Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160618 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Transfer yapmayacağını söyledikten sonra benim gözümde bitti şahsen.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
-Bu maçı kaybedebilirsin sebebi maç deplasmanda ve en önemli rakibin.
-Geçen haftaki maçı kaybedemezsin maç evinde ve şampiyonluktaki rakibin değil.
-4 yabancı kontenjanın var.İkisi 3 sayı atıyorsa zaten yenemezsin.
-Gs yabancıları 55 sayı atmış.fb yabancıları:42
-Gs de 3 oyuncu çift hanelerde fb de herzamanki gibi:2
-İstatistikler ortada.Görünen koy klavuz istemez.
-Skor dağılımı oyuncular arasında dengeli dağılmadıkça yenilebilme ihtimalin yüksektir.
-Ndour bu takımın 4 yabancı kontenjanından birisi olmalı.
-Bojoviç yerine olcay düşünülmeli.
-Bunlar benim düşüncelerim yanlış olan varsa lütfen düzeltin.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Hocam, doğrudan seninle alakası yok, genel soruyorum yani ..

sinirlerim kaldırmadı son beş dakikayı seyretmedim kapattım şimdi baktım sonucuna. hocaya sallayanlar varsa eğer gözleriyle değil başka taraflarıyla maçı seyretmişler demek ki. bu maç sonuna kadar maçın içinde kalabildiysek çok kötü oynayan oyunculara rağmen hoca sayesinde, hoca çıkıp o üçlükleri atsaydı daha isabetli atardı. bojovic ve bibayı aynı arabaya bindirip arabayı uçurumdan yuvarlamak gerek.

transfer isteyenler önce futbol takımına takviye yapsınlar, sonra erkek basketbola guard alsınlar, bayan voleybola smaçör alsınlar, erkek voleybola 35 yaş altında yabancılar alsınlar sonra buraya laf söylesinler.

şu da var bugun baba oğluna, kardeş kardeşe çıkarıp beş kuruş vermediği ortamda zülfikari az yada çok şubeye sponsor oluyor üstelik takımın adını erkek voleybol ve basketbol gibi değiştirmeden. her maçta da trübünlere gelip takıma destek oluyor. üstelik medyatik filan da değil kendi reklamını yapıyor densin. bu adama twitter'dan filan laf söylemek büyük ayıp.

hocanın tek hatası maça bojovicle çıkmak ndour varken
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 20:45:30 Gönderen: Kevin Rankin »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Transfer yapmayacağını söyledikten sonra benim gözümde bitti şahsen.

Ona sormazlar zaten..Klupte işler öyle değil..

Aziz Y. der ki..Bu Bojoviç kötü..Biba da..Kovun..Giderler..Yenisi gelir..

Koça kimse sormadı hiçbir koça sorulmadı!

Yani o işleri geçmek lazım..Blonde Woman ne derse o olur..Aziz Y ın tasdikçisidir.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
sinirlerim kaldırmadı son beş dakikayı seyretmedim kapattım şimdi baktım sonucuna. hocaya sallayanlar varsa eğer gözleriyle değil başka taraflarıyla maçı seyretmişler demek ki. bu maç sonuna kadar maçın içinde kalabildiysek çok kötü oynayan oyunculara rağmen hoca sayesinde, hoca çıkıp o üçlükleri atsaydı daha isabetli atardı. bojovic ve bibayı aynı arabaya bindirip arabayı uçurumdan yuvarlamak gerek.

transfer isteyenler önce futbol takımına takviye yapsınlar, sonra erkek basketbola guard alsınlar, bayan voleybola smaçör alsınlar, erkek voleybola 35 yaş altında yabancılar alsınlar sonra buraya laf söylesinler.

şu da var bugun baba oğluna, kardeş kardeşe çıkarıp beş kuruş vermediği ortamda zülfikari az yada çok şubeye sponsor oluyor üstelik takımın adını erkek voleybol ve basketbol gibi değiştirmeden. her maçta da trübünlere gelip takıma destek oluyor. üstelik medyatik filan da değil kendi reklamını yapıyor densin. bu adama twitter'dan filan laf söylemek büyük ayıp.

Para veriyor da Verdiği paranın hesabını sormuyor..Öyle bir dünya yok bence..

