Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424992 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Kenanda benim en cok sevdigim olay cok kolay cizgiye geliyor olusuydu.
Gecen sene oynadıgı maclardaki serbest atıs sayıları eminim simdikinden cok cok fazladır. Bir yas da kücüktü ayrıca

Bu sene bırak cizgiye gelmeyi, penetre edemiyor. Fiziksel olarak iyi durumda sorunu ne bilmiyorum ama sabırları zorluyor valla :)
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 22:43:38 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
skorda 18 sayı sanırım panayada öyle bir farkla yenilmiştik valla her işte bir hayır vardır

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
Kenan ciddi bi sakatlık geçirdi ve bizde oynamak efeste oynamaktan bence çok daha zor

katılıyorum bizde oynamak daha zor.baskı çok daha fazla obradovic olunca 2 ye 3 e katlanıyor haliyle. ama kenan'ın büyük oyuncu olmak istiyorsa kendini burda ispatlaması lazım. baskı olduğu kadar fırsatta var.2 senedir euroleague'de bu kadar süre alan avrupalılar dahil olmak üzere kaç genç oyuncu var? obradovic gibi bir antrenörle çalışıyor.bir genç için daha fazlası yapılamazdı. kenan'ın sakatlanan ne ilk ne son oyuncu üzerinden çok zaman geçti ayrıca bahane bulmak işin kolay tarafı. berk'i eleştirmiyorum çünkü kenan'dan beklentim farklı berk'ten farklı.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Şimdi maçtan geldim

öncelikle twitterda dönen taraftar protesto vesaire mevzularında:

Maçın canlı kısımlarının hiçbirinde yönetim protestosu, Alex veya benzeri bir protesto tezahüratı yoktu. Tribün de gayet iyidi, tribün iyi olmasa zaten maç ilk çeyrekte bitmişti.

Maça çok kötü başladık. Pana maçından daha kötüsü olur mu diyorduk, oldu. Ana avrat küfredilen Ricky'nin direncini aradık. KEnan konusunda bir şey yazmak istemiyorum. Ama Berk bile şu durumuyla Kenan'ı kesiyorsa Kenan Bey kardeşim şapkasını önüne koyup düşünecek. Daha da önemlisi, yarın sabah 9da salonun kapısını o açacak. Berk oynadığı sürede top da kaybetti, savunmada hatalar yaptı. ama herşeye rağmen Kenan'dan daha iyi durumda şu an.

Esasen 19-2 ile 44-44 arasını kötü oynamadık. Çok övülen efes savunmasına 12 dakikada 40 sayı attık. 44-44 sonrası yediğimiz iki gereksiz üçlük bizi oyundan düşürdü. Maçta o seride bitti zaten.

TOP16 öncesi iyi bir maç oldu. Bu maçı da kazansaydık ihtimalen CSKA karşısında çakılacaktık. Şimdi 4 günümüz var.Yarın yeni bir gün, yeni bir oyuncu takıma katılacak. Yapmamız gereken dersimizi çalışmak.

Barcelona maçının akşamı Final 4 biletini almamıştık. Bugün de TOP16dan elenmedik.

Özetle taraftarın beklentilerini düşürmesi, Fenerbahçeyi biraz zayıf göstermesi açısından hayırlı bir mağlubiyet oldu

CSKA maçından sonra görüşeceğiz inşallah
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Okan iyi yazmışsın..Eline sağlık...

Yalnız iyi yendiler be kardeşim
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı south

• Üye
Euroleague hesapları yaparken herkes çok rahat bi şekilde efes maçlarına 2 de 2 yazıyordu biraz ayakların yere basması için efes'i bu kadar kolay lokma görmemek adına biraz da iyi oldu :D (başıma umarım bi şey gelmez)
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 23:59:42 Gönderen: south »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Efes'in o harikulade savunması karşısında zorlanırız
50 sayıyı bulamayız.. Krstic trible double yapar.
+ 40 fark yeriz gibi duruyor.
49 89 yeniliriz
ağzıma ne yapayım bu sefer tutturduk :(
umut lütfen sen maç filan açma :)
berbat oynadık ve kaybettik işin özeti...
hayırlı geceler olsun

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Bu arada Gou hakkında harika yazılar görüyorum bizim taraftar yine akıyor.Adamı bir kötü maçıyla Nbdl seviyesine soktuk ki ihaleyi ona bırakmak da garip.Ama bunun sebebi de biraz belli.Sene başı istedikleri adam gelmediği için Gou gibi süpriz adam gelince şaşırdılar beklemiyorlardı.İstemedikleri kişileri herkes ilk fırsatta gömme derdinde.Mesela Bogdana bugün işi bilenler dışında laf eden yok ama Gou kadar kötüydü?Sene başı keza Hickman kadar kötüydü Bogdan ama Bogdan el üstünde tutuyor taraftar.Niye?İstedikleri isimdi ondan.Onun kredisi çok.

