Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 159949 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Şu anda FBTV maçın tekrarını veriyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu takıma Bojovic değil Bibrzcyka lazım...Başka şutörümüz  yok..bugün angel iki tane üçlük atmasa tıkanırdık hücumda

Çevrimdışı bugra

• Üye
Ndour'un 2013te ispanyayı tek başına şampiyon yaptığı U20'yi izlemiş bir kişi olarak zerre şüphem yok ama zamana ihtiyacı var. Yadırgamamak lazım nerden baksanız gs-fenerbahçe derbisi avrupa kadın basketbolundaki atmosferi en yüksek maç. O yaştaki oyuncu ne kadar yetenekli olursa olsun sudan çıkmış balık gibiydi bugün..

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ya bu Bahar Öztürk tam bir ayıymış. Balta tipi stoper gibi, kırdı kızcağızın ayağını. Umarım ciddi birşeyi yoktur Cansu'nun.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Nevriye,Sancho ve bir kıtadışı hakkını kullanmayan gs yi zar zor yenebilmemiz üzerinde durulması gereken bir durum.Biz kısalardan hiç verim alamıyoruz.Pota altında biz üstündük ve kazandık.Ama nevriye,sancho ve kıta dışı oyuncuları gelirse ne olacak?Bizde ndour gibi sayı potansiyeli yüksek bir oyuncudan skor katkısı alamadık.Bojoviç yerine biba oynasaydı daha fazla skor katkısı verebilirdi.Ama bojoviçin de savunma katkısı yadsınamaz.(Biba+ndour)+bugünkü takımımız sancho+nevriye+yeni katılacak kıta dışı oyuncu+gs nin bugünkü takımıyla başaçıkabilecek mi?

Çevrimdışı bugra

• Üye
Cansu'nun durumu çok büyük şanssızlık bu arada. Kız kilo verdi, çabuklaştı, iyi bir yaz geçirdi ve kendine özgüveni geldi derken bu sakatlık hiç olmadı. Resmi açıklama yok sanırım henüz, ancak uzun süre uzak kalması muhtemel gözüküyor.
Kaldı ki 3 numara bizim oldukça sıkıntılı olduğumuz pozisyon.

hmetin

• Ziyaretçi
Galatasaray'ın transfer yapmasını zor goruyorum.Zaten her yaptıkları bana batıyor.Nasıl para bulup 2 yıldır antrenman icin bile yabancı transfer ediyorlar.Slovenya'ya kampa gidiyorlar.Bir suru yabancı alıyorlar.İnci Guclu'yu zorla alıyorlar.Botas Baskanı 2 ay isyan etti.Yetistirme parası veriyorlar.Aysegul Gunay Kaski'den alınıyor.Nuria Martinez Kaski'den alınıyor.Bulara bonservis odeniyor mu bilmiyorum.Bu parayı nasıl buluyorlar.Dubjlevic geliyor.Bahar Ozturk kazma olsa da alınıyor.42 tane futbolcu,338m dolar borc ve ciddi harcamalar var.

Baskan sikayet ediyordu.Erkek takımınlarını zerre begenmiyorum.Bayan takımlarının ise guc kaybetmesini istiyorum.En azından Lytttle gitse kar kardır.Bizde ise bana gore de bu takımda bir forvet eksikligi hissediliyor.Tugce Canıtez'in katkı vermesi lazım ama verecek mi bilmiyoruz.Biba da geldiginden beri bekledigimiz oyunu oynamadı.Bunda bizde de suc var.Devamlı kadını kadrodan cıkardık.Ligde lisansını iptal ettik.Tugba top baskı dısında sayı yapması lazım, Birsel bir turlu bekledigimiz patlamayı yapamıyor.

Angel,Tina,Ndour perf.'dan en ufak suphe duymadıgım isimler,Olcay Cakır bize lazım kac yıldır patlama bekliyoruz.Driplingi kesiyor,top kaybediyor,blok yiyor,perdeleme de devamlı yerde kaldı.Sadece 3-4 oyuncunun sırtında gidemeyiz.Olumlu taraflardan biri de en azından basımızda bir koc var.2 sene gelmis gecmis en rezil kocla calıstık.Olsaydı su kadroyu da kullanamazdı.Bojovic birkac asist yaptı,savunma,top calma iyiydi,sayı da yaptı.Hep aklıma Baric,Prince olsaydı geldi ama gecti.

Calısıp,disiplini bırakmayıp,gerekirse Ocak'ta takviye yapıp gelisip,onumuze bakacagız.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 21:57:04 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Cansu da kırık veye çatlak yokmuş son durum MR'dan sonra belli olacakmış ...

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Cansu'nun yüzündeki acı beni mahvetti. Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda parkeye döner umarım.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Angel lütfen sadece Stop Jump shot at..Lütfen eline alıp saçmalama..Eğer bunu yaparsan çok değerlisin..Bugun 18 sayı attı ama savrukluğu ile bir o kadar da takımı yordu..Sakin kalamıyor..Anlamıyorum ne zoru var!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Kazanarak başlayalım..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Kötü oynadığımız bir maçta Angel ve Tina'nın bireysel performanslarıyla ve rakibin de bizim gibi kötü oynamasıyla son 6 dakikaya 15 sayı farkla girip rahat bir galibiyet aldık.
Sanders alınabiliyorsa hiç düşünmeden almak şart.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Gs kadrosuna bir ABD li girecek olsa bile casas cikacak..ayni şekilde sncho geldiğinde bahar öztürk.yani rotasyon olarak sadece Nevriye girecek..ama kaliteleri artacak tabi..gerçi gs bu saatten sonra zelloustan daha iyi abdli bulamaz..ve paraları var mi? Bizim ise kesinlikle ayni tipte bir avrupali almamiz şart...bakalim ne olacak...

Çevrimdışı exex

• Üye
kocun hirs ve enerjisi hosuma gitti ...

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Transfer yapilcagi kesin mi?

Yapilcaksa Penny i alsak