Birsel nasıl oynar bilmiyorum ama normalde siir gibi oynamak zorunda, hem penetre,hem sut,jem asist her turlu cezayı kesmeli yoksa tolere edemeyiz.
Boyojic her mac 5 asist,3 top calma,5-7 sayı atar.Mesele takımı ne kadar yonetebilecegi,ceza atıslarını ne kadar atacagı olacak.
Olcay'dan hicbirsey beklemiyorum.Ne dripling yapıyor ne sutu var.Driplingi yarıda kesiyor,topu kaptırıyor,tembel pas atıyor.Buyuk hayalkırıklıgı olacak gibi duruyor.
Tugba'dan tek bekledigim top baskı idi.Ama arada boyle sayı atarsa bizim icin ekstra olur,cok da guzel olur.
Kubra bu sene hayat belirtileri vermeye basladı.Ama konusmak icin cok erken
Cansu'dan patlama bekliyorum.Olcay'ın yapamadıgı herseyi Cansu'dan bekliyorum.Umarım yanıltmaz.Pas,sut,asist,top calma,ribaunt hepsini bekliyorum.
Biba'yı yıllardır bekliyoruz.Artık beklemeyelim.Cıksın 24 sayı,3 top calma,6 ribaunt yapsın.Muhtemelen son senesi haydi artık Biba sana ihtiyac var.
Angel bu fazlası,eksigi yok.86 dogumlu 2 ay sınra 29 yasında belli ki hicbir zaman oyun aklı olmayacak.İnsallah sadece olumlu tarafları agır basar.
Tina Charles hic sasırtmadı.Her zaman cok iyi hucumcu ama vasat savunmacı oldu.Daha farklı olacagını dusunmuyorum.Aynen devam Tina
Quanitra her sene ne kadar gelisirse kardır diyoruz.Ribauntlardan sorumlu Devlet Bakanı ne kadar bitirmede sorun yasasa da en iyi ribauntcumuz
Asto Ndour hicbir suphemin olmadıgı ve formanın arkasına ismini yazdıracagım oyuncu, cok yakında yetenegini ortaya koyacak.Haydi Ndour
Tugce'ye ben bayılmadım.Ribaunt icin sadece Tugce'nin degil butun takımın savasması lazım,her mac istikrarlı olması ve hucumda cok daha fazla katkı vermesi lazım
Ben Nuria Martinez'i kacırmaya degil de neden Nika Baric-Epifaniya Prints ikilisini almadıgımızı anlamıyorum.Baric-Belyokova-Petrovic bize uyardı.Ayrıca Lara Sanders bence bu sene alınmalıydı.İnsallah Ocak'ta Maya Moore gelir.