Maçın sadece son periyoduna yetişebildim,diğer periyotlarda ne oldu ne bitti bilmiyorum ama son periyotta gördüğümü yorumlarsam bana göre bu maçın kaybedilme sebebi kesinlikle koçtur.Tina 4 faulü alınca sürekli onun üzerinden oynamaya başladılar,o da 5. faulü almamak için sürekli "Buyur geç" dercesine bıraktı rakip oyuncuları.İnanılmaz kolay basketler yedik o bölümlerde ve bu süre içinde koç da Quanitra'yı oyuna almayı akıl edemeyip mahalle maçlarında yenmeyecek sayıları yememizi izlemekten başka hiçbir şey yapmadı.
Bu Gs'nin de şu kadrosunda iyi rakipleri yenebilmesi için tek şansı var,o da rakiplerin sürekli boş 3'lük kaçırması,risk alıyorlar,rakipleri hep boş bırakıyorlar.Hafta içi Wisla sürekli bomboş 3'lükleri kaçırdı kazandılar,biz de bugün 4. periyotta sürekli boş 3'lükler kaçırdık,genelde de 22 de 3 atmışız ve bugün de kazandılar.Sezon başından beri boşuna 2 numara diye yırtınmıyoruz,işte bu tip maçlar içindi bunlar,hatta Ndour böyle dışarıda kalmaya devam edecekse de 4 numarada da sorun var.