Şimdi maçtan geldim
öncelikle twitterda dönen taraftar protesto vesaire mevzularında:
Maçın canlı kısımlarının hiçbirinde yönetim protestosu, Alex veya benzeri bir protesto tezahüratı yoktu. Tribün de gayet iyidi, tribün iyi olmasa zaten maç ilk çeyrekte bitmişti.
Maça çok kötü başladık. Pana maçından daha kötüsü olur mu diyorduk, oldu. Ana avrat küfredilen Ricky'nin direncini aradık. KEnan konusunda bir şey yazmak istemiyorum. Ama Berk bile şu durumuyla Kenan'ı kesiyorsa Kenan Bey kardeşim şapkasını önüne koyup düşünecek. Daha da önemlisi, yarın sabah 9da salonun kapısını o açacak. Berk oynadığı sürede top da kaybetti, savunmada hatalar yaptı. ama herşeye rağmen Kenan'dan daha iyi durumda şu an.
Esasen 19-2 ile 44-44 arasını kötü oynamadık. Çok övülen efes savunmasına 12 dakikada 40 sayı attık. 44-44 sonrası yediğimiz iki gereksiz üçlük bizi oyundan düşürdü. Maçta o seride bitti zaten.
TOP16 öncesi iyi bir maç oldu. Bu maçı da kazansaydık ihtimalen CSKA karşısında çakılacaktık. Şimdi 4 günümüz var.Yarın yeni bir gün, yeni bir oyuncu takıma katılacak. Yapmamız gereken dersimizi çalışmak.
Barcelona maçının akşamı Final 4 biletini almamıştık. Bugün de TOP16dan elenmedik.
Özetle taraftarın beklentilerini düşürmesi, Fenerbahçeyi biraz zayıf göstermesi açısından hayırlı bir mağlubiyet oldu
CSKA maçından sonra görüşeceğiz inşallah