Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 161074 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Takviye yapıyorlar abi..Gs öldü bitti hikayelerine kulak asmayın...WNBA'de geçen sezon all star'da mvp olan oyuncuyu almak üzereler. kupadan sonra transferi bitirmeye çalışıyorlar.

schimmeli almaları sadece pg rotasyonlarını rahatlartır..martinez 2 numara oynar daha cok...yada ligde casas ile oynarlar...
yani schimmel-casas-sancho-bone yapacaklardır... martinez ve dubljevic sadece avrupa'da oynar bundan sonra...

lig icin cok guclenirler mi dersen bana gore zannetmiyorum...schmimmel eksinlikle zellous etkısı yapamaz gs'ye...

« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 16:31:18 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Işıl da gelecek diye planlıyorlar kiralık olarak...Ekrem hoca çok istiyor...Her şartta güçlenecekler

• Üye
esasında ligimizde bence cok degerli bir pf var...

mersin'de maleshenko...bence cok iyi oyuncu ve daha iyi olacak..

macerayı turkiye liginden arayacak olursak;

yolla bojovic'i; al dabovic+maleshenko'yu...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
abi gs'nin bu sezonu nasıl bitirecegi belli degil bu butceyle..su an takviye bile yapamıyorlar..gelecek senenin planlamasını nasıl yapsınlar..zaten herkesle 1+1 anlasıyorlar...gelecekleri belirsiz..

Bunların hangi dalda olursa olsun bu fakir edebiyatlarına kanmamak lazım. Erkek basket takımında kriz var dendi. Doğrudur, paralar ödenmedi ama Furkanı saymazsak 3 tane çöp yabancı gitti. Göndermeye kalksan bir dünya tazminat öderdin bu adamlara. Şimdi 2 yabancı daha alacaklar. Gidenlerden daha çok katkı vereceği de kesin gelenlerin. Bayan takımında ise kadrosunda Sancho olan takım için krize inanmam. Geç ödenir maaşlar ama ödenir. Sonuçta Sancho,Martinez,Casas,Bone,Dubljevic. Etti 5 yabancı. Şu anda 6.yı almaya çalışıyorlar. Kriz olan takım bunları yapamaz.

• Üye
Işıl da gelecek diye planlıyorlar kiralık olarak...Ekrem hoca çok istiyor...Her şartta güçlenecekler

vermez ruslar abi...kaldı ki ısıl geliyorsa schimmel'i ne yapacaklar...

schimmel saf pg...

schimmel+ısıl+aysegul+nuria

ne yapacaklar 4 adet pg'yi..

• Üye
ama suna inanırım...bizdeki para krizi bence gs'den daha buyuk ama basına yansımıyor..
paralar odeniyordur ama ek butcemiz kesinlikle yoktur...

ıste bence en buyuk sacmalık da burada...limitinı sonuna kadar harcayıp; bu rakam 8 milyon usd ise hala takımın 1 parcasını eksik bırakmak sadece bizim kulupte olur...dunyanın parasını yatırıp son hamleyi yapmamak her bransta var..erkek basketbolda pg...erkek voleybolda yıllardır yerli bir kalbursutu smacor 4 numara...keza bayan voleybolda gene kalbursutu 4 numara...(seda yıllarca o boslugu doldurdu gerci)...ne zaman farkına varacaklar acaba o en son harcamadıgın belki 300-400 bin dolar yuzunden 8.000 milyon bosa gidiyor...

gs ek butcesi olsun olmasın; paraları odesinler odemesinler kesin gene birseyler bulurlar...
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 16:44:57 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
vermez ruslar abi...kaldı ki ısıl geliyorsa schimmel'i ne yapacaklar...

schimmel saf pg...

schimmel+ısıl+aysegul+nuria

ne yapacaklar 4 adet pg'yi..

