Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 161045 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
ama alacagımız oyuncular yazmıstık daha once ama;

dabovic (gerci 1 numar aozelligi olmadıgından problem olabilir)
anna cruz
marta xargay
shay doron
quigley (ama ligde oynayamaycagından tercih edilmemeli)

benimde aklıma pek gelmiyor baska...
Avrupalı olacakmış...Aslında düşünmeye gerek yok..Dabovic'i alacaksın gözünü kapatıp

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Avrupalı olacakmış...Aslında düşünmeye gerek yok..Dabovic'i alacaksın gözünü kapatıp

baska sans yok ki zaten abi...

dabovic su an yukarıdaki isimelrden tek cıkarılabilecek isim..ne cruz ne xargay cıkmaz o takımlardan...bir ihtimal salvadores alınabilir rivas'dan ...romero'da olmaz sanırsam amerika'da ncaa'de su an...

bir de dedigim gibi iagupova denen hatun kisi var ukraynalı..2-3 oyuncusu ama topa cok hakim...cok yetenekli...cok rahat alınabilir..
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 14:59:13 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hem 2 hem 4 lazım. Almazlarsa bu sene çöp
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY

Aynen hiç gerek yok. Uzaya fare göndermiyoruz. Gs son bir kaç yıldır Türkiye liginden topluyor yabancıları. Zellousu da öyle aldılar. Martinezi de. Madem Martinezi kaçırdık, Bojovic'e de bu sene katlanacağız, SG pozisyonuna Dabovic şu an en iyi alternatif. Bana kalsa Eldebrink de olur ya. Seneye de Q ile yolları ayırıp Sanders'ı almak lazım. Yoksa o da gsnin yolunu tutar biz de böyle bakarız. 

Seneye,

Birsel-Olcay-Romero
Tuğba-Şaziye
Moore-Petrovic(dabovic)-Cansu
Vera-Tuğçe
Tina-Sanders-N'Dour

Tabi geçen seneki tarihi ayıbı örtmek için vizyon lazım böyle bir kadro oluşturulurken ama bu sene kurulan kadroyu görünce geçen senenin ayıbının falan kimsenin umurunda olmadığı belli. Final oynarsak ki avrupada oynayabiliriz. Bir kez daha bu yeterli görülecek sanırım. Zamanında 5-6 yıl üst üste F4 öncesi elenmiştik. Şimdi de 3 yıl üst üste finalimiz var deriz. Adamlar da bize müzeye bak, kupa gör derler.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Burada koç alan savunmasına döndü. Sıkıntı ortada Tina'nın olmasıydı.

Ben koçu beğeniyorum açıkçası.. Kadro çok yetersiz ama.. Bugün katkı verir diye güvenebileceğin tek isim Tina Charles..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
Hem 2 hem 4 lazım. Almazlarsa bu sene çöp
Abi ben sezon basindan beri kafa yorüyorum 2 mi 4 mu diye...2 yi alsak 4 numara derdi kismen çözülür...ama 4 alirsak 2 numara derdi aynen kalir...
Bu isi tek transfer üzerinden konuşuyorum..zaten 2 afet daha yabancı almayiz..o yüzden öncelik yabancı 2 numara olmali...combo 2 nunara olabilir..ama saf 2 alirsak ve bojovici de yollayacaksak 4 numara transferi de olabilir..ama o zaman birsele destek cikacak yerli 1 almak da lazim..

• Üye
Eger anna cruzu alirsak yolla bojovic i al bir tanede 4 numara...
Ama dabovici alirsak ve bojovici de yollarsak 4 numara sonrasi pelin bilgiç yada merve AYDIN hamlesi olabilir Türkiye liginden.

