Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160168 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
Ynt: TKBL 8. Maçı, 14.12.2014 - [18.30] Fenerbahçe-Beşiktaş
« Yanıtla #405 : 15 Aralık 2014, 13:28:19 »
o kadar maç ile alakası yokki teknik yönetim ve oyuncuların Tuğba taşçının 3 sayılık atışı çizgiye bastığını görmediler.itiraz etmediler

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #406 : 15 Aralık 2014, 14:49:19 »
Oncelikle bir soru sormak istiyorum.3 ABD'li Ligde aynı anda oynayabiliyor mu?Burada yazılan oldu.Ocak'ta Maya Moore geldi.Tina,Angel,Maya Lig'de aynı anda oynayabilir mi?
2. olarak bana gore Kubra Eksi'nin kontratından kesinlikle cıkılmalı gerekirse Arslan gidiyorsa da gitsin.Yıllardır kızın aldıgı her kurusa yazık ustelik rotasyonda 1 kisi eksik oynuyoruz.
Dunku mac icin bence konusacak cok fazla birsey yok.Tugba Tascı'nın attıgı 3'luklerin tamamına yakını bal idi.Bu mac belki iyi savunma yapmadık ama genelde fena degiliz.Bu macta sıkıntı Frida Eldebrink'in cok rahat gecmesi ve Quanitra ile Bojovic'in hucumda berbat olmasıydı.Bir de bana Olcay'ın top hakimiyeti cok iyi gelmedi.

Bana gore bu sene basımızda bir koc var.Ben Astu Ndour'un devamlı oynaması taraftarıyım.Bojovic dısarda kalabilir.Cansu mutlaka ama mutlaka oynatılmalı dusuncesindeyim.Ben bu maglubiyete takılmıyorum.Ligin daha cok telafisi var.Ayrıca eziklerden bırak transferi daha gidenler de olabilir.Yalnız bana gore Wısla,Kursk,Prag,UMMC kadro olarak cok iyiler Wisla'da Fahriya Abdi-Lavander-Qugley Kursk'da Prince-Ogwunike yine Prag'da cok iyi isimler var.Ben kadroya en azından Ocak'ta takviye yapılması taraftarıyım.

Sonuc olarak once Kubra Eksi sutlanmalı,Cansu ve Ndour takıma girmeli, Ocak'ta da Maya Moore gibi oyuncu alınmalı bir de acıkcası Veremeyenka gibi bir oyuncuyu gozlerim arıyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #407 : 15 Aralık 2014, 16:12:25 »
Oncelikle bir soru sormak istiyorum.3 ABD'li Ligde aynı anda oynayabiliyor mu?Burada yazılan oldu.Ocak'ta Maya Moore geldi.Tina,Angel,Maya Lig'de aynı anda oynayabilir mi?
2. olarak bana gore Kubra Eksi'nin kontratından kesinlikle cıkılmalı gerekirse Arslan gidiyorsa da gitsin.Yıllardır kızın aldıgı her kurusa yazık ustelik rotasyonda 1 kisi eksik oynuyoruz.
Dunku mac icin bence konusacak cok fazla birsey yok.Tugba Tascı'nın attıgı 3'luklerin tamamına yakını bal idi.Bu mac belki iyi savunma yapmadık ama genelde fena degiliz.Bu macta sıkıntı Frida Eldebrink'in cok rahat gecmesi ve Quanitra ile Bojovic'in hucumda berbat olmasıydı.Bir de bana Olcay'ın top hakimiyeti cok iyi gelmedi.

Bana gore bu sene basımızda bir koc var.Ben Astu Ndour'un devamlı oynaması taraftarıyım.Bojovic dısarda kalabilir.Cansu mutlaka ama mutlaka oynatılmalı dusuncesindeyim.Ben bu maglubiyete takılmıyorum.Ligin daha cok telafisi var.Ayrıca eziklerden bırak transferi daha gidenler de olabilir.Yalnız bana gore Wısla,Kursk,Prag,UMMC kadro olarak cok iyiler Wisla'da Fahriya Abdi-Lavander-Qugley Kursk'da Prince-Ogwunike yine Prag'da cok iyi isimler var.Ben kadroya en azından Ocak'ta takviye yapılması taraftarıyım.

Sonuc olarak once Kubra Eksi sutlanmalı,Cansu ve Ndour takıma girmeli, Ocak'ta da Maya Moore gibi oyuncu alınmalı bir de acıkcası Veremeyenka gibi bir oyuncuyu gozlerim arıyor.