Ayşegül'ü idareten oynatıyorlar..o kadar rotasyona katma...

hmetin

• Ziyaretçi
KASKİ de bunlara hep kıyak gecti.Hem Martinez'i hem de Aysegul'u verdiler.Sanders'ı da verirler.
Ezikler icin yabancıları gerek yok Nevriye rekor paraya gitti.Bir takımda Nevriye varsa o takımda butce vardır.Ben acıkcası Dubjlevic kacar mı diye dusundum ama hala gitmedi.
Bu takıma takviye sart oncelikli yapılması gereken bu aksam Bojovic ile Kubra'yı gonderip,Biba'nın da dikkatini cekmek boyle oynayacaksa oynamasına gerek yok.
Bundan sonra da ligde Ndour olmalı bir takım sadece Tina ve Angel'ın sırtında gitmez.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Neyse iyi bir haber vereyim; bojovic'in yerine shooting guard arıyormuşuz..Gerçi hoca almayacağız dedi ama benim kaynak biraz bağımsız...Neticede bir oyuncu gelecek..İş artık biraz da Birsel'in kendini toparlamasında.
Galatasaray da WNBA son all-star'da mvp seçilen Schimmel ile ilgileniyor. Hatay da istiyor bu oyuncuyu..İnşallah Hatay alır

Asıl sıkıntı eskiden böyle oyuncuları biz alırdık, Bu sene özellikle Biba hiçbirinizin başında tüy bırakmaz maşallah bir istikrarlı gidiyor müthiş. Kübra zaten çarpmada 1 toplamada 0 onu saymıyorum. Bojoviçten ben ümitliydim ama o da yarı sezon bitti etkisiz eleman modunda devam ediyor. Olcay muhtemelen ekstra çalışma yapmadığından hiçbir ilerleme kaydedemiyor. Kısa şutör konusunda oldukça fakiriz ama transfer düşünülmüyor, hiçkimseye yazık değil de olan taraftara oluyor. Acilen bu şubeyi pisliklerden tamamen temizlemek ve yeni bir oluşum başlatmak lazım. :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Burada koç alan savunmasına döndü. Sıkıntı ortada Tina'nın olmasıydı.

Ben koçu beğeniyorum açıkçası.. Kadro çok yetersiz ama.. Bugün katkı verir diye güvenebileceğin tek isim Tina Charles..

Ben koça kızmadım hiç. Lakin onun en büyük hatası bitik biba ya güvenip tek opsiyonu baskılı savunma olan Bojoviç i istemesi olmuş.

Bence 2 uzunla alan savunması yapması lazımdı..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Abi gs bizimle transfer yarışı yapamaz. İstersek alırız...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Abi gs bizimle transfer yarışı yapamaz. İstersek alırız...

Asıl sorun da bu Murat gül gibioyuncuları istemiyor nerede tırışka birşey varsa peşine düşüyor veya onlarla devam ediyoruz

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Asıl sorun da bu Murat gül gibioyuncuları istemiyor nerede tırışka birşey varsa peşine düşüyor veya onlarla devam ediyoruz
Trışkadan Nağme ler diyorsun abi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
fatih dilber twitter'da yazmıştı dün hocaya sorduk maçtan sonra yabancı transfer etmicez dedi bu takıma yabancıları gönderip 3 yabancı transferi yapmak gerekir diye. tespiti doğru ama bunu hocanın söylemesini beklemek zor. hocanın böyle bir  talebi varsa ve imkan olduğuna inanıyorsa bunu üçüncü şahıslara değil kulüp yetkililerine söyler herhalde. kaldı ki her hoca takımı iyi gitse dahi mutlaka transfer ister. önemli olan kulübün imkanları. gözden kaçan şey geçen seneye oranla daha dar bir kadroyla oynuyoruz.

şu aşamada ndour'dan faydalanmaya başlamanın çaresini bulmalıyız bu zamanda bizim için en iyi tansfer olur, ligde de mutlaka kadroda olmalı.

bojovic ve Q yetenekleri zaten kısıtlı üstüne bir de kötü oynayınca özellikle bojovic hiç çekilmiyorlar, üstüne birsel ve biba'da eklenince başarı için fazla şans kalmıyor.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Eğer söylendiği gibi maaşları vermede bi sıkıntı varksa bu durumda hoca ben oyuncu istiyorum demez zaten en azından yuzsüz değilse demez