Sevgili iloturo
Tugba Tascı icin soyledim zaten yoksa Jordan Hooper da,Ziomora Morrison da cok iyi sutorler keza Eldebrink de ama Tascı'nın attıkları cogu cok zor olmayacak basketlerdi ben boyle dusunuyorum.
Quanitra icin benim dusuncem belli bu kız basketbolu bizde ogreniyor ne kadar ogrenirse o kadar katkı alacagız.Ben uzman degilim ama gordugum cok eksigi olan bir oyuncu duzeltir mi ne kadar duzeltir onu da bilmiyorum.Ayrıca sansa bırakılmasını ben de istemem.Keske Bojovic yerine daha duzgun biri alınsa/alıbabilse ya da alınsaydı.Ben bizim takımda da cok eksik oldugunu dusunuyorum.Oyuna etki edecek oyuncu sayısı cok az, Biba belli bir istikrarı yok her mac 10-15 atar diyemiyorsun,savunmada kotu, Olcay istenen seviyeye gelmedi,Birsel de cok istikrarlı degil,Ndour daha kendine gelemedi.Angel'ın artıları eksileri belli dolayısı ile ben final oynarız,Kursk-Prag-Wisla'dan gucluyuz dusuncesinde degilim.
Mesela Wisla'ya bakıyorum Fahriya Abdi de fundemental,sut,drive benim hosuma gidiyor.Katharina Elhotova catır catır 3'luk atıyor.Biz de aynısını Olcay yapamıyor.Palau diyorsun cıkıp 10 asist yapıyor.Bojovic 4 asist,2 top calma yapıyor,guvenilir sutu hicbir zaman yok,olmadı da ,Sonja Petrovic'i,Ogwunike'si,Quigley'i bence gayet iyi takımlar