Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424813 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Hickman neden kadroda yok?Gerçekten sebebi dinlendirmek mi?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İnanılmaz hatalar sonucu fark 15'e çıktı.Artık şuna kanaat getirdim ki Berk böyle maçlarda şuan süre almamalı.Nerelere geldiğini görüyoruz maçın

Berk'le ne ilgisi var ki? Maçın başındaki 16 sayılık farkı da Berk oyuna girdikten sonra kapattık. Bugün Bogdanovic ve Goudelock kadar sıkıntı yaratan ve kötü oynayan başka oyuncu yok. Zoric'i ve Kenan'ı saymıyorum, zaten fazla süre almadılar.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Berk'le ne ilgisi var ki? Maçın başındaki 16 sayılık farkı da Berk oyuna girdikten sonra kapattık. Bugün Bogdanovic ve Goudelock kadar sıkıntı yaratan ve kötü oynayan başka oyuncu yok. Zoric'i ve Kenan'ı saymıyorum, zaten fazla süre almadılar.

A.Efes'te Furkan ve Cedi'nin halini görünce bizde Berk'in yaptığı her hata gözüme fazla batmaya başladı sebebi biraz da o.Draper'a çok rahat geçildi kaç kere 1-1'de.Ama bugün asıl sıkıntı gerçekten Goudelock'ta

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Yuh be bu kadar da ruhsuz oynanmaz, kapattım maçı. Yalnız Kenana boşuna ümit besliyoruz, Goudelock ta felaket derecede kötü bugün

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Efes'e karşı saha avantajı mühim değil. Açık söylüyorum; Ülker Arena'da ev sahibi olmaktansa Efes'e karşı İpekçi deplasmanında daha etkili taraftar desteğine sahip oluruz. Yeter ki şu ligde Galatasaray'a karşı saha avantajını kaybetmeyelim. Yani bu maç kaybedilse de -ki ben kazanacağımız beklentisindeydim ve yanıldım- enseyi karartacak bir durum değil.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Biz Türkiye ve Avrupa'ya Mesajı verecekKen Efes bize şunu söyledi: hayırdır ustalar 2. Olma hesapları yapıp bizi saymıyorsunuz ama biz de en az sizin kadar iddialıyız buyrun ispatı

Çevrimdışı akarship

• Üye
İnanılmaz hatalar sonucu fark 15'e çıktı.Artık şuna kanaat getirdim ki Berk böyle maçlarda şuan süre almamalı.Nerelere geldiğini görüyoruz maçın

Kenanla oynarken de 16-0 dı maç.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Faul kacirmiyor diyen kimdi acmayin abi soyle durumlarda ayramlik agzimizi :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
A.Efes'te Furkan ve Cedi'nin halini görünce bizde Berk'in yaptığı her hata gözüme fazla batmaya başladı sebebi biraz da o.Draper'a çok rahat geçildi kaç kere 1-1'de.Ama bugün asıl sıkıntı gerçekten Goudelock'ta

Bogdanovic de felaket.  Es gecmeyelim...

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Kenanla oynarken de 16-0 dı maç.
Aynen katılıyorum.Haklısınız.Zaten forumda Hickman yok ''guard pozisyonunda kim oynayacak? '' diye sormuştum.Çünkü 2 oyuncumuza da şu aşamalarda güvenmek mümkün değil.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Takım tamamen bıraktı maçı , yenilgiden daha can sıkıcı olan durum da bu .

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Malasef pao maçından sonraki en kötü maçımız bu sezonki. 2periyot tam maça geri döndük, 3.periyodun basında beraberlik geldi. Sonra eski zamanlardaki alışkanlığımız hastalığımız bi anda geri döndü ve şalterleri indirdik, akıl tutulmasına yakalandık. Anlamsız hucum tercihleri,top kayıpları, savunmanın hiç bi varlık gösterememesi,dış atışlardaki rakibin yuzdeli atışları... efes gibi hucumu kıt bi takımdan bu kadar sayı yemek uzdu acıkcası beni cska macı öncesi, yoksa mac onceside yazmıştım kazanmak kaybetmek bu maç özelinde çok muhim degildi. Ama bi tesellim diyim bu sene her maglubiyet sonrası çok iyi geri dönüşler gösterdik. Umarım bu maglubiyette top16 oncesi tekrar bize yeni bi enerji verir. Zisisi tam zamanında aldık. Bu sertlikte bu seviyede berkte kenanda faydadan cok zarar veriyo. Henuz erken onlardan beklentiye girmek için bence. Canımız sagolsun ligde bu maçların telafisi olur, yeterki euroleague deki enerjimiz moralimiz direncimiz düşmesin.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 21:22:45 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ya yapmayin Allah askina!  Berk ne yapti bu macta?  Anasini aglatti ortaligin.  Yaptigi top kayiplari ve savunmayi izlemediniz mi?  Gerci iyi oynayan oyuncumuz neredeyse yok.  Bogdanovic ve kisa bir sure disinda Goudelock taninmayacak vaziyette.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Bu mac ozelinde set hucumlari denemedik cok fazla pota alti oyunu yapmadik surekli birebir denemeleri yaptik obra bir seyler denedi bu cok acikti.

Çevrimdışı akarship

• Üye
Ya yapmayin Allah askina!  Berk ne yapti bu macta?  Anasini aglatti ortaligin.  Yaptigi top kayiplari ve savunmayi izlemediniz mi?  Gerci iyi oynayan oyuncumuz neredeyse yok.  Bogdanovic ve kisa bir sure disinda Goudelock taninmayacak vaziyette.

Kenan da ondan kötü Besim onun katkısı Berkten de az malesef