Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160813 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Çok şey yazıcam çok şey duyuyoruz da işte madden kanıtlamak zor belge yok sonra dava açacaklar..

Yalnız şunu bilen Geçen sene Gs ile oynanan Avrupa maçından sonra takımdaki oyunculara..

'' Gs yi yenin ligi alın herşeyi unutucaz Sözleşmeleriniz hazır denmişmidir? Kim demiştir.? Bu esnada Neden Transfer çalışması olmamıştır? Neden Biline biline Avrupalı oyuncuların (elit) olanların Nisan sonunda transfer yaptıkları kesinken kimse ile görüşülmemiştir!

Bu bir iddaa gerçekmi belli değil.

Bunları kim yaptıysa bu seneki çarpık yapının müstebibi odur.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 11:37:21 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
dün internetten yarım yamalak baktım ikinci yarıya..Tina dörtledikten sonra zone savunma falan yapmadı mı hoca

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
dün internetten yarım yamalak baktım ikinci yarıya..Tina dörtledikten sonra zone savunma falan yapmadı mı hoca

Tina zaten savunması zayıf bir oyuncu abi..O ara Q yu almalıydı oyuna..Ne olursa olsun..Al yine Alan savunması yap
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY

Hiçbir şey yapmadı. Kenardan öylece seyretti.

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
Yükselme,duraklama,çöküş

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
köy takımından koç getirsen böyle oyuncular alırsan sonuç normal hedefi avrupa da şampiyonluk diyorsun koça bak sen oyunculara bak birileri bay İsfendiyar Zülfikari yi kandırıyor paraları iç ediyorlar adamı iyi kadro kurduk yalanı ile adatıyorlar

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Hiçbir şey yapmadı. Kenardan öylece seyretti.

ilginç hadi bari Tina'nın yanına takviye yapmıyorsun bari onu taktik değişiklikle koru...Yani bu hocayı Ekrem Memnun bile övüyor saygı duyuyor ama yaptıkları da iyi coaching ile bağdaşmıyor...Hele Galatasaray topu sadece pota altına indirip sayı ararken öyle seyretmesi ayrı olay

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Geçen sezon WNBA All-star'da mvp seçilen oyuncu kimdi
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 13:34:53 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
ilginç hadi bari Tina'nın yanına takviye yapmıyorsun bari onu taktik değişiklikle koru...Yani bu hocayı Ekrem Memnun bile övüyor saygı duyuyor ama yaptıkları da iyi coaching ile bağdaşmıyor...Hele Galatasaray topu sadece pota altına indirip sayı ararken öyle seyretmesi ayrı olay

Maçtan sonra da söylemiştim. 3.şeyrek 8 dakika sayı atamadılar. Toplam 8 sayı ile bitirdiler çeyreği. İçeriyi Q ve Tina ile çok iyi kapattık. Son çeyrek Memnun tek uzuna dününce bizim koç da Q'yu çıkarıp 4 kısaya döndü. Tina yanılmıyorsam 6 dakika kala civarı 4 ledi. Ondan sonra savunmada rakibe dokunmadı bile 5.faulü almayayım diye. Yanından yürüye yürüye bone ve dubljevic ile sayı buldular. Toplam 23 sayı attılar son çeyrek ve eğer yine yanılmıyorsam tamamı boyalı alan ve faulden. Rakip alan savunmasına dönmüş 4 kısa şutlar girmiyor ki zaten şutör bir takım değiliz. Maçın son düdüğü çalana kadar hiç bir değişiklik gelmedi kenardan. Al Q'yu koy Bone'un arkasına. 2 uzuna dön. Sen Ekrem Memnuna değil de o sana göre taktiğini değiştirsin pota altında kısa kaldık diye. Öyleki adamlar ikinci yarı Nevriyeyi oyuna bile almadılar. Sancho son çeyrek son 1 dakikada oyuna girdi. Tek bir taktikleri vardı. Topu boyalı alana indirip Tina'yı forse etmek. Bunun karşılığı da son çeyrek 23 sayı buldular. Bu kadar kolay bir taktiğe karşı yenildik işte biz dün.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Maçtan sonra da söylemiştim. 3.şeyrek 8 dakika sayı atamadılar. Toplam 8 sayı ile bitirdiler çeyreği. İçeriyi Q ve Tina ile çok iyi kapattık. Son çeyrek Memnun tek uzuna dününce bizim koç da Q'yu çıkarıp 4 kısaya döndü. Tina yanılmıyorsam 6 dakika kala civarı 4 ledi. Ondan sonra savunmada rakibe dokunmadı bile 5.faulü almayayım diye. Yanından yürüye yürüye bone ve dubljevic ile sayı buldular. Toplam 23 sayı attılar son çeyrek ve eğer yine yanılmıyorsam tamamı boyalı alan ve faulden. Rakip alan savunmasına dönmüş 4 kısa şutlar girmiyor ki zaten şutör bir takım değiliz. Maçın son düdüğü çalana kadar hiç bir değişiklik gelmedi kenardan. Al Q'yu koy Bone'un arkasına. 2 uzuna dön. Sen Ekrem Memnuna değil de o sana göre taktiğini değiştirsin pota altında kısa kaldık diye. Öyleki adamlar ikinci yarı Nevriyeyi oyuna bile almadılar. Sancho son çeyrek son 1 dakikada oyuna girdi. Tek bir taktikleri vardı. Topu boyalı alana indirip Tina'yı forse etmek. Bunun karşılığı da son çeyrek 23 sayı buldular. Bu kadar kolay bir taktiğe karşı yenildik işte biz dün.

