Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 157458 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: TKBL 17. Hafta Maçı, 21.02.2015 - [16.00] Adana Aski-Fenerbahçe
« Yanıtla #795 : 21 Şubat 2015, 16:40:31 »

İlk yarı sonunda 42-29 öndeyiz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #796 : 21 Şubat 2015, 16:59:58 »

Anlatan spiker oyuncuların isimlerini sürekli karıştırıyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #797 : 21 Şubat 2015, 17:14:41 »

3. periyot sonunda 52-46 öndeyiz.

Fark 15 e çıkmışken periyot sonunda 6 ya düştü.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 17:15:02 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #798 : 21 Şubat 2015, 17:31:16 »
Son 1.30, 69-58 öndeyiz.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #799 : 21 Şubat 2015, 17:33:47 »
Maç skoru 74-60

Sadece 5 oyuncudan skor bulabildik.

Biba 17, Zellous 19, Tina 18, Quanitra 18 ve Birsel 2 sayı

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #800 : 21 Şubat 2015, 17:33:53 »

Maç sonucu

Adana Aski 60-74 Fenerbahçe
FENERBAHÇE

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #801 : 21 Şubat 2015, 17:39:20 »
Uzun süredir takımı beğenmediğim için izlemiyordum, bugün biraz da boş olmam sebebiyle izledim ve uzun aradan sonra ilk defa genel olarak takımı beğendim. Ndour hariç bütün yabancılarımız oldukça iyi katkı verdiler. Tek sıkıntılı olduğum konu Birsel Kaptan. 2 sene önce avrupanın en iyi pgsi dediğimiz Birsel Hanım 2 senedir gerçekten tanınmaz halde. Ne iyi yaptığı atışları kalmış, ne de penetre üzerinden asist yeteneği. Bu büyük düşüşte onun da büyük payı var maalesef.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #802 : 21 Şubat 2015, 17:40:05 »
Şu, maçların anlık veya periyodik skorlarına bakıp da yorum yapmak nedendir anlamıyorum. 8-0 seriden sonra maç 74-60 bitmiş. şimdi bu sonuca rezillik mi diyeceğiz? yoksa iyi mi diyeceğiz? ya da en iyisi "zaten olması gereken" diyerek galibiyetin değerini azaltalım ki; önceki yorumlarımız boşa çıkmış olmasın.

Fenerbahçe taraftarı olarak bizler bu takıma sahip çıkmazsan kim sahip çıkacak? şube iyi olmayabilir. oyuncular, koç iyi olmayabilir ama bu bize; en ufak bir skorda geriye düşmede takımı itin bir yerine sokmamızı gerektirmiyor.

HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #803 : 21 Şubat 2015, 17:47:22 »
Quanitra, Shavonte, Biba ve Tina çok iyiydi.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #804 : 21 Şubat 2015, 17:49:50 »
bibanin performansinda yukselis var umarim hep boyle devam eder

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #805 : 21 Şubat 2015, 18:49:30 »
Önlerinde 1 ay var şubenin..Ya dip ya up..Kendileri bilir.Taraftarın yerden yere vurması az bile..Mahvettiler güzelim şubeyi..Ağzımızı bozmuyorsak burada saygımızdan forumdakilere.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #806 : 21 Şubat 2015, 18:53:40 »
Birde taraftar olarak herşeye ne olursa olsun sahip çıkalım mevzuu bence en yanlış olay..Bence Oyuncu ve Profosyonel kadro unutmasınlar..

Taraftar para verir siz alırsınız.Eliniz mahkum OYNAYACAKSINIZ! Oynamazsanız taraftar sizi hiç iplemez! Siz sizniz işi yapan.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #807 : 22 Şubat 2015, 10:24:23 »
Adana Aski 60-74 Fenerbahçe

Bu sonuçla galibiyet sayısını 13’e yükselten Potanın Kraliçeleri zirve takibini sürdürdü.

Takımımızın Sayı dağılımı  , Shavonte Zellous 19, Tina Charles 18, Quanitra Hollingsworth 18,  Agnieszka Bibrzycka 17 ,Birsel Vardarlı 2,
Maçın Başındaki 8-0 lık Adana Aski serisi hariç Takımımız uzun süredir oynamadığı kadar istekli ve Arzuluydu.Tebrikler.