ABD'li olarak düşünme sadece...İki kıta dışı iki tane de Avrupalı üç tanesi aynı anda oynayabiliyor..Yani Moore gelirse muhtemelen Angel gider..
Birsel sakatlanmasa belki Ndour oynayacaktı ama Bojovic'e mecbur kalındı
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2014, 16:13:37 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #408 : 15 Aralık 2014, 16:30:09 »
Angel Tina iyi hoş ta Bojoviç dün bomboş üçlüğü airball attı yaa o an dedim bunu nerden buldular diye.Dışardan Biba dışında şut atarken girer kesin diyebileceğim 2.bir oyuncu yok.Pota altında da Q iyi niyetli savunmacı ama hücumda kazma, dün kaç tane topu basket faul yapacakken atamadı.İşimiz zor bu yıl da.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #409 : 15 Aralık 2014, 16:30:42 »

3 Amerikalı aynı anda oynayamaz. Tuğbanın son attığı üçlük boştu. El üstü değildi. Olcay kaçırdı orada onu. Herşeyi bala bağlamak da bence doğru değil. Beşiktaş el üstü zor şutlar attıysa boş da çok şut kaçırdı. Zira yüzdeleri maç sonunda son derece normal yüzdelerdi.
Eziklerden gidenler olabilir, olur vb tarzı düşüncelerle şampiyonluk hedefimizi adamların kadrolarının dağılması umuduna bağlamayalım bence. UMMC hariç kadro olarak bizden iyi takım yok. Kadromuzun takım kimyasında bir çok bölgede eksik ve yanlışlar olmasına rağmen avrupada bir aksilik olmazsa yine final oynayacağımızı düşünüyorum. Maya gelirse Angel gidebilir ancak sadece Maya gelirse gidebilir. Yoksa başka hiç bir oyuncuya Angel'ı değişmem ben.
Bojoviç ve Q ile ilgili düşüncelerim sabit. Yetenek fakiri oyuncular ikisi de. Bu maça özgü değildi performansları bence.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #410 : 15 Aralık 2014, 16:53:41 »
ayrıyeten bir şey söyleleyim, potaya el üstünden atılan şutun girmesi bal değildir..Her halikarda bir oyuncu günde 500 şut atıyordur potaya ve şut mekanizmasını iyiyse değil üstüne el gelmesi apartman gelse farketmez..Ha kendi sahasından sallar girer, arkası dönük atar girer ayrı da...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #411 : 15 Aralık 2014, 17:33:51 »
başarıyı sadece bütçeye bağlıyorsak ummc ciddi manada herkesten üstün bir kulüp ve geçen sene üstelik kendi evinde gs'ye yarı finalde elendi. aynı şekilde erkeklerde maccabi hem cska hemde real madrid eledi ve bu kulüplerde bizdeki gibi bir deprem olmadı. gs ve agü'nün ne geçen seneki ne de bu seneki bütçesi bizden abartıldığı kadar düşük değil. kaldıki bu sene 6 oyuncu gönderildi yerine 4 oyuncu transfer edildi bütçe azalmış bile olabilir. tekirdağlı abi bu konuların daha içinde olsa gerek bizim takım ile agü-gs-ummc bütçelerini bir kıyaslasın biz de bilgilenelim sadece prof oyunculara ödenen ücret olarak.   

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #412 : 15 Aralık 2014, 17:37:02 »
Sevgili iloturo
Tugba Tascı icin soyledim zaten yoksa Jordan Hooper da,Ziomora Morrison da cok iyi sutorler keza Eldebrink de ama Tascı'nın attıkları cogu cok zor olmayacak basketlerdi ben boyle dusunuyorum.
Quanitra icin benim dusuncem belli bu kız basketbolu bizde ogreniyor ne kadar ogrenirse o kadar katkı alacagız.Ben uzman degilim ama gordugum cok eksigi olan bir oyuncu duzeltir mi ne kadar duzeltir onu da bilmiyorum.Ayrıca sansa bırakılmasını ben de istemem.Keske Bojovic yerine daha duzgun biri alınsa/alıbabilse ya da alınsaydı.Ben bizim takımda da cok eksik oldugunu dusunuyorum.Oyuna etki edecek oyuncu sayısı cok az, Biba belli bir istikrarı yok her mac 10-15 atar diyemiyorsun,savunmada kotu, Olcay istenen seviyeye gelmedi,Birsel de cok istikrarlı degil,Ndour daha kendine gelemedi.Angel'ın artıları eksileri belli dolayısı ile ben final oynarız,Kursk-Prag-Wisla'dan gucluyuz dusuncesinde degilim.

