile katkı verirse enteresan olur işler

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Eğer şu 2 maç kandırmaca değilse..Birsel de iyi yola girmişse.Takım paylaşacaksa böyle Çok şansımız var..Ama Eski tas eski hamam olacaksa zor.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Murat

• Üye
Eğer şu 2 maç kandırmaca değilse..Birsel de iyi yola girmişse.Takım paylaşacaksa böyle Çok şansımız var..Ama Eski tas eski hamam olacaksa zor.
Aynen Özeti bu.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

valla cuk oturmuş ama 1 numarada yine çok zayıfız

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bone sanırım 1-2 hafta kadar yokmuş..Bizim maçları kaçıracak
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
1.33 - 2.97 ile favoriyiz.