Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424868 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Obradovic'i eleştireceğim bir nokta var.Goudelack bu kadar kötüyken Melih Mahmutoğlu'na süre verebilirdi,geçen sene aldığı süre ve yaptığı işler ortada.

Serhatı Melihi denesin maç gitti diyordum Serhat gitti saçma sapan işler yaptı sonra ağzıma tıktılar lafı :)

Bu arada Kenan Berk ikilisine fena sinirliyim.Çok büyük hayal kırıklığı yarattılar.Belli ki Zisis transferine çok bozulmuşlar.

« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 22:08:01 Gönderen: Undisclosed Desires »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Serhatı Melihi denesin maç gitti diyordum Serhat gitti saçma sapan işler yaptı sonra ağzıma tıktılar lafı :)

Bu arada Kenan Berk ikilisine fena sinirliyim.Çok büyük hayal kırıklığı yarattılar.Belli ki Zisis transferine çok bozulmuşlar.
bence hiç sinirlenme bugünkü maç bir lig maçı değildi efes için ama bizim için bir lig maçıydı en azından öyle oynadık ve obradoviç oyunculara sert bir mesaj verdi seviye bu diye

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu maç yediğimiz Şaplağın güzelliklerini cuma izleriz.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
bence hiç sinirlenme bugünkü maç bir lig maçı değildi efes için ama bizim için bir lig maçıydı en azından öyle oynadık ve obradoviç oyunculara sert bir mesaj verdi seviye bu diye

Takımın geri kalanına çok bir şey demedim komple kötü sayılırdık gerçi ama ne bileyim Cedi korkusuzca bir şeyler yapıyor bizimkiler saçma işler derdinde,254254 kez potaya gidip aynı şekilde blok yeme peşindeler.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Bu maç yediğimiz Şaplağın güzelliklerini cuma izleriz.
aynen şimdi 4 gün otelde köpek gibi antrenman ve ayarla çok motive bir hazırlık takımı bekliyor

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Serhat'ın yaptığı stepsi basketbola yeni başlayan çocuklar yapmaz.Berk-Kenan güvendiğim çocuklar ama aldıkları sürenin hakkını vermezlerse bu süreleri bir daha bulamazlar.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Takımın geri kalanına çok bir şey demedim komple kötü sayılırdık gerçi ama ne bileyim Cedi korkusuzca bir şeyler yapıyor bizimkiler saçma işler derdinde,254254 kez potaya gidip aynı şekilde blok yeme peşindeler.
dediğim gibi adamlar bugün top 8 son maçı bizde sıradan bir lig maçı oynadık aynı frekans da değildik olur böyle maçlar

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Bu maç özelinde değil, sezon başladığından beri Kenan ve Berkten faydalı kaç tane hareket gördük. Evet bugün Gou da kötüydü, Bogdan da, ama bu oyuncuların ara sıra kötü oynamaya hakları var. Çünkü genelde faydalı oynuyorlar. Kenanla Berk ise istikrarlı olarak kötü oynuyorlar. Kenan sakatlıktan çıktı diyoruz, ama dünyada sakatlanan tek oyuncu kendisi değil, sakatlık süresi kadar adaptasyon süreci olmaz, Berk'e bakıyorum, her maç aynı hatalar, insan biraz gelişim görmek istiyor. Genç oyuncular forma giymeli derken yaşa değil oyuna bakmak lazım diyoruz, kötü oynadıklarında da aynı şekilde eleştirilebilirler, genç olmaları eleştiriden muaf tutmuyor onları. Başlarında böyle bir koç varken bir arpa boyu yol katedemiyorlarsa da hayatta başarılar diliyorum kendilerine.
Kötü oynadık, kaybettik, Zisis'le birlikte çok sıkıntı çözülecek elbet, gerekli uyarılar da yapıldıktan sonra CSKA maçı daha farklı geçer umarım.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 22:21:53 Gönderen: ardglr »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Bence bu maçta en büyük kaybımız Kenan oldu. Obradoviç, Kenan'ı oyundan aldığında, Obradoviç ve Kenan arasında sanki bir gerginlik yaşandı. Sonrasında da Kenan bir daha oyuna girmedi. İnşallah bana öyle gelmiştir ama sanki Kenan, koça tavır yaptı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye

