Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 161350 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bu subede yapılacak isler basit..

1) didem yollanacak..yerine eski kaptanlardan mesela serap yucesir vb.gibi gercek fb'liler gelecek..
2) yabancı koc olsa bile yardımcı kocluga takıma hakim (buharalı-okerman) birileri gelecek..bu yardımcı kocların hepsinin kafasını yiyende bizzat didemdir zaten...
3) didem'den torpilli oyuncu kubra gerekirse antreman oyuncusu olacaksa olsun ama kadroda yer bulmayacak...didemden torpillilerin kulagı cekilecek...
4) cansu, melis, hulya gibi oyuncular mutlaka sure alacak...selale denen belki de ulkenin en yetenekli genci takıma monte edilecek..
5) muhtemelen didemden torpilliler kadroda kalsın diye yapılmayan transferler var...o transferler yapılacak...(burcu cigil'in yıllardır bu takıma alınmamasının sebebini kubra'ya yer acma macından dogdugunu dusunuyorum)
6) zaten otomatik olarak yabancı transferi cozulur didem den kurtulunca...adam gibi tercihler yapılır...

yani yılanın basını ezmek lazım....
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 15:13:08 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
unutmadan bojovic'in kalması sartıyla bence saf sg oynayan dabovic dogru tercih olur...

eger combo guard alabilirsek piyasadan o zaman bojovic'i yollar; bir tane de  4 numara alırım takıma ben olsam...

hmetin

• Ziyaretçi
eger combo guard alabilirsek piyasadan o zaman bojovic'i yollar; bir tane de  4 numara alırım takıma ben olsam...
Bu secenek daha guzel bence hocam Bojovic'in oynayacagı yerde Melis,Selale vs oynasın.Sut atamayan,sut ozurlu guard olur mu?Bu kadın her sene asistte 5.5 ort. ile EL ilk 3'undeydi.Baska da bir ozelligi yok.35 lik Palau 12 asist yapıyor ustune de sayı atıyor,serbest atıs atıyor.Bojovic 3'luk sallıyor potaya degmiyor.Asıl sorun da Birsel'in oynamaması,Olcay'ın kendini gelistirmemesi,Tugce'nin yine benzer sekilde ribaunt dısında hucumda etkili olmaması,Cansu'nun kullanılmaması sen koc olarak kadroyu neden daraltıyorsun.Gonder Bojovic'i Ndour direkt oynasın.Ayrıca Biba da boyle oynayacaksa onun yerine de adam lazım zaten savunma hic yok,geldiginden beri bekliyoruz her mac 15-20 bekliyorum 3 yıldır ama nerde

Didem'i gonderiyoruz araya Bakan soktu falan yazılıyor gene geri geliyor.Ben de anlamadım.Nalan Ramazanoglu olmaz mı menejerlik icin hocam

• Üye
Bu secenek daha guzel bence hocam Bojovic'in oynayacagı yerde Melis,Selale vs oynasın.Sut atamayan,sut ozurlu guard olur mu?Bu kadın her sene asistte 5.5 ort. ile EL ilk 3'undeydi.Baska da bir ozelligi yok.35 lik Palau 12 asist yapıyor ustune de sayı atıyor,serbest atıs atıyor.Bojovic 3'luk sallıyor potaya degmiyor.Asıl sorun da Birsel'in oynamaması,Olcay'ın kendini gelistirmemesi,Tugce'nin yine benzer sekilde ribaunt dısında hucumda etkili olmaması,Cansu'nun kullanılmaması sen koc olarak kadroyu neden daraltıyorsun.Gonder Bojovic'i Ndour direkt oynasın.Ayrıca Biba da boyle oynayacaksa onun yerine de adam lazım zaten savunma hic yok,geldiginden beri bekliyoruz her mac 15-20 bekliyorum 3 yıldır ama nerde

Didem'i gonderiyoruz araya Bakan soktu falan yazılıyor gene geri geliyor.Ben de anlamadım.Nalan Ramazanoglu olmaz mı menejerlik icin hocam

esas nalan ablamız olur ama biliyorsun zor bir donem geciriyor ailesiyle birlikte..o yuzden nasıl karsılar bilinmez...(kızı vefat etmisti 6 ay once )
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 15:33:18 Gönderen: Vanguards of FB »

hmetin

• Ziyaretçi
esas nalan ablamız olur ama biliyorsun zor bir donem geciriyor ailesiyle birlikte..o yuzden nasıl karsılar bilinmez...(kızı vefat etmisti 6 ay once )
Evet Hocam Allah sabır versin.Voleybol sitelerinde hasta iken kan icin cagrılar yapılmıstı.Ben Nalan'ı menejer olarak gormek isterim.

