Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424813 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Düşünceme tercüman olmuşsunuz.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Abi yeter artık,takım maç kaybedince ben demiştim diye ortaya çıkmaktan ne anlııyorlar anlamadım,zaten maç kaybedilince üzülüyoruz canımız sıkılıyor,üstüne ben demiştim.

seni iki ay sonra gorucem "adam" gibi konusan 25 yasindaki buyuk cocuk! Daha kimse burada birsey demeden kendin yazdin o yaziyi. sen cok heyecan yapmissin bir kesimin mensubu olmak icin. Bu yasta "adam" icin amator hareketler..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Şu maçtan sonra eksiğimiz savunma..Takım olmamak şu yada bu dememek lazım..Bizim takımın bugun en önemli eksiği Karşı sahaya baskıda top taşıyamamak ve koçun buna önlem alamamasıydı..Şimdi kızacaksınız..Madem sıkıştın..1 KEZ kata yaptın.. 4 kısa ya dönebilirsin..Emiri yada Can ı alabilirsin..Çok kaba tabirle yanlış üzerine yanlış..

Maçın kırılma anı Hickmanın kaçırdığı 2 serbest atış oldu..Bence.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
seni iki ay sonra gorucem "adam" gibi konusan 25 yasindaki buyuk cocuk! Daha kimse burada birsey demeden kendin yazdin o yaziyi. sen cok heyecan yapmissin bir kesimin mensubu olmak icin. Bu yasta "adam" icin amator hareketler..
Ne yapacakmışım 2 ay sonra,ben 1 yıldır buradayım,takımı eleştirdiğimde oldu ama hiçbir zaman ben demişçilik yapmadım,şu an kupa kaybedildiği için üzgünüm bir FENERBAHÇELİ olarak,yazıyı birkaç gün öncede yazdım,şahsi düşüncelerim,sizden izin alacak değilim ne yazacağım konusunda.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 22:04:36 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Gou deli gibi atarken Ufuk verdi ona Ceyhunu bir kez adama pozisyon yaratamadık mesela..Bunu konuşalım..Oysa Bjelica 3 defa topu içeri dalarken bomboş ona pas vereceğil yerde saçma sapan hatalar yaptı...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
Ne yapacakmışım 2 ay sonra,ben 1 yıldır buradayım,takımı eleştirdiğimde oldu ama hiçbir zaman ben demişçilik yapmadım,şu an kupa kaybedildiği için üzgünüm bir FENERBAHÇELİ olarak,yazıyı birkaç gün öncede yazdım,şahsi düşüncelerim,sizden izin alacak değilim ne yazacağım konusunda.

saptirma konuyu! Burda kimse ben demistim diye ahkam kesmiyor! O FENERBAHCELI diye buyuk yaziyorsun ya israrla , takimin bu halinden rahatsiz olup hocayi da takimi da transferdeki buyuk yanlisliklari da elestirebilenler, senden 30 kat daha FENERBAHCELI!

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
İşiniz gücünüz yok birbirinize laf sokma derdindesiniz..Açın sıkıntıları sorunları konuşun..Forumda en sevmediğim şey kuru gürültü..Allah aşkına bırakın bu kör döğüşünü bunun kazananı yok.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Beyler zahmet olmazsa yapılan transferlerde kimin menajeri kimdi kısaca yazabilecek olan var mi biliyorum geçmişte çok konuşuldu bu ama malum konular yeniden gündeme geliyor?Bogdan ve Vesely dışında Raskodan oyuncu yok diye biliyorum yapılan transferlerde

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
hickman bu takımın guard olarak oynamaya devam ederse bırak son sekizi felan ilk turda havlu atarız zaten ölüm grubuna düştük allah muhafaza sıkıntı olur... ki sezon başından beri en iyi oyununu oynarak başladı maça.
hickman mental olarak kuvvetli bir oyuncu olsa son dakka içinde 2 serbest atış kaçırmaz,1 top kaybı yapmaz yarı sahadan topu geçirmemek için toptan kaçmazdı.toptan kaçtığı pozisyondan sonra açıkçası hickman'a karşı güvenimi yitirdim.kenan'ı laboral'a vereceğimize hickman'ı verelim üstünede para verelim

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Hickman nasıl mental olarak iyi oyuncu..En kritik anda 2-0 atan adamın mentali ne yav?
Bunun yanında maçın sonundaki Bjelica nın top kaybı yaptığı pozisyonda henüz rakip sahaya geçmeden, yani hangi akla hizmet o topu Bjelica'ya veriyorsun arkadaş..