Çıksın bu maç sonrası BİR KERE ELEŞTİRSİN şunları..Ayıp Bu takım 2 senedir mahvoldu! Ali Koç gitti Şube bitti.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Hocam o kadının adını ağzıma bile almak istemiyorum ama koçta en azından maç sonu demeçinde takviye istiyorum ama yönetim kabul etmiyor diyebilmeli...
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Üçlüklerin girmiyorsa B planına dönersin. Topu içeri indirirsin. İki uzuna dönersin. Rakip alan savunmasına dönmüş, sayı atamıyorsun dışardan. Onlar da tüm çeyrek aynı savunmaya devam etti.
10 dakika boyunca tek uzun oynattı takımı koç. Oynattı da ne faydasını gördü ben bilmiyorum. Benim gördüğüm üçüncü çeyrekte 8 sayı atabilmiş rakip son çeyrekte tüm topları içeri indirip 23 sayı buldu. Ben burdan seyrettim o da oradan seyretti. Geçen seneden bu yana gs ile oynanan maçlarda en büyük sıkıntı Ekrem Memnun maç temposunu kendi istediği kıvama getiriyor. Onun saha içinde oynattığı sisteme uyuyoruz ve maç da bire bir kör dövüşüne dönüyor. Sonunda da kaybediyoruz. Aynı filmi Memnun takımın başına geldiğinden bu yana kaç defa izledik hatırlamıyorum bile. Adamlardan Işıl gitmiş, Alba gitmiş, Zellous gitmiş farketmiyor o yüzden.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Boşuna tartışmayın.Kadro ka-li-te-siz...Bu kadronun oynayacağı bu..şutlar girseydi, hoca mı atsaydı demek boş.Çünkü atacak oyuncu yok takımda..Taurasiler'den, Pennyler'den Cappie'lerden düştügümüz yere bak..Matovic'i. Vera'sı vs vs. Babkina bu takımda süper star olurdu...Hiç değilse sayı atardı kızcağız. İki tane elle tutulur oyuncumuz var işte Angel ve Tina..Ndour bizim geleceğimiz ama gerisini şimdi yollasan yerine kimi alsan sırıtmazlar..Bu sene  üaha transfer yapılmaması beni şaşırtmaz. Eldekilere para ödeyemiyorlar...Ama gelecek sene ne olur bilmem..(Espri yaptım ha)   

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Size bir soru cevabını verin bir daha yazmam burada?

Sizin bir Şirketiniz var..Dünya markası olmak için çabalıyorsunuz..Alt yapınız harika.Kaynak var.En iyi çalışma koşulları var.Size göre becerikli elemanlarınız da var..

Neyse bir proje var ve Siz bütçenize göre rakipsizsiniz..En büyük rakibiniz 1 tane Rus şirketi..

Maalesef ülkenizden bir şirket gelip sizi her alanda tokatlıyor.Hiçbir reaksyon gösteremiyorsunuz ve maalesef zarar ediyorsunuz..

Siz napıyorsunuz bunun sonunda..

2 tane Müdür ve 1 sade elemanı yolluyorsunuz..Tamam diyorsunuz Çare buldum...

Oysaki Naparsınız..

BEN olsam altta üste kim varsa yollarım...Ve güvendiğim ve güveneceğim kişilere de dikkat ederim...

Bizde Koç gitti..Birde yardımcı koç..Birde cappie bütün sorun çözüldü..Maşallah bize. Maşallah
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
YApacak bir şey yok murat..maalesef sorunların kaynağı işin başında olduğu için senin dediğin şeyler oluyor...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
YApacak bir şey yok murat..maalesef sorunların kaynağı işin başında olduğu için senin dediğin şeyler oluyor...

Salona KARPUZ seçer gibi seyirci seçmeseler biraz tepki olsa ayaklar denk alınacak azıcık ama ordada olmuyor..Zaten gidenler bomba..Hepsi dido cuğumun kankası..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Daha sırada Gs ye verilecek bir Türkiye Kupası var..Aman durun arkadaşlar ses etmeyin..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Birsel için doktorlar iyi diyor, ama kafasında sorun yapıyormuş sakatlığını...kendi yorumu...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Salona KARPUZ seçer gibi seyirci seçmeseler biraz tepki olsa ayaklar denk alınacak azıcık ama ordada olmuyor..Zaten gidenler bomba..Hepsi dido cuğumun kankası..

Ah abi ah..Caferağa'dan ayrıldığımızdan beri takımın burnu yerlerde

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Daha sırada Gs ye verilecek bir Türkiye Kupası var..Aman durun arkadaşlar ses etmeyin..
Hem dur bakalım önce bir finale çıkalım...Ben ondan bile şüpheliyim