Bir Takım Yenildiği zaman Eleştirmek,Protesto etmek,Bozulan piskolojilerin üstüne gitmek yerine Takımımız yendiği zaman gördüğümüz eksikleri söylemek, Benim hep benimsediğim yöntem ;

Bojovic’in olmadığı bir Takımda nekadar başarılı olabileceklerini gösterdiler.Bojovic bu Takıma katkısı olmadığı gibi , Oyun kurucu kadrosunuda boşa yer kaplamış oluyor.Taraftarın sevdiği Bir Angel nasıl Yıldırım hızıyla Takımdan uzaklaştırılıyorsa Taraftarın nefret ettiği Bir bojovic’te Angel’ın yaşadığını yaşaması lazım.Transfer yapmak istemiyen yetkililer Bojovic’i yollarsam Oyun kurucu almam lazım diye Kadroda kukla olarak bulunduruyor.Adana Aski’de oynayan bizim eski oyuncumuz Nilay 35 yaşı geçtiği halde hırsıyla ,Asistleriyle, takımın ayakta kalmasına sebep oldu.35 yaşindaki Meral’ede  zorla Jubile yaptırdınız,Cappie’yide gönderdiniz İkiside Bojovic’ten kat kat daha faydalı olurlardı.

Shavonte Zellous, Agnieszka Bibrzycka, Tina Charles, , Quanitra Hollingsworth’tu beğendim ama bu maçtaki Performans’larını maç maç degil genel bir istikrara sokmaları lazım.Bu gün ne değişikti?Bu gün Tina sayı yapamadığı zamanlarda Q , Bibrzycka ve Zellous dan katkıları buldular.sayı yükünü taşıyan ikiliden Angel’in olmaması  Tina ‘ya daha fazla yük binmesine neden oluyordu.Bu aşamada Tina sıkıştımı Diğer oyuncular devreye girmeli.
Shavonte Zellous,bu gün iyiydi,oyun kurucu olarakda zaman zaman rol aldı.Zellous.Angel’i dolduramaz ama takıma katkısı olur diye görüş belirtmiştim,ki, 3-4 Aydır bir takımda yer almadığı için eksiklileri oluyordu.zamanla kondisyon eksiğinide kapatırsa daha çok yararı olacağına inanıyorum.Hala iddia ediyorum Angel’in agresif tavırları,oyun içinde fevri ve isyankar tavırları olabilir bunları dizginlemek,yön verebilmek hocanın görevidir.Takımda Tek sorun Angel diye yolladılar ozaman onun yerine Maya Moore ve Seimone Augustus ‘tan birini almaları gerekirdi.Tabiki Aylardır boşta olan Zellous’u aldılar .

Bibrzycka ve Quanitra bugün iyiydi dileriz hep böyle oynarlar.Bir maçta skor gücünü bir veya iki  oyuncuya bağlarsan hep yenilme korkusu yaşayabilirsin,Ama bugün olduğu gibi 5 oyuncudanda katkı alabilirsen hatta bencten gelenlerinde katkısı olduğunda bu takımı kimse tutamaz.Bu iki oyuncununda her maçta ayrı performans yerine bir çizgi tutturmaları gerekmektedir.Ben yinede iki oyuncunun yerine kan değişikliği yapma taraftarıyım özelliklede Q yerine Layota Sanders olsa fikrim hala değişmedi yada Q yu takımda tutarken Sandersi almanında bir zararı olacağını sanmıyorum.

Hakemlerin hiçbir zaman bizim tarafımızı tutmayacaklarını düşünürsek çok çabuk faul problemine  girmememiz gerekmektedir.Tuğba,Q,Ndour çok çabuk faul problemine girdiler.Rotasyonumuz dar olduğundan Özellikle uzunlarımızın daha çok dikkat etmesi gerekir.Bir ara korktum sadece kısalarla mücadele etmeyiz inşallah dedim.Bir arada düşündüm 35 yaşına girmiş Esmerali gönderip 34 yaşında ki Tugba’yı neden alırsınız? İkili Kıyaslarsan bence Esmeral daha ağır basar.en azından Oyun kurucu olarakda görev yapıyordu. Tugba’yı bir türlü çözemiyorum bir maçta çift haneleri geçerken bir maçtada sıfır sayıyla bitirebiliyor. Dikkat ettiniz mi?Ndour hariç Tüm yabancılar sayı  atarken Birsel 2 sayı hariç katkı yapamadılar.

Tek tek düşünürsen sezon başı yollanan on kadar oyuncunun yerine 4 Transferle kapadık,ama  İçlerinde bir Tina hazır çıktı nasılsa..

