Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hem dur bakalım önce bir finale çıkalım...Ben ondan bile şüpheliyim

Farkedermi Yine gs ALMIyacak mı abi sonunda..Ha bizi yenmişler Ha A.Ü yi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Belli olmaz AGÜ veya İÜ onları yenebilir

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
allah aşkına ya hangi branşta altyapımız iyi. futbolda dünyanın parası gidiyor, aynı şekilde erkek ve bayan basketbolda da kaç tane sporcu çıkarmışız. takımımızda başarılı olmuş. dünyanın parası boşa gidiyor.

sen şimdi didem akın diyorsun bahsettiğin kişi şirkette sadece bir birimin müdürü satınalma müdürü, idari işler müdürü filan. eğer bir başarısızlık varsa ceo veya genel müdür değişir. burada değişmesi gereken kişi en baştaki kişi sen bir birim müdürünü değiştirirsen hiçbir şeyi yoluna koyamazsın. sen tutturmuşsun didem akın da didem akın diye

türkiyenin en büyük holdinglerinin birinin,  en büyük şirketlerinin birinde bizzat yaşadığım çalıştığım şirkette bahsettiğine yakın bir olay. holding baktı başarısızlık var, satınalma mı kötü, satış mı kötü, muhasebe mi kötü, yatırımlar mı kötü, adam geldi ceo'nun kellesini aldı. yerine daha iyi yöneteceğini düşündüğü birini koydu. fenerbahçeyi bir holding yada bahsettiğin gibi bir şirket olarak düşünürsen küçümsenemeyecek kötü yönetim ve başarısızlığın olduğu da ortada.

sen diyorsun satınalma müdürünü işten atalım ben diyorum ceo'yu değiştirelim.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
İsfendiyar züfikarinin düşünmesi lazım o şubeden o sorumlu ve gidip şimdi radikal değişiklikler yapamassa taraftar nezdinde değeri olmayan bi yönetici olur ama şimdi bi kaç değişiklikle hem şubeyi hem kendi ismini yukarı taşır

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Fenerbahçe Bayan Takımının Alt yapısı Avrupada bile ilk 3 tedir..Ama bilinçsiz yönetici ve koçlar yüzünden heba oldu kızlar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Altyapılar süper, sorun üstyapılarda.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
be nedir anlamdım.rakibin güya ekonomik sorunları var.paralarını alamıyorlar.bizimkiler sorunsuz gene kaybetmişler bu takıma.demekki sorun geçen seneki koçta değilmiş.adamlar ya bize karşı şanslılar ya daha iyi motive oluyorlar bilem ne.vur kır parçala bu maçı kazan kardeşim.bir süre ödemeleri durdursalar fena olmayacak kanımca.bu seneki hocamızda biraz takıntılı anladığım kadarıyla.daha iyi bir yabancı oyun kurucu seçilebilirdi.ispanyol pivot alındı niye oynatılıyor.pota altında oynamayı severmiş koç ama bakıyorum bibricka 6/1 üçlük.olmuyorsa atma kardeşim.bırak birazda başkası atsın.ama buna koç müdahelesi gerekliydi oda yapmamış anlaşılan.Beşiktaş-gs yenilgisi fazla oldu.birileri bunu koça anlatsa iyi olur, burası polonya değil.

zaten ödeme yok..biz de her şey güllük gülistanlık değil ki

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
zaten ödeme yok..biz de her şey güllük gülistanlık değil ki

Yok abi almışlar paralarını.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yok abi almışlar paralarını.

yeni aldılar o zaman..ama gecikme var ve bu da normal...burası banka kulübü değil 1-2 ay gecikme olur sonunda herkes alır parasını

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
yeni aldılar o zaman..ama gecikme var ve bu da normal...burası banka kulübü değil 1-2 ay gecikme olur sonunda herkes alır parasını

2. TAKSİT leri alamamışlardı diye duymuştum..Almışlar deniyor ama almasalarda olur
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
2 aylıkları içerdeydi ama ödeme yapılmıştır..Neyse boşver..alsalar ne olur almasalar ne olur...takımın omurgası acayip kötü

Çevrimiçi hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
takım mühendisliği geçen seneden de kötü durumda
yönetim deseniz aşağı kalır yanı yok
inatmıdır, egoistlikmidir bilmiyorum ama ısrarla hatalardan dönülmüyor ve güzelim şube bile bile başarısızlıklara doğru yelken açıyor

