Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 431995 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Emir'den guzel bir savunma geldi bu sefer!

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Emir 3. çeyrekte tek başına takımı oyunda tuttu. Sadece çizgiden 0/2 attı diye yapılan yorum çok zorlama bence.

hmetin

• Ziyaretçi
95 yiyip mac kazanmak cok zor  CSKA,Barca oyna yen,yenil don Usak,Dacka neyse onumuze bakacagız,yapacak birsey yok.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Efes maçında olur böyle yol kazaları, hayırlı mağlubiyet dedik, CSKA maçında iyi mücadele ettik dedik, bu maça ben söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bir takım bu kadar isteksiz, konsantrasyondan uzak çıkar mı maça, ayıptır. Son 4 lig maçından 3'ünü kaybettik, böyle bir kadronun EL maçı sonrası yorgunluk vs gibi bahanelerle maç kaybetmeye hakkı yok, üstelik kendi sahamızda kaybediyoruz. Ligi oynamayalım bence, sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyor kaç haftadır.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
El oğlu leblebi gibi serbest atışları sokuyor. Bizde hucümda biraz skor yüklenen anında savunmada error veriyor. Oğuz semih kenan emir zoric serhat melih kayıplarda. Bunlardan katkı almadan avrupa hikaye rotasyon çok daraldı malesef. Haftaya rusya deplasmanı oli beşiktaş malagalar milanolar sezonu şekillenecektir.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı bugra

• Üye
Twitter'a karaladığımı  buraya da yazayım. Kenan Sipahi bence son şanslarını kullanıyor, Yabancı sınırıyla beraber rekabet seviyesi artan TBL'de Kenan'ın bu performanslarını tolere edecek lüksümüz yok. Kenan ısrarla 18-20 dakikalık sürelerde 0 asist yapıyor. Geçen yıl çok daha iyiydi, sakatlık sonrası sadece sırtını dayayarak top getiren forvetten bozma PG gibi oynuyor.

Böyle devam ederse seneye kiraya gider (bence)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Semih Erden oyundan çıktıktan sonra neden süre almadı anlayabilmiş değilim.Emir yine saçmalamaya başladı,sağolsun kaçırdığı fauller yine maçı kaybettiren etkenlerden oldu.Melih varken bu takımda Serhat olmamalı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bogdanovic'in bu kadar uzun süre kenarda oturmasının anlamı neydi acaba? Ayrıca Goedolock bu kadar kötü iken Zoriç yerine Hickman kadroya alınıp 2 numarada denenemez miydi?
Efesten sonra 95 sayı yenerek alınan üst üste ikinci mağlubiyet ve cok kötü oynanan ikinci maç. Kolay kolay yenilmez dediğimiz takım 4.mağlubiyeti aldı ligde.
Geçen senenin ikinci yarısında girilen yola benzer bir yola girilmiş gibi hissediyorum. Umarım öyle olmaz.
Novgorod ve Beşiktaş maçları çok önemli bir hal aldı şimdi. Özellikle rusya maçı.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ben o yener yılmaz denen ...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Emirin toparlanmasi iyiye isaret Zisis'in katkisi onemliydi maci ilk ceyrekte kaybettik lig daha cok su kaldirir sezon basi demiştim.

• Üye
Maçın kırılma ani resmen veselye çalınan teknik fauldu...ortada birşey yokken element uydurdu..

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Obra'yı çok seviyoruz ama bu semih takıntısını bi türlü anlayabilmiş değilim.Bide bu maç neden melih düşünüllmez.şimdi ninzhy maçı çok daha önem kazandı

• Üye
Takımda düşüs var umarım novogrod da üsler değişir..

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Bu yenilginin izahı yok,takımın düşüş trendine girmiş olması çok düşündürücü.Hadi lig neyse de Nizhny ve Oly maçlarını kazanmak lazım.

Koç da alışkın değil anlaşılan,lig geçen sene kötü seviyedeydi boşlamak mümkündü Pao zamanı Yunan liginden ligi boşlamaya alışkın ama bu sene bu ligi boşlamaya gelmiyor,geçen sene 24-6 bitirmiştik yanlış hatırlamıyorsam şimdiden 4 yenilgi oldu,olması normal ama ipin ucu kaçmamalı.

İlk yarı Bogdan ve Bjelica,kritik yerlerde Emir maçın ibrece bize geleceği anlarda çok basit hatalarla ya da kaçırdıkları şutlarla yok biz istemiyoruz siz alın dedi.

Zisis iyiydi.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 23:07:51 Gönderen: Undisclosed Desires »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Yorgunluğu bahane etse blejica nın etmesi lazım ama çıkıp yine aslanlar gibi oynadı..bende sipahi nin son şansları olduğunu düşünüyorum..bundan sonra zisis-hickman-berk olacaktır..daha kendi sahasında baskı yokken topu getirmesi için bjelica ya vermesi ne demektir???bunu 2-3 kere yaptıı maç boyunca