allah aşkına ya hangi branşta altyapımız iyi. futbolda dünyanın parası gidiyor, aynı şekilde erkek ve bayan basketbolda da kaç tane sporcu çıkarmışız. takımımızda başarılı olmuş. dünyanın parası boşa gidiyor.
sen şimdi didem akın diyorsun bahsettiğin kişi şirkette sadece bir birimin müdürü satınalma müdürü, idari işler müdürü filan. eğer bir başarısızlık varsa ceo veya genel müdür değişir. burada değişmesi gereken kişi en baştaki kişi sen bir birim müdürünü değiştirirsen hiçbir şeyi yoluna koyamazsın. sen tutturmuşsun didem akın da didem akın diye
türkiyenin en büyük holdinglerinin birinin, en büyük şirketlerinin birinde bizzat yaşadığım çalıştığım şirkette bahsettiğine yakın bir olay. holding baktı başarısızlık var, satınalma mı kötü, satış mı kötü, muhasebe mi kötü, yatırımlar mı kötü, adam geldi ceo'nun kellesini aldı. yerine daha iyi yöneteceğini düşündüğü birini koydu. fenerbahçeyi bir holding yada bahsettiğin gibi bir şirket olarak düşünürsen küçümsenemeyecek kötü yönetim ve başarısızlığın olduğu da ortada.
sen diyorsun satınalma müdürünü işten atalım ben diyorum ceo'yu değiştirelim.