Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 159899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Angel ne zaman Aklı başında bir insan gibi oynayacaksın?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Angel ne zaman Aklı başında bir insan gibi oynayacaksın?

Valla abi Angel'i sevioz o ayrı ama keşke Augustus tarzı dış şutu iyi olan birini alaydık iyiydi.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Birseyi tam yapmiyoruz

Tina nin yanina iki manyak sutor alsaydik. Manyak takim olurduk. Penny neden almiyoruz anlamiyorum

Tugce birturlu kendine guvenip ucluk atis yapmiyor. Bu kiz abd de nasil sayi krali oldu yahu

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Birseyi tam yapmiyoruz

Tina nin yanina iki manyak sutor alsaydik. Manyak takim olurduk. Penny neden almiyoruz anlamiyorum

Tugce birturlu kendine guvenip ucluk atis yapmiyor. Bu kiz abd de nasil sayi krali oldu yahu

Penny şutör değil bence..Bana kalırsa bizim eksiğimiz Alex Quigley gibi biriydi..Ama onu da Ndour u aldık diye alamadık..

Yada Şu Slovak olup Ummc ye transfer olan Tolliver tarzı bir oyuncu.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
İlk defa takımı izledim o yüzden çok net ifadeler kullanmak istemiyorum ancak koçun bir kaç tercihi çok hoşuma gitti. Uzun vadede bu tarzını sürdürürse ben başarılı olacağımı düşünüyorum..

Tek sıkıntı Sırp guard yerine daha skorer bir guard alsaydık daha iyi olacakmış sanki.

Charles'ın hücum yetenekleri şuanda dünya üzerinde hiç bir erkek basketbolcu da yok..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
TKBL 2. Maçı, 01.11.2014 - [14.00] Osmaniye Gençlik-Fenerbahçe
« Yanıtla #140 : 30 Ekim 2014, 08:29:27 »
Ligin ilk haftasında biz İstanbul Üniversitesini mağlup ettik.

Onların ise Orduspor maçı şuan için bugüne ertelendi.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
İlk defa takımı izledim o yüzden çok net ifadeler kullanmak istemiyorum ancak koçun bir kaç tercihi çok hoşuma gitti. Uzun vadede bu tarzını sürdürürse ben başarılı olacağımı düşünüyorum..

Tek sıkıntı Sırp guard yerine daha skorer bir guard alsaydık daha iyi olacakmış sanki.

Charles'ın hücum yetenekleri şuanda dünya üzerinde hiç bir erkek basketbolcu da yok..
Utkan şu anda fizik olarak yuzde 50 de. Bir de arkasında Paris gibi 2 porsiyon birisi olunca sırtı dönük zorlama dı. Sırtı dönük oyunu da mükemmel. .
 Bojoviç yerine ispanya nın combo larından birini alabilir mişiz. Biba yerine de petroviç cuk olurmuş
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 08:43:43 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
dunku mactaki ve genel olarak hazırlık maclarındaki izlenimlerim..

