Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160271 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Tina haric hepinize helal olsun.Tebrikler yine bir hedef macı kaybettiniz.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Angel yerine dış şut sokabilen biri ve Bojovic yerine de Avrupalı bir guard alınmazsa bu yıl da ligi kaybederiz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hadi bakalım Sahip çıkan ve bize aklınca laf sokup bıdı bıdı yapanları sahneye alalım!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Son yıllardaki açık ara en kötü takım.Bu kadro yapılanması kimin eseriyse gözlerinden öpüyorum.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
yazık...
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
En kritik hücumda o ikinci şans topunu birsel gibi bir tecrübeli bir oyuncu nasıl öyle kullanır...
Angel'ı yollamak değil çözüm zaten bir o var bir Charles..şutör ABD'li de gelse görüntü farklı olmaz..
Bize lazım olan Angel ve Tina'ya destek olabilecek bir shooting guard ve bir de point guard..Yoksa bu filmi çok izleriz

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Son çeyrekte rakip 4 faullü tinanın üzerinden leblebi gibi sayı bulurken 10 dakika boyunca Q'yu Bone'un arkasına almayı akıl edemeyen dahiyane koçumuz sağolsun. Şu son yıllarda izlediğim en rezil gsyi bile yenemiyoruz. Biz bunları deplasmada nasıl yeneriz artık bilemiyorum. Saha avantajını verirsek geçen haftaki mağlubiyetin önemini anlarız ileride. Sadece 1 maç mı kaybetmişiz, ne kaybetmişiz.
Bir de nasıl bir günah işledik de şu Bojovic denen adı basketbolcu olan kadınla cezalandırılıyoruz biz.
Ortada Martinez dururken kalkıp Bojovic'i alıp getirmek üstün bir zekanın ürünüdür. Gerçi bu kadar üstün zekalı oldukları için yıllardır bu şubenin içinde bazıları.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Jacek Winnicki de mi adam değil yani ?

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
bugun bojovic yeribe babkina bile olsa daha iyi iş yapardı tina ve tuğba hariç bugun herkes kötüydü bence

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Jacek Winnicki de mi adam değil yani ?

Kemal es geç  :-) Geçen de bişey dedik illa yüzümüze vuruyorsun..

Sorun çok başka..Dediğim gibi Koça mesaj atıp özür diledim 4 ay önce..Sorun belli.Sorun BLONDE WOMAN!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
bugun bojovic yeribe babkina bile olsa daha iyi iş yapardı tina ve tuğba hariç bugun herkes kötüydü bence
Babkina'mın F8 , Horakova'mın final son maç performansına kurban olsunlar.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Çok güzel koçta transfer yapmayacağımızı söylemiş. O kadar iyi o kadar güzel oynayıp vurup geçiyoruz ki tabi transfere ne gerek var.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
bu seneki takım gecen sezonki takımdan kötü

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Kemal es geç  :-) Geçen de bişey dedik illa yüzümüze vuruyorsun..

Sorun çok başka..Dediğim gibi Koça mesaj atıp özür diledim 4 ay önce..Sorun belli.Sorun BLONDE WOMAN!

Hocam, doğrudan seninle alakası yok, genel soruyorum yani ..

fbkolik

• Ziyaretçi
Maçın sadece son periyoduna yetişebildim,diğer periyotlarda ne oldu ne bitti bilmiyorum ama son periyotta gördüğümü yorumlarsam bana göre bu maçın kaybedilme sebebi kesinlikle koçtur.Tina 4 faulü alınca sürekli onun üzerinden oynamaya başladılar,o da 5. faulü almamak için sürekli "Buyur geç" dercesine bıraktı rakip oyuncuları.İnanılmaz kolay basketler yedik o bölümlerde ve bu süre içinde koç da Quanitra'yı oyuna almayı akıl edemeyip mahalle maçlarında yenmeyecek sayıları yememizi izlemekten başka hiçbir şey yapmadı.

Bu Gs'nin de şu kadrosunda iyi rakipleri yenebilmesi için tek şansı var,o da rakiplerin sürekli boş 3'lük kaçırması,risk alıyorlar,rakipleri hep boş bırakıyorlar.Hafta içi Wisla sürekli bomboş 3'lükleri kaçırdı kazandılar,biz de bugün 4. periyotta sürekli boş 3'lükler kaçırdık,genelde de 22 de 3 atmışız ve bugün de kazandılar.Sezon başından beri boşuna 2 numara diye yırtınmıyoruz,işte bu tip maçlar içindi bunlar,hatta Ndour böyle dışarıda kalmaya devam edecekse de 4 numarada da sorun var.