Maçı koç yüzünden kaybettik, mola almadı eleştrilerine de kesinlikle katılmıyorum. Oyuncular son 2 dk. ne yaptığını bilmez haldeydi. Rakibinde biraz kaba bir tabir olacak ama o.. şansı derler ya her attığı girdi. Koç zaten maç içerisinde sürekli oyuncularla temas halinde. Koç molada alsa, hatta o molaya Phil Jackson, Gregg Popovich de eşlik etse çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum.
FENERBAHÇE

• Üye
saptirma konuyu! Burda kimse ben demistim diye ahkam kesmiyor! O FENERBAHCELI diye buyuk yaziyorsun ya israrla , takimin bu halinden rahatsiz olup hocayi da takimi da transferdeki buyuk yanlisliklari da elestirebilenler, senden 30 kat daha FENERBAHCELI!
Eleştirmek ayrı,takım yenilince hemen ben demiştim diye ortaya çıkmak farklı.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 22:13:32 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
Bu forumda, Fenerbahce basketbol takimini en cok dusunen ve iyiligini en cok isteyen insanlarin bulundugu alanda, maci kaybettikten sonra ilk isi maclardan once takimin eksigini ve yanlis transfer politikalarini elestiren insanlar elestiriliyor ise burada cok buyuk bir sorun var demektir.
Takimdan memnun olmayanlarin Fenerbahceliligi sorgulanamaz!

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
  • Yer: İstanbul
Diebler 38 , Dixon 35 , Palacios 33 dakika sahada kalmışlar . Maç sonu takımın en kritik üç oyuncusunun bu dakikalara rağmen verilen ara nedeniyle diri kalması büyük avantaj oldu Karşıyaka'ya .
bu maç özelinde bu kadar basit, kaçmaya başlayan şutları girmeye başladı. biz de momentumu kaybettik ara yüzünden. karşıyaka zaten çok can yakan ve tehlikeli takım, cok büyütmemek lazım yenilgiyi.
bizdeki sıkıntı henüz rollerin oturmayisi ve spacingi henüz üst seviyede yapamamak. ekim'de olacak işler değil bunlar bence. top 16'ya kadar hallederiz bu sorunları. benim anlamadigim nokta rotasyonu 9 kişide tutmamizdi.

• Üye
1-3-5 eksiği var diyen insanlardan biriyim.Senin o yorumun benide hedef alıyor.Yahu kendimce gördüğüm eksikleri söyleyince niye böyle muamele görüyorum ki ? Fenerbahçe kaybetti diye resmen mutlu olmakla itham ediyorsun.
Doğuş,Obradovic Teo ve Calathes'i istemedi mi?İstedi.Bu oyuncular sonuna kadar zorlandı ama olmadı.Ne zaman maç kaybetse ben demiştim demekten ne zevk alıyorsun?Kabul et bu 5 numara rotasyonu beğenmiyorsan bile geçen seneye göre bence daha iyi,hocanın maç içi tercihlerini eleştirirsin hak veririm ama her olumsuz sonuçta ben demiştim demek ne oluyor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Sezon oncesi maglubiyetler iyidir.  Oyuncularin ve teknik ekibin ayaklari yere daha iyi basar.  Kotu baslayip, iyi bitirelim.  Cok iyi baslayip, kotu bitirdigimiz zamanlari da biliyoruz.  Sikinti yok, halledecek bizimkiler...

Bu arada Goudelock'in transferine karsi olanlar, bu gidisle ona sallamak icin biraz daha beklemek zorunda kalacaklar :)