birsel: bu sene bence eskisinden iyi olacak..sorumluluk alıyor...bunu bojovic'e borclu olabiliriz...
bojovic: ne kadar cok etkili oldugunu dusunmesem de sanki varlıgı birseli etkiliyor...savunması ıyı ama hucumda hala devrede degil..sutu olmasa ible penetre ve ikili oyunlarını devreye sokmalı...
olcay: bu sene cok set bekliyordum olcay'dan ama simdiye kadar beni en cok yanıltan kısı...bence sutuna yonelmeli ve 2 numara oynamaya baslamalı...hızı, fizigi, atletizmi, penetresi buna uygun...bolca sut calısmalı...
tugba: bekledigim kadar katkıyı veriyor..savunması var ceza sutu var...
kubra:bekledigimden iyi kubra sultan...cansu sakatlanınca sans buldu..fena is cıkarmadı...sutu dusundugu kadar penetreyide dusunmeli bence..
cansu: sakatlık olmasa iyiydi..ama savunmada cok is gorecek...biraz daha ceza sutlarını sokmalı..
biba: cok kritik oyuncu oalcak bizim icin devre arasında olabilecek takviyeye kadar...dıs sut tehdidimizin en onemli parcası..su an formda degil ama duzelecektir..
angel: hala savruk...biraz daha sorumluluk almaya basladı ama hala kafayı kullanmada olgunlasmadı...biraz daha sakin olabilmeli top elinde iken...
charles: muhtesem tek kelime ile...ama savunma reblerinde daha etkili olmalı...
quanitra: cabuklugu, reb potansiyeli ,savunması iyi ama su bitirislerde el hassasiyeti hala sınırlı...gerci hakemlerimiz sagolsun tekme tokat dalmasına izin veriyorlar rakibin..
ndour: hazılık amclarında iyiydi..ilk gs  macı bence heyecan yaptı...ama bence buyuk potansiyel..oda oynayınca pota altında derdimiz olmaz bence tum sezon..
tugce: dun resmen bayıldım..savunması, reb sezgisi...gercekten en iyi amcıydı bizde...biraz daha sutuna guvenmeli...o sutları soktugunda bu enerji ile 10-15 dakika sure bulur bu takımda...zaten oyle olunca quanitra (5) 20 dk-charles (4-5) 25-30 dk-ndour (4-5) 20-25 dk ve tugce (4) 10 dk ile (ayrıca gerekirse 4 numara angel) tum sezonu kotarırırz...
hulya: bence hoca sans vermeye baslamalı...hazırlık maclarında iyiydi baya...

sonuc olarak bu takıma lig ve avrupa icin bence sutor 2 numara lazım...

genel olarak charles-angel-ndour oynayacaktır ligde...biba ve bojovic donusumlu olacaktır...
bize esmeral-cappy tadından 2 numara agırlıklı top tutabilen sutor bir guard lazım...yani bojovic ve biba'yı avrupa'da tamamlayacak oyuncu...ligde ise bence direkt yerini alacak 4. yabancımız olacak oyuncu...

isteidgimiz tarzzdaki tum oyuncular devsirme; prince ve quigley gibi...o yuzden alamıyoruz...baska alternatifler yaratmak lazım...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Utkan şu anda fizik olarak yuzde 50 de. Bir de arkasında Paris gibi 2 porsiyon birisi olunca sırtı dönük zorlama dı. Sırtı dönük oyunu da mükemmel. .
 Bojoviç yerine ispanya nın combo larından birini alabilir mişiz. Biba yerine de petroviç cuk olurmuş

Biba iyidir. Bojovic ise şapkadan çıktı. Gözümüzün önündeki Martinez'i kaçırdık. Gs üç kuruşa topluyor bu oyuncuları. Seneye Sanders'ı bunlara kaptırmasak bari. Q'nun pota altından çemberi tutturamadığını görünce Sanders elzem bize.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
evim salonun dibinde gideyim de maçı izleyeyim desem salona giremiyorum. çok şükür şubede tanıdık arkadaşlar var bir şekilde bilet buluruz da bu nasıl bir uygulamadır ya. Voleybol maçında ayrı basketbol maçında ayrı şu mevzular varken takımı da basketbolu da konuşmak saçma bence. Takımı taraftarından kaçıran biri var başımızda
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Twitter kullanan arkadaşlar organize bir şekilde İsfendiyar Bey'e şutör kısa eksikliğini yazmalı, en azından devre arasına kadar gündemde tutulmalı.
Biba formsuz, Tina'nın olmadığı veya verim alamadığımız bir çok maçın (EL'de) kaybedilme riski var.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
Twitter kullanan arkadaşlar organize bir şekilde İsfendiyar Bey'e şutör kısa eksikliğini yazmalı, en azından devre arasına kadar gündemde tutulmalı.
Biba formsuz, Tina'nın olmadığı veya verim alamadığımız bir çok maçın (EL'de) kaybedilme riski var.

über süper menejerimiz Didem Akın illa ki bunu düşünmüştür bence
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı 789

• Üye
  • Yer: ankara
Biba'nın formsuz olmak dışında bir de isteksiz bir hali var gibi sanki?
En azından ekrandan öyle görünüyor ama salona gidenler daha iyi görmüştür tabii.

hmetin

• Ziyaretçi
Birsel nasıl oynar bilmiyorum ama normalde siir gibi oynamak zorunda, hem penetre,hem sut,jem asist her turlu cezayı kesmeli yoksa tolere edemeyiz.