• Üye
isin acıkcası maya moore'u almak buyuk para...(ustelik angel'da parasını alacak)...evet maya moore buyuk ihtimal 2-3-4 sorunlarını bir kalemde cozecek transfer ama bence simdiden anlasıp maya'yı gelecek seneye baglamak en dogrusu...

petrovic seneye gelir mi bize bilmem..kız surekli oynamak istediginden gelmemis...o yuzden sanki dabovic hamlesi simdiden yapılabilir...

seneye maya-tina super ikili olurlar...a.cruz gibi bir combo; ustune sutor dabovic ve umarım vera geri doner... cok iyi takım oluruz bence.. ndour da  zaten kalacak...yerli olarak burcu cigil'i almak yetecektir.

belki bir sezon hulya ve melis kiralanabilir...faydası olacaktır kendilerine..yani...

pg: birsel-a.cruz-olcay
sg: dabovic-tugba
sf: moore-burcu
pf: vera-ndour-tugce
c: tina-quanitra
+ cansu + selale

su kadro ciddi el sampiyon adayı olur...butcesi yuksek 6 yabancılı belki ama eksiksiz bence..
ligde ise rotasyondan macına gore (cruz veya dabovic) ve (ndour veya vera) tercih edilir..

ama esas rotasyon buyuk amclarda cruz+moore+vera+charles olur ligde..

lig icin

pg: birsel-olcay
sg: a.cruz(veya dabovic)-tugba
sf: moore-burcu-cansu
pf: vera(veya ndour)-tugce-selale
c: tina-quanitra

« Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 15:51:32 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı valance

• Üye
aziz olduğu sürece dido bi yere gitmez boşuna ümitlenmeyelim. malesef durum bu

• Üye
aziz olduğu sürece dido bi yere gitmez boşuna ümitlenmeyelim. malesef durum bu

araya nifak tohumları ekse birileri merak etme abi sinirli anında iki dakika surmez kovulması... :)

hmetin

• Ziyaretçi
araya nifak tohumları ekse birileri merak etme abi sinirli anında iki dakika surmez kovulması... :)
Hocam Ocak'ta su gozler Maya Moore'u gorsun:)Dabovic mi geliyor,4 numara mı geliyor o da simdiden gelsin.Bojovic'i tutmanın hic geregi yok.Biba da gidebilir.

Çevrimdışı valance

• Üye
maya moore gelirse oynatılmayabilir.
 winnicki effect!!!

hmetin

• Ziyaretçi
maya moore gelirse oynatılmayabilir.
 winnicki effect!!!

Maya Moore'u alıp oynatmamak takıma Lebron James,Chris Paul falan alıp oynatmamaya benzer:)Oyle bir kocun olabilecegini dusunmuyorum.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Abi bir çok mesajının altına imzamı atabilirim.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
TKBL 10. Hafta Fenerbahçe - Botaş 04.01.2015 [17.00]
« Yanıtla #582 : 04 Ocak 2015, 12:25:06 »

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 10.hafta maçında Botaş’ı konuk ediyor.

4 Ocak Pazar

17.00 Fenerbahçe - Botaş   FBTV Canlı

Ligde geride kalan 9 haftayı 7 galibiyet 2 mağlubiyetle tamamlayan Fenerbahçe 16 puanla ikinci sırada bulunurken; Botaş ise 5 galibiyet 4 mağlubiyetle 14 puan topladı ve 6 sırada.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: TKBL 10. Hafta Fenerbahçe - Botaş 04.01.2015 [17.00]
« Yanıtla #583 : 04 Ocak 2015, 17:02:10 »

Angel kadroda yokmuş, Ndour kadroda.

İlk 5; Bojovic, Olcay, Tuğba, Tina ve Q
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: TKBL 10. Hafta Fenerbahçe - Botaş 04.01.2015 [17.00]
« Yanıtla #584 : 04 Ocak 2015, 17:09:40 »
9-14 gerideyiz ama hücumlarımız tam keşmekeş...