Mesela Wisla'ya bakıyorum Fahriya Abdi de fundemental,sut,drive benim hosuma gidiyor.Katharina Elhotova catır catır 3'luk atıyor.Biz de aynısını Olcay yapamıyor.Palau diyorsun cıkıp 10 asist yapıyor.Bojovic 4 asist,2 top calma yapıyor,guvenilir sutu hicbir zaman yok,olmadı da ,Sonja Petrovic'i,Ogwunike'si,Quigley'i bence gayet iyi takımlar
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2014, 17:41:33 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #413 : 15 Aralık 2014, 17:53:42 »
Sevgili iloturo
Tugba Tascı icin soyledim zaten yoksa Jordan Hooper da,Ziomora Morrison da cok iyi sutorler keza Eldebrink de ama Tascı'nın attıkları cogu cok zor olmayacak basketlerdi ben boyle dusunuyorum.
Quanitra icin benim dusuncem belli bu kız basketbolu bizde ogreniyor ne kadar ogrenirse o kadar katkı alacagız.Ben uzman degilim ama gordugum cok eksigi olan bir oyuncu duzeltir mi ne kadar duzeltir onu da bilmiyorum.Ayrıca sansa bırakılmasını ben de istemem.Keske Bojovic yerine daha duzgun biri alınsa/alıbabilse ya da alınsaydı.Ben bizim takımda da cok eksik oldugunu dusunuyorum.Oyuna etki edecek oyuncu sayısı cok az, Biba belli bir istikrarı yok her mac 10-15 atar diyemiyorsun,savunmada kotu, Olcay istenen seviyeye gelmedi,Birsel de cok istikrarlı degil,Ndour daha kendine gelemedi.Angel'ın artıları eksileri belli dolayısı ile ben final oynarız,Kursk-Prag-Wisla'dan gucluyuz dusuncesinde degilim.

Mesela Wisla'ya bakıyorum Fahriya Abdi de fundemental,sut,drive benim hosuma gidiyor.Katharina Elhotova catır catır 3'luk atıyor.Biz de aynısını Olcay yapamıyor.Palau diyorsun cıkıp 10 asist yapıyor.Bojovic 4 asist,2 top calma yapıyor,guvenilir sutu hicbir zaman yok,olmadı da ,Sonja Petrovic'i,Ogwunike'si,Quigley'i bence gayet iyi takımlar

Wisla son derece mütevazı bir takım olan BLMA'ya kaybetti. Bugün BLMA'dan bir çırpıda 2 oyuncu sayalım desek çoğu kimse sayamaz. Wisla'nın da Prag'ın da bizden daha üstün olduğuna katılmıyorum. Kursk evet kaliteli oyunculardan kurulu bir takım ancak Nadezda ile kıyaslarsak kim daha ağır basar sorusuna cevap Kursk olur mu sence? Esasında bu kıyaslamalar da yanlış. Agü kendi sahasında Familiaya yenilip deplasmanda Nadezdayı yendi. Dengeler değişebilir her maç çünkü adamakıllı takım yok avrupada. UMMC bariz ağır basıyor diğerlerine göre. Onlar da gerçi şu ana kadar kadro kalitelerine ters orantılı oynuyorlar. Namağlup olmalarına rağmen.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Bizim ne yapip ne edip bir adet EU pasaportlu 2 numara almamiz şart...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Valla Işıl dönecek..bir de şutör arıyorlar...o zaman yine bizden iyi olacaklar. Ya anlamıyorum ki yani alınacak bütün oyuncuları kaptırdılar rakiplere ya.alsana back up guard olarak Martinez'i..Birsel ile ikisi birbirini tamamlardı..Ama bizimkiler illa ayda yaşam bulacaklar...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Valla Işıl dönecek..bir de şutör arıyorlar...o zaman yine bizden iyi olacaklar. Ya anlamıyorum ki yani alınacak bütün oyuncuları kaptırdılar rakiplere ya.alsana back up guard olarak Martinez'i..Birsel ile ikisi birbirini tamamlardı..Ama bizimkiler illa ayda yaşam bulacaklar...
Seneye Sanders'i da onlarda izlersek şaşırma. Martinez diye bı tarafimızı yırttık. 3 kurusa gsye gitti. Biz de bojovici alarak bombayı patlattık. Hem de ne bomba.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Seneye Sanders'i da onlarda izlersek şaşırma. Martinez diye bı tarafimızı yırttık. 3 kurusa gsye gitti. Biz de bojovici alarak bombayı patlattık. Hem de ne bomba.

Sancho giderse alırlar seneye..Muhtemeldir

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #418 : 15 Aralık 2014, 20:26:19 »
Dediğim gibi ayak cizgideymis...ama öyle bir kulubuz ki tayini kapattik aninda..tekrar izlemedik..ne sunucular ne staff...en azindan bir izlense farkina verilir ve itiraz yapilirdi...
Ulan didem ulan didem..

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Sanders' i simdiden bitirmeLiyiz.
Cansu yu neden oynatmiyoruz.
SakatLigi tam gecmedi mi?
Cansu' yu gorunce  Penny' i gormus gibi oLuyorum. Henuz Penny kivaminda degiL ama oLcak