Not:Buradan Bogdanı sevmediğim gibi anlam çıkmasın.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
katılıyorum bizde oynamak daha zor.baskı çok daha fazla obradovic olunca 2 ye 3 e katlanıyor haliyle. ama kenan'ın büyük oyuncu olmak istiyorsa kendini burda ispatlaması lazım. baskı olduğu kadar fırsatta var.2 senedir euroleague'de bu kadar süre alan avrupalılar dahil olmak üzere kaç genç oyuncu var? obradovic gibi bir antrenörle çalışıyor.bir genç için daha fazlası yapılamazdı. kenan'ın sakatlanan ne ilk ne son oyuncu üzerinden çok zaman geçti ayrıca bahane bulmak işin kolay tarafı. berk'i eleştirmiyorum çünkü kenan'dan beklentim farklı berk'ten farklı.
Benim demek istediğim bu oyuncular hala çok gençler ve hala bu oyuncuların buyuk oyuncu olma potansiyelleri var ve açıkçası ben hocaya burda güveniyorum hoca kadroya alıyo oyuna sokuyosa gelişimlerini gördüğü içindir.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
obra birazda takımın gazını aldı

hmetin

• Ziyaretçi
Ben Berk'e hic kızmıyorum.Cocuk blok da yese buldugu sanslarda birseyler yapmaya calısıyor.U18 MVP si ve 2 yıldır cogu maca ilk 5 cıkan Kenan'da bir ilerleme gormemek insanı uzuyor.Ne Cedi,ne Furkan ne Okben ne Egemen vs hicbiri MVP degil, Kenan ise MVP olmus Avrupa'nın bildigi ve beklenti cok olan bir oyuncu, Cedi'nin attıgı 3'lugu Kenan'ın da atması lazım,Dogus'un yaptıgı blogu Kenan'ın da yapması lazım artık 20 yasında bir oyuncu Bogdan ile kac yas farkı var.Goudlock kotu oynayabilir.Bir macla yerin dibine sokan olmussa yanlıs yapmıslar.Ama Goudlock 40 da atsa biraz savunma yapması lazım

Tribun cok iyiydi.Uzun zamandır oyle gur bir ses,vura vura vura ,Sampiyon FB tezahuratları duymamıstım.Vesely iyiydi.Bjelica iyiydi.2 tane 3'luk takımın ritmini bozdu.Dogus,Jenning bize oynayacagı tuttu.Daha dun calınmayan 2 tane faulle son saniyede Dacka'yı yenenler bugun cok istekliydi.Hayırlısı olsun.Bu macta 20 yiyelim ama CSKA macını alalım.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
En azından bizim salon aklanmış oldu, eğer iyi oynamıyorsan, Abdi İpekçi'de de olsan 20'ye yatırıyorlar seni.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
ağzıma ne yapayım bu sefer tutturduk :(
umut lütfen sen maç filan açma :)
berbat oynadık ve kaybettik işin özeti...
hayırlı geceler olsun
Abi ben bir daha maç başlığı açmam zaten. Ama, gene de, yine de, Ulu Ivkovic'in de dediği gibi ki konuşurken gayet temkinliydi, "It's just a regular season match".
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Neyse efessever medyamiz 1 hafta güzel uyur boylece..

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Ben Berk'e hic kızmıyorum.Cocuk blok da yese buldugu sanslarda birseyler yapmaya calısıyor.U18 MVP si ve 2 yıldır cogu maca ilk 5 cıkan Kenan'da bir ilerleme gormemek insanı uzuyor.Ne Cedi,ne Furkan ne Okben ne Egemen vs hicbiri MVP degil, Kenan ise MVP olmus Avrupa'nın bildigi ve beklenti cok olan bir oyuncu, Cedi'nin attıgı 3'lugu Kenan'ın da atması lazım,Dogus'un yaptıgı blogu Kenan'ın da yapması lazım artık 20 yasında bir oyuncu Bogdan ile kac yas farkı var.Goudlock kotu oynayabilir.Bir macla yerin dibine sokan olmussa yanlıs yapmıslar.Ama Goudlock 40 da atsa biraz savunma yapması lazım

Tribun cok iyiydi.Uzun zamandır oyle gur bir ses,vura vura vura ,Sampiyon FB tezahuratları duymamıstım.Vesely iyiydi.Bjelica iyiydi.2 tane 3'luk takımın ritmini bozdu.Dogus,Jenning bize oynayacagı tuttu.Daha dun calınmayan 2 tane faulle son saniyede Dacka'yı yenenler bugun cok istekliydi.Hayırlısı olsun.Bu macta 20 yiyelim ama CSKA macını alalım.

okben de mvp oldu dipnot