Dikkat ettiniz mi?Ndour hariç Tüm yabancılar sayı  atarken ,Türk oyunculardan Birsel 2 sayı hariç katkı yapamadılar. Tuğçe geçen seneye göre çok iyi ama hoca hoca olsaydı ona özel çalışma verirdi.normalda onun üçlük olarakda 2 sayı olarakda Faul çizgisindende iyi attığını biliyorum.Ama öyle bir duruma geldi ki Faul atışında bile sıfır çekti.Bunun tek yolu çok çalışmak.Skorada katkısı olursa çok faydalı olacağına inanıyorum.Tuğçe’nin Türk olması ve Ribaundlardaki başarısını düşünürsek skorda katkı yaptığı an bizim için bulunmaz nimet olacaktır.

Ndoru beni şaşırtan diğer bir oyuncu.İyi bir kumaşı olduğu kesin ama oda bir maç çok iyi ama bir maçta 3 faul arka arkaya yapıyor,sıfır katkı,sıfır sayı.Ndour’da özel çalışmalar yaptırmak lazım.

Gelelim Kaptanımıza ; Evlendiğinden buyana Kaptanımızı tanıyamıyoruz.Sakatlık geçirdi tam düzelebildimi onu bilemiyoruz.Yada oyun kurucumuz eksik diye sakat sakat oynuyor.,Cappie ve Meral’in gittiği Bojovic’in Fos çıktığı,Olcay’ın bir türlü hazır olamadığı bir dönemde BirseL’e okadar ihtiyacımız var ki ama ya hala eski gücüne kavuşamadı.Sadece hazır olamaması da değil sanki bir şeyler var Kaptanda ,Neşesiz,Suratı hep Asık ve şortunun içinde sakladığı mendil Gribal enfeksiyonun hala sürdüğü soru işareti.Sanmıyorum ama bir Anastasiya Verameyenka olayı yaşamayız inşallah.Futbolda Sağlık ekipleri Bir oyuncunun  sakatlık,Formsuzluk durumlarını belli aşamalarda anlatıyorlar bizde oyuncunun sakatlık aşamasını ve igneyle ,ilaçla oynadığını biliyoruz ama Bayan basketbolda böyle bilgi paylaşımı yapılmıyor.Anastasiya Verameyenka olayında basına sızmasaydı 2 aylık hamile bir şekilde oynadığını bilemiyecektik.Sağlık ekibi,Menejerler ve Hoca üçgeninde butip sorunlar çözümlenmesi gerekmektedir.

Olcay ve Cansu’nun hem daha çok zaman alması hemde çok çalışmaları gerekmekte.İkisininde kumaşı iyi ama üzerlerine bir şeyler koymaları lazım.Tuğba iyi oynıyamıyor,sinirli ,ağresif ,Skora katkısıda olamadı ve faul problemine girmiş eee hoca sen ne işe yararsın ben bunu anlıyamıyorum,Koy cansu’yu zaten formsuz olan Tuğba’dan dahada kötü oynamaz herhalde.Zaten 14 oyuncuyu tamamlıyacak kadromuzda yok artık,sanırım 10 kişilik kadromuz var.Benç'te Olcay,Cansu,Hülya oturana kadar oyuncuları dinlendirme aşamasında kısacık sürelerdede yer versen oyuncuyada güven gelir ve hazır tutarsın.Ligde ve özellikle Euroleague’de Benc’i As oyuncular gibi kaliteli,kuvvetli ve skora katkı verecek bir şekilde hazır olursa o takım çok yol almış olur.

Türkiyede Nevriye ayarında uzun Pivot eksiğini Alt yapıdan yetirştirerek gidermek gerekmektedir.Yetiştiremediğimiz için Nevriye 40 kadar rahat oynıyacak gibi görünüyor.

Bizim Euroleague maçlarından önce acil 2 veya 3 oyuncuya ihtiyacımız var.Bunu herseferinde söylemekten dilimizde tüy bitti.Sağlıcakla kalın. https://twitter.com/Ahadeli
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 14:35:02 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #808 : 22 Şubat 2015, 13:46:55 »
Abi sürekli olarak Birsen yazıyorsun, Birsel olarak düzeltelim diyorum.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #809 : 22 Şubat 2015, 14:04:48 »
Abi sürekli olarak Birsen yazıyorsun, Birsel olarak düzeltelim diyorum.

Birsel olarak yazılır..Yetersiz ve tembel olarak okunur..BİTİRDİ kendini yokları oynuyor!
HaBaBaM GüM GüM GüM