Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424812 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hickman nasıl mental olarak iyi oyuncu..En kritik anda 2-0 atan adamın mentali ne yav?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Takıma pass first guard alınmda bu takım başarısız olur(aslında olsun demek istiyor)savunmacı 3 numara yok başarısız olur,5 numara yok başarısızı olurcu sözde!!!! bazı Fenerbahçeli arkadaşların gözü aydın olsun.Ayırca Bjelica'ya yazıklar olsun,böyle deme sebebim ona bu hataları yakıştıramayışım.
Burda tek Fenerbahceli sen misin?

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Son periyoda girerken tam rüzgarı arkamıza almışken 24sn saatinin bozulmasıyla sanki takım kontak kapattı. Son periyot özelliklee hücum tercihlerinde organizasyonlarında faciaydık. Bjelica ve hickman ın yaptığı hatalar tercihler akıl almaz cinstendi. Pg pozisyonunda direksiyonda hickmanın oluşuna gönlüm hiç razi değil :( çok karakterli iyi niyetli bi takım oyuncusu ama takımın direksiyonuna gecebilecek bi isim değil bence, yarı sahaya top dahi taşıyamıyo bu bi gercek, bjelica nın aklı da sanki hala ispanyada dünya şampiyonasında. Maçlardan  çok kopuk hazırlık hazırlık döneminden bu yana. Bogdan hala işin içine girememiş durumda zamanla sorumluluğu maçlardaki ağırlığı artacaktır diye düşünüyorum. Son periyot emir ve glock u çok unuttuk. Emir bogdan glock 3lüsü böyle kritik yakın geçen maçlarda daha fazla sorumluluk alarak kriz anlarını yönetmeli yönetecektir de zamanla. Yenilmek can sıkıcı ama yolumuz uzun, yapılacak işimiz çok, umutsuzluk gereksiz yolumuz açık. Keşke bi de pg hamlesi yapabilsek takıma çeşitlilik ve düzeni arttırma adına...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Damir12

• Ziyaretçi
Karşıyakanın tam gücü bitmişti ve müthiş bir ritim yakalamıştık ki skorboard bozuldu neredeyse 15 dk dinlendi adamlar. Bizimkiler aradan sonra koskoca ceyrel serbest atısşar dısında tek basket attı. Kimse kusura bakmasın ama değil organizasyon, yarı sahadan top cıkmadı son ceyrek. İşte bu yüzden bu takıma pg lazım. Her sene kritik anlarda takımın organizatörsüz oynayıp saçmalamasından bıktık

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Ona gerek yok buna gerek yok sadece zamana ihtiyac var.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Maç içinde hücumda sorun yaşamazken dedim ki Guarda gerek yok da..Son saniyelerde artık inandım Guard şart..Almazlarsa bu senede çöp olur Euroligde.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Son çeyrek Bjelica'nın düzen dışı zorlama 3 'lüğü dışında basketimiz yok, 9 sayı atabildik zaten toplamda. Bunun bir izahı olamaz.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
3. çeyrekte ara ritm bulmuşken ritmimizi bozdu.

Ufuk Sarıca'nın savunma hamlesine karşılık veremedik .

Anlamsız iki top kaybı , Hickman'ın 0/2 serbest atışı , Emir'in gereksiz turnikesi maçın Karşıkaya'ya gitmesine vesile oldu .

Üç çeyrek takımın hücum potansiyeline şahit olduk . Savunma ise halen yetersiz .

Diğer can sıkıcı nokta Ufuk Sarıca'ya 4 . yenilişi oldu Obradovic'in.

Son olarak daha çok uzun yol var önümüzde. Hayırlısı olsun.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Beyler her türlü atış serbest şu fenerbahçe lilik mevzusu gereksiz
Abfullah sende sakin ol.
Tamam mac kaybettik Üzgünüz.
Kırmadan sallayalim

fbkolik

• Ziyaretçi
Kıytırık Karşıyaka'nın göstermelik tam saha baskılı savunmasına top taşıyacak oyuncu yok.Bu şekilde maç kaybeden takıma ancak bravo! denir,gerçekten zoru başardılar.1 ve 5 numarada nasıl sorun yaşadığımız her maçın her dakikasında,her saniyesinde belli oluyor kaç yıldır ama hala 1 ve 5 numaralarımız yok.Bu bile bile ladestir başka birşey değil.Şu şekilde Obradovic değil de bir Türk koçun başında olduğu takım maç kaybetseydi bugün neler neler yapılıyordu.Evet hala Obradovic'e büyük saygım var,büyük güvenim var ama bu maçı fenerbahçe değil Obradovic kaybetmiştir,çok net.Ama her zaman ki gibi olan taraftara oluyor.,dalga geçilen biz oluyoruz.

Savunma o kadar vahim durumda ki 40 yılın başı iyi yaptığımız bir savunmadan sonra göbek atacak hale geldim.1 adım mı ileri gitmez bir takımın savunması 2 yıldır.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fbkolik

Savunma kısmına kesinlikle katılmıyorum

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Beyler her türlü atış serbest şu fenerbahçe lilik mevzusu gereksiz
Abfullah sende sakin ol.
Tamam mac kaybettik Üzgünüz.
Kırmadan sallayalim
Abi yeter artık,takım maç kaybedince ben demiştim diye ortaya çıkmaktan ne anlııyorlar anlamadım,zaten maç kaybedilince üzülüyoruz canımız sıkılıyor,üstüne ben demiştim.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
sezonun alması en kolay kupasıydı.

Sezon başı , karşıda ne olursa olsun iyi takım olan Karşıyaka var ve tek maç . Bu etkenler maçın zor olması için yeterli bence.

Çevrimdışı dallas comegys

• Üye
obradoviç'e tebrikler aynı senaryoyla bütçesi bizden 8 kat düşük bir takıma bir senede 4 kez yenilmek büyük başarı. en önemli tehdidi dış şut olan takıma bir tane üst düzey dış savunmacı oynatmayarak maçı verdi. serhat'ı hatta can altıntığ'ı dixon üzerinde 10 dk oynatsa maç değişirdi

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
Diebler 38 , Dixon 35 , Palacios 33 dakika sahada kalmışlar . Maç sonu takımın en kritik üç oyuncusunun bu dakikalara rağmen verilen ara nedeniyle diri kalması büyük avantaj oldu Karşıyaka'ya .