Geçen sene avrupa finalinde aldığımız darbe bile ders olmadıysa, pek umut ta beklememek lazım
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
Coach'ing faktorü malesef sonucu belirledi..Hoca nın oyuna müdahaleleri kaç maçtır felaket..Biz de nasıl oluyor bilmiyorum sezon başı oyunculara sert uyarılar yapan hoca bir iki ay geçtikten sonra kim kulağını çekiyorsa bir anda süt dökmüş kediye dönüyor..Kontrol yine oyunculara geçmiş gözüküyor malesef..Ekrem hoca da basketbolun doğrularını kadın takımında bile uygulamayı başardığı için tebrik etmek lazım..

Artık bu şube nin Didem Akın denen zararlıdan kurtulması gerekiyor..Geçen sezon yaşanan fiyasko dan zerre ders çıkarılmamış..GS'ın şampiyonluğunun en kilit ismi Torens takımdan ayrılacağı kesinken hiç bir girişimde bulunulmadı..Gözümüzün önünde Nuria gibi iyi bir PG varken Bojoviç gibi bizim seviyemizin altında bir oyuncuya takımın organizasyonunu sağlatmak bir Didem Akın dehası olsa gerek..Birsel'în keyfine sağlık durumuna göre planlamamı yapılır?..Sen Avrupa'nın zirvesini hedefliyorsan ,aldığın PG en az Birsel kadar iyi hatta dış şutu daha güvenilir olmalydı..

Acilen bu takıma iyi penetre eden şutu istikrarlı bir 2 numara gerekiyor..Takımı oldukça sıkıntılı Ana Daboviç iyi katkı verebilir..Aslında bu kadroya sezon başı iyi bir PG ve 2 numara transferi yapılsaydı geçen sezonun çok üstünde bir takım olabilirdik..Bu saatten sonra Bojoviç'i değiştirmeyeceğimize göre dua etmekten başka şansımız yok..

Çevrimdışı 789

• Üye
  • Yer: ankara
Maçı izleyemedim. FB TV yayınının kaydı var ama arka planda saçma sapan sonradan ekleme bir salon sesi olunca hiç keyfi olmuyor maç izlemenin. GS TV yayınının kaydını duyan gören var mı acaba? :)

Çevrimdışı valance

• Üye
bu şube fenerbahçe tarihinin en karaktersiz şubesidir
bi şube düşünün ezeli rakibine  geçen sene kaptırılbailecek bütün kupaları tek sezonda kaptırıp 10 yıllık emeği hiç ediyor takımın menajeri hala görevde
ki o takımın menajeri geçen sene oyuncunun hamile olduğundan haberi yok öyle bi menajer yani
bi şube düşünün sırf didonun kankası diye oyuncu takımda tutuluyor ismi bilen bilir
sezon başı transferlerine geliyorum bu takımda 1 yok skorer kısa yok 4 numara yok yok yok yok bunu görmeyen yok bi tek şubedeki vasıfsızlar göremiyor
birsel 2 senedir ne oynuyor allah aşkına biri bana izah etsin. aldığı her kuruş haramdır
ışılın geldiği noktaya bak birselin geldiği noktaya bak
kübra ne iş yapar mesela?
olcay hala yerinde sayıyor. ya bu kıza verilen şanslar sokaktan geçen herhangi bi kıza verilse çok daha iyi noktada olurdu. ne asist yapar ne skor atar ben bildim bileli en ufak bi gelişme göstermedi göstereceği de yok.
bojovic diye bi oyuncu aldılar iddia ediyorum fenerbahçe basketbol tarihinin en yeteneksiz oyuncusudur
takım planlaması bu kadar rezilken isfendiyar efendi twitterda hayal tacirliği yapıyor taraftara
bu takıma en az 2 direkt oynucak oyuncu lazım kimseyi aptal yerine koymasınlar
maçtan sonra koça soruyorlar transfer yapacak mısınız diye yok diyor komedi
ulan ekrem memnun senden daha iyi olan kadrosunu güçlendirme derdinde sen şu bitik kadrona transfer istemiyorsun
sonuç olarak şubeye çiftlik filan deniyor ya az bile söyleniyor
emeği geçenlerin allah belasını versin