Çevrimdışı valance

• Üye
formül basit;

bojovici kov gard al (dabovic veya anna cruz)

yanına allie Quigley eklemesi yap al sana mis gibi takım

bana kalırsa 4 numara eksiği de var da oraya da mecburen angelı çekersin

• Üye
benim hayalim..
sanders'i artık bırakmaz bence kaski...ama degişebilirsek 10 numara...

bu kadroya seneye kesinlikle altyapıdan selale'yi ve mersin'den burcu cigil'i eklerim...

avrupa'da
Birsel-A.Cruz-Olcay
Moore-(A.Cruz)-Tuğba
Petrovic-(Moore)-Burcu/Cansu
Vera-Ndour-Tuğçe/Selale
Tina-Quanitra-(Ndour)

14 kisilik 6 yabancılı kadro...

ligde A.Cruz (Petrovic), Moore, Vera (Ndour), Tina ile oynarsın...
rotasyon..

birsel-olcay
cruz-tugba
moore-burcu-cansu
vera-tugce-selale
tina-quanitra

lige yeter..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Sanders ile önümüzdeki sene gsnin anlaştığı dedikoduları bile var. Agü bırakmazsa zaten sorun yok. Bırakırsa kaptırmamak lazım. Onu diyorum.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 16:07:09 Gönderen: iloturo »

hmetin

• Ziyaretçi
Hoca'nın neden kadroyu bu kadar daralttıgını anlayamıyorum.Olcay,Cansu,Tugce sure almalılar eldeki 10 kisilik kadroyu 7'ye indirmenin anlamı yok.Bojovic'in bu takımda yeri yok.Kaybedeceksek de Ndour ile kaybedelim.Bojovic oynayacagına genc oyuncu oynasın.Bana gore bu takımdan hemen gonderilmeli,Biba'yı da en ufak begenmiyorum.Keske sene bası gitseymis.
Bu takıma 2 yabancı takviyesi yapmak lazım,Bojovic-Kubra gibi oyuncuların da bu takımda yeri yok.Biba butun paslar rakibe verilip turnike mi attırılır.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 16:24:12 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Burada koç alan savunmasına döndü. Sıkıntı ortada Tina'nın olmasıydı.

Ben koçu beğeniyorum açıkçası.. Kadro çok yetersiz ama.. Bugün katkı verir diye güvenebileceğin tek isim Tina Charles..

Evet, maalesef kadro sıkıntı özellikle yerlilerde feleketiz

• Üye
formül basit;

bojovici kov gard al (dabovic veya anna cruz)

yanına allie Quigley eklemesi yap al sana mis gibi takım

bana kalırsa 4 numara eksiği de var da oraya da mecburen angelı çekersin

abi cruz'u alırsan quigley alınmaz..git yerine 4 al daha iyi sutor bir tane...

yani..avrupa'da o xxx kim olursa artık...t.krivacevic sertligiyle iyi oturabilir takıma..

birsel-olcay
cruz-tugba
angel-biba-cansu
tina-xxx-tugçe
quanitra-ndour

ligde ise..

birsel-olcay
cruz-tugba
angel-cansu
tina-tugçe
quanitra-ndour

rotasyonu super olur...

• Üye
Sanders ile önümüzdeki sene gsnin anlaştığı dedikoduları bile var. Agü bırakmazsa zaten sorun yok. Bırakırsa kaptırmamak lazım. Onu diyorum.

abi gs'nin bu sezonu nasıl bitirecegi belli degil bu butceyle..su an takviye bile yapamıyorlar..gelecek senenin planlamasını nasıl yapsınlar..zaten herkesle 1+1 anlasıyorlar...gelecekleri belirsiz..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
abi gs'nin bu sezonu nasıl bitirecegi belli degil bu butceyle..su an takviye bile yapamıyorlar..gelecek senenin planlamasını nasıl yapsınlar..zaten herkesle 1+1 anlasıyorlar...gelecekleri belirsiz..

Takviye yapıyorlar abi..Gs öldü bitti hikayelerine kulak asmayın...WNBA'de geçen sezon all star'da mvp olan oyuncuyu almak üzereler. kupadan sonra transferi bitirmeye çalışıyorlar.