Elin çocukları Heurtel transferine bozulmuyor daha bir iştahla oynuyorlar da bizim bebeler transfere bozulup küstüm oynamıyorum moduna giriyorlarsa zaten çok birşey beklememek lazım.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
1 maçla 18 19 yaşındaki oyunculara bunlardan bişey olmaz demek saçma hata yapa yapa gelişecekler zaten potensiyelleri olmasa çalışmasalar hoca onları 1 saniye tutmaz takımda

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13

En guzeli o bence blok yiye yiye  yememeyi ogrenecek drivelari bo gibi cedi olmuş artik surekli ustune koyar ersan gibi.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Onlar daha cok istedi ve kazandı bu kadar basit.
Biz kötü oynadık vs ama o topu izleyip de rakip kısaların aldıgı ribaundların bir acıklaması yok.

goudelock kardesimizin cok ama cok kötü oynadıgı bir mactı. Onun yüzünden alamadıgımız savunma ribaundlarından min. 10 sayı yemişizdir.
Savunma yapamazsın anlarım da topu da izleme be kardesim

« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 22:33:42 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
zisis felan derken çok havaya girmiştik iyi oldu bu mağlubiyet. panathinaikos mağlubiyetinden sonra takımın geri dönüşü çok iyi olmuştu aynı geri dönüşü cska maçında görürüz umarım. semih 7 dakika oynadı hoca hatasını hiç affetmiyor semih'in hemen kenara alıyor semih için bu maçın özelinde biraz daha sabretmek lazımdı diye düşünüyorum özellikle lasme'nin 3 faul almasından sonra onu daha fazla kullanabilirdik. zoric'in performansı görünce semih'in savunmadaki eksilerine rağmen en azından zoric'ten daha fazla süreyi hak ediyor. kenan cedi'den furkan'dan daha mı az süre alıyor 2 senedir düzenli olarak euroleague seviyesinde maç yapıyor ama karşılaştırınca malesef kenan'ın gelişimi çok yavaş kendi oyundan tarzından da uzaklaştı hücumda topu getiren ve savunma özellikleriyle oynayan doğuş balbay tarzı bir oyunu var son dönemde burda oturup biraz düşünmeli ona verilen şans çoğu oyuncuya verilmiyor.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
zisis felan derken çok havaya girmiştik iyi oldu bu mağlubiyet. panathinaikos mağlubiyetinden sonra takımın geri dönüşü çok iyi olmuştu aynı geri dönüşü cska maçında görürüz umarım. semih 7 dakika oynadı hoca hatasını hiç affetmiyor semih'in hemen kenara alıyor semih için bu maçın özelinde biraz daha sabretmek lazımdı diye düşünüyorum özellikle lasme'nin 3 faul almasından sonra onu daha fazla kullanabilirdik. zoric'in performansı görünce semih'in savunmadaki eksilerine rağmen en azından zoric'ten daha fazla süreyi hak ediyor. kenan cedi'den furkan'dan daha mı az süre alıyor 2 senedir düzenli olarak euroleague seviyesinde maç yapıyor ama karşılaştırınca malesef kenan'ın gelişimi çok yavaş kendi oyundan tarzından da uzaklaştı hücumda topu getiren ve savunma özellikleriyle oynayan doğuş balbay tarzı bir oyunu var son dönemde burda oturup biraz düşünmeli ona verilen şans çoğu oyuncuya verilmiyor.
Kenan ciddi bi sakatlık geçirdi ve bizde oynamak efeste oynamaktan bence çok daha zor