Galatasaray'ın transfer yapmasını zor goruyorum.Zaten her yaptıkları bana batıyor.Nasıl para bulup 2 yıldır antrenman icin bile yabancı transfer ediyorlar.Slovenya'ya kampa gidiyorlar.Bir suru yabancı alıyorlar.İnci Guclu'yu zorla alıyorlar.Botas Baskanı 2 ay isyan etti.Yetistirme parası veriyorlar.Aysegul Gunay Kaski'den alınıyor.Nuria Martinez Kaski'den alınıyor.Bulara bonservis odeniyor mu bilmiyorum.Bu parayı nasıl buluyorlar.Dubjlevic geliyor.Bahar Ozturk kazma olsa da alınıyor.42 tane futbolcu,338m dolar borc ve ciddi harcamalar var.
Baskan sikayet ediyordu.Erkek takımınlarını zerre begenmiyorum.Bayan takımlarının ise guc kaybetmesini istiyorum.En azından Lytttle gitse kar kardır.Bizde ise bana gore de bu takımda bir forvet eksikligi hissediliyor.Tugce Canıtez'in katkı vermesi lazım ama verecek mi bilmiyoruz.Biba da geldiginden beri bekledigimiz oyunu oynamadı.Bunda bizde de suc var.Devamlı kadını kadrodan cıkardık.Ligde lisansını iptal ettik.Tugba top baskı dısında sayı yapması lazım, Birsel bir turlu bekledigimiz patlamayı yapamıyor.
Angel,Tina,Ndour perf.'dan en ufak suphe duymadıgım isimler,Olcay Cakır bize lazım kac yıldır patlama bekliyoruz.Driplingi kesiyor,top kaybediyor,blok yiyor,perdeleme de devamlı yerde kaldı.Sadece 3-4 oyuncunun sırtında gidemeyiz.Olumlu taraflardan biri de en azından basımızda bir koc var.2 sene gelmis gecmis en rezil kocla calıstık.Olsaydı su kadroyu da kullanamazdı.Bojovic birkac asist yaptı,savunma,top calma iyiydi,sayı da yaptı.Hep aklıma Baric,Prince olsaydı geldi ama gecti.
Calısıp,disiplini bırakmayıp,gerekirse Ocak'ta takviye yapıp gelisip,onumuze bakacagız.