Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424868 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Kenan ve berk ile bu maçı kazanmamiz kolay değil..Efes iyi savunma takimi...iyi organizasyon yapamazsan bir yerde çözülürdü mac..nitekim öyle oldu..hickman bugün oynasa ciddi anlamda Efes nah bi kadar kolay mac alırdı...
Hoca Hickman olmaması sıkıntı degil,2-3 top kaybı ile o da sorun olabilirdi.Mesele adamlar cok istahlı oynadı.Bir de 44-44 den sonra biz vurup gececegimize onlar geldi.Onemli degil bayanlarda 2 kupa aldık.Kaybettigimiz maclarda sıkıntı yok.Sorun 2 yıldır ilk 5 oynayan Kenan bu macta oynaması lazım,Berk bu macta oynayacak.Yoksa yarin EL de yeneriz onemli olan o zaten

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Neyse yenilmişiz nasılsa bu maç burada kaldı benim tek üzüntüm maçın büyük bölümünde oyuna karakter koyamadık, Efesin oyuncuları ise aç kurt gibi saldırdılar. 15 civarında 3lük yedik karşılık olarak herhalde 5 üçlükte kalmışızdır bu kabul edilebilir bir durum değil. Yoksa 1 maç kaybetmekle birşey olmaz elbette.

Bu tur maglubiyetleri seviyorum yine de.  Sevmemin sebebi de rakibi olan hocalara kaybedince acayip hirs yapmasi.  Bizim icin de iyi bir "reality check" oldu. 

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bizim Berk Kenan falan hikaye beyler ikisi de hikaye kusura bakmayın . Bir bizimkilere bakın bir de Egemen Tolga Cedi Okben Furkan'a . Bu kadar şut özürlüsü iki guard olur mu ya

Çok ezbere bir yorum, Egemen 1. lig seviyesinde daha doğru dürüst maça çıkmadı, bakın bu zorluk seviyesinden bahsetmiyorum lig maçı diyorum. http://www.tbf.org.tr/ligler/turkiye-basketbol-ligi/oyuncular?name=OyuncuDetay&Code=422438&KulupKodu=2838&Lig=5666

Cedi ve Furkan'ın bizimkilerden gerek yetenek gerek bu seviyeye hazır olmak konusunda ileride olduğuna katılıyorum.

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Sadece şut veya top kullanma anlamında da değil,Cedi-Furkan rakibi savunmada zorluyor müthiş enerjikler.Bizim Kenanla Berk kimsenin karşısında duramıyor

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
2. devre bu seneki en kötü oyunumuzun olduğunu düşünüyorum. Goudelock ve Bogdanovic tanınmaz haldelerdi. Birkaç pozisyonda önündeki topa dahi hamle yapmadı sanki maça gelmemişlerdi. Elbette takım  kaybedebilir. Tüm sezon bütün maçları kazanamayı beklemek hayalcilik olur ama böyle kaybetmek can sıkıcı oluyor. Telafi edebileceğimiz bir maçta kaybettik. Top16 öncesi ders olur ve kendimize geliriz. Takıma koça güvenim tam.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Obradovic ile İvkovic'in 32. karşılaşması olmuş bu . 17. kez galip gelmiş İvkovic .

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Berk topsuz savunamda iyi, top aldırmıyor vs. ama toplu adamı savunurken sıkıntılı. Perdelere takılıyor sürekli, üstünden geçip adamını yakalayabilmeli.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Zisis gelince belli oldu ki zoric 7.yabanci olur ve berkle dışarı çıkar..
Ben ciddi anlamda obranin bu maçı deneme yaptığını düşünüyorum..

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Hickmanı aradığımız bir maç oldu.Bogdan ve Gouya kaldı tüm iş Gou kitlendi,Bogdan da rezlet günündeydi.

Pao maçı kadar onur kırıcı bir yenilgiydi.Tek teselli telafi edilebilir yerlerde alıyoruz bunları.

Çevrimdışı exex

• Üye
kazaniriz kaybederiz sikinti o degilde, yanilmiyorsam en cok.3 sayi yiyen 1. takim iken EL de  ; buna herhangi bir onlem alinmamis olmasi  sikinti .

birde ah Alex nasil kacirdin bos uclukleri .

edit : bu mac kenan berk i elestirmeye gerek yok . bosa yorulmayin bence :)

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 21:52:39 Gönderen: exex »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Zisis gelince belli oldu ki zoric 7.yabanci olur ve berkle dışarı çıkar..
Ben ciddi anlamda obranin bu maçı deneme yaptığını düşünüyorum..
Berk'in mı Kenan'in mı disari çıkacağı belli olmaz. Kenan su maçta bile berk'in üçte biri sure alıyorsa oturup bir düşünsün.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Efes ayni pana gibi çok 3luk attı.ve yüzdeli attı...2.yari efesi burada ayni panaya yaptığımız gibi +20 yaparsak şaşırmayın..

Çevrimdışı exex

• Üye
bu efesi 2 EL ve bir lig macinda yeneriz.

hele hele Krstic ve Huertel li kadroyu daha rahat yeneriz

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Obradovic'i eleştireceğim bir nokta var.Goudelack bu kadar kötüyken Melih Mahmutoğlu'na süre verebilirdi,geçen sene aldığı süre ve yaptığı işler ortada.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
tam beklediğim gibi çok zor bir maç oldu cska maçıyla müthiş bir başlangıç yapacağız lütfen yorum yaparken geçen sezon şampiyon olan maccabinin cskadan 35 sayı yediğini unutmayın böyle maçlar iyidir iyi