Zaten geçen seneden beri Ekrem Memnun bizi tek taktikle yeniyor; kendi oyununu kabul ettirerek...yürüye yürüye set kuruyorlar biz de hiç karşılık bir aksiyon yok...Coach maalesef çok büyük hatalar yaptı dün..Hele şu Bojovic'i alarak Ndour'un yerine ama orada Birsel'in sakatım psikolojisi de elini kolunu bağlamış olabilir..Yani nerden tutsan elinde kalıyor takım 

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Daha öncede yazdım Tina'nın gününde olmadığı veya faul problemine girdiği her maçı kaybetme riskimiz var.
Takımda 1 ve 2 numaralar facia durumda. Dışarıdan ceza kesecek şutuna güvenilir bir oyuncu yok.
Dua edelimde Sancho-Nev-Bone üçlüsü gününde olmasın. Aksi takdirde, üstelikte deplasmanda galibiyet hayal olur.
Aynısı oldu ama ben demiştim demek için kopyalamadım.
Burada asıl vurgulamak istediğim, forumdaki arkadaşlar kadar basketbola hakim değilim ama takımdaki defolar, gerekliler, GEREKSİZLER! herşey kabak gibi ortada.
Ben bu amatör ve acemi halimle bunları görebiliyorsam ve şube veya yönetim buna müdahale etmiyorsa burada benim aklıma iki şey gelir;
1. Mali kriz söylendiğinden öte hat safhadadır ve bundan dolayı kafalar kuma gömülmüştür.
2. Hayır öyle birşey yok ise, takımın elit oyuncularına (Bojoviç,Kübra,Tuğçe,Q,Olcay) güveniyorlardır. geçen sene olduğu gibi şampiyon olun herşeyi unutalım sözü istenecektir. 
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Neyse iyi bir haber vereyim; bojovic'in yerine shooting guard arıyormuşuz..Gerçi hoca almayacağız dedi ama benim kaynak biraz bağımsız...Neticede bir oyuncu gelecek..İş artık biraz da Birsel'in kendini toparlamasında.
Galatasaray da WNBA son all-star'da mvp seçilen Schimmel ile ilgileniyor. Hatay da istiyor bu oyuncuyu..İnşallah Hatay alır

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
kayıp tamamen coaching hatası ile geldi..

son 3 dk bile q'ya donse; hatta bırakın 60-60'dans onra q ya donse bile mac bizimdi...

olacak is degil..allahtan 6 sayı farkla yenildik..

gs o akdar kotu takım ki biz bunları evimizde en az 15 farkla yeneriz..iddiasına girerim..

biz eksik bolgemiz olmasına ragmen elimizdeki potansiyeli devreye sokamayan bir takımız...ya coach engelliyor yada o gun ne yazık ki oyuncular gununde olmuyor...

dun ozelinde birsel icin konusmak sitemiyorum...sakatlıgı var dizinde belli ki..rahatsız ediyor onu..yoksa sezon absından beri birsel fena degildi..

ama biba ve bojovic icin cidden konusmak istemiyorum..bize bu maclarda lazımlar...ama sahada gezdiler durdular...

dun yazmıstım tina ve angel olusu 35 atar...bize q ve birselden 20 lazım diye...q ve birsel'den 10 geldi ama ne yazık ki biba ve bojovic'ten sadece 3 sayı geldi...kocun sacma savunma tercihi ile de mac gitti..

ama biz her halukarda ligi gs'nin uzerinde bitiririz bence...gs bu haliyle (eksiklikleri tamamlanana kadar) daha yenilgi alır...mesela haftaya aski deplasmanında yenilirlerse sasırmayın...keza agü'ye evinde kaybedebilir gs...

onalrda da bir suru eksik var...artık hata yapma luksumuz kalmamıs oldu bu maglubiyetle...o yuzden bjk macını akybetmek cok koymustu bana...

ama diyorum bu subedeki bozuklugun kaynagı didem denen zat...bence transferden ziyade hem de oyuna yani saha icine etki eden bir hali var bence...cok biliyor ya...

adım gibi eminim su didemden kurtulsak problemlerin %90 ı otomatik cozulur...

ama su topa hakim ve gerektiginde 1 oynayan sutor 2 numara isi artık cozulmeli...ve ligde bojovic ve biba yerine bu alınacak kısı ve olcayla bereber cansu oynamalı...kesinlikle daha iyi oluruz...

bir yolunu bulsak ve su anna cruz yada marta xargay'dan birini alsak diyorum...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Neyse iyi bir haber vereyim; bojovic'in yerine shooting guard arıyormuşuz..Gerçi hoca almayacağız dedi ama benim kaynak biraz bağımsız...Neticede bir oyuncu gelecek..İş artık biraz da Birsel'in kendini toparlamasında.
Galatasaray da WNBA son all-star'da mvp seçilen Schimmel ile ilgileniyor. Hatay da istiyor bu oyuncuyu..İnşallah Hatay alır

ama alacagımız oyuncular yazmıstık daha once ama;

dabovic (gerci 1 numar aozelligi olmadıgından problem olabilir)
anna cruz
marta xargay
shay doron
quigley (ama ligde oynayamaycagından tercih edilmemeli)

benimde aklıma pek gelmiyor baska...

yada riske girip ndour'un yanına salvadores'i getirecegiz...yada romero'yu...
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 14:47:58 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
hakemler eşit olursa koç takımı engellemezse bu sezonki performansıyla kadroda olmayı haketmeyen BİBA kadrodaysa basketbolun takım oyunu oldugunu hatırlayabilirse rahat kazanırız
yukarda bunlar olmazsa kazanırız demiştim hepsi hatta daha fazlası oldu yazık
BİBA takım arkadaşına pas veremiyor 3 mactır en az 10 kez rakibe vermiştir pasları bojoviç döküldü koç dogru beşi bulmayı hiç denemedi takımı engelledi  ve maalesef kaybettik
(   FENERBAHÇE  )