Boyojic her mac 5 asist,3 top calma,5-7 sayı atar.Mesele takımı ne kadar yonetebilecegi,ceza atıslarını ne kadar atacagı olacak.

Olcay'dan hicbirsey beklemiyorum.Ne dripling yapıyor ne sutu var.Driplingi yarıda kesiyor,topu kaptırıyor,tembel pas atıyor.Buyuk hayalkırıklıgı olacak gibi duruyor.

Tugba'dan tek bekledigim top baskı idi.Ama arada boyle sayı atarsa bizim icin ekstra olur,cok da guzel olur.

Kubra bu sene hayat belirtileri vermeye basladı.Ama konusmak icin cok erken

Cansu'dan patlama bekliyorum.Olcay'ın yapamadıgı herseyi Cansu'dan bekliyorum.Umarım yanıltmaz.Pas,sut,asist,top calma,ribaunt hepsini bekliyorum.

Biba'yı yıllardır bekliyoruz.Artık beklemeyelim.Cıksın 24 sayı,3 top calma,6 ribaunt yapsın.Muhtemelen son senesi haydi artık Biba sana ihtiyac var.

Angel bu fazlası,eksigi yok.86 dogumlu 2 ay sınra 29 yasında belli ki hicbir zaman oyun aklı olmayacak.İnsallah sadece olumlu tarafları agır basar.

Tina Charles hic sasırtmadı.Her zaman cok iyi hucumcu ama vasat savunmacı oldu.Daha farklı olacagını dusunmuyorum.Aynen devam Tina

Quanitra her sene ne kadar gelisirse kardır diyoruz.Ribauntlardan sorumlu Devlet Bakanı ne kadar bitirmede sorun yasasa da en iyi ribauntcumuz

Asto Ndour hicbir suphemin olmadıgı ve formanın arkasına ismini yazdıracagım oyuncu, cok yakında yetenegini ortaya koyacak.Haydi Ndour

Tugce'ye ben bayılmadım.Ribaunt icin sadece Tugce'nin degil butun takımın savasması lazım,her mac istikrarlı olması ve hucumda cok daha fazla katkı vermesi lazım

Ben Nuria Martinez'i kacırmaya degil de neden Nika Baric-Epifaniya Prints ikilisini almadıgımızı anlamıyorum.Baric-Belyokova-Petrovic bize uyardı.Ayrıca Lara Sanders bence bu sene alınmalıydı.İnsallah Ocak'ta Maya Moore gelir.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 19:43:24 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
"Biba'yı yıllardır bekliyoruz.Artık beklemeyelim.Cıksın 24 sayı,3 top calma,6 ribaunt yapsın.Muhtemelen son senesi haydi artık Biba sana ihtiyac var.
Angel bu fazlası,eksigi yok.86 dogumlu 2 ay sınra 29 yasında belli ki hicbir zaman oyun aklı olmayacak.İnsallah sadece olumlu tarafları agır basar."

Mükemmel tesbitler, harika ötesi teşhisler: Bir forum üyesinden beklenmiyecek kadar harika bir makale.

Bu değerli tesbitleri yapan arkadaşımızı FB Bayan Basket takımımıza en azından yardımcı antrenör kadrosundan işe alınmasını Aziz baba'ya önerilmesi hususunda  gereğini arz ve rica ederim.

Netice itibariyle netekim, Angel'a "Oyun aklı yok" diyen bir üst bağyan basket yorumcusuyla aynı platformda yer almak haddime düşmez.

2 Kaım 2014 tarihinde Adana'da Botaş-Beşiktaş maçına gidip fotoğraflayıp yönetime sormayı düşünüyordum, bunları ekleyebilir miyim diye..

Evet, benim de FB Bağyan Basket takımını yorumlayacak kadar "Aklım yok"

Gidiniz ve 25 Milyon Euro harcanıp da FB'den kovulan tiplerin yer aldığı deplasman maçında maç boyunca 30 sayı fark yiyen Erkek basket takımı başlığına takılınız.

Ya da neyse ney.