Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432017 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Maç boyunca savunma yapmadığımız için bir türlü seri yakalayamadık . Sadece son 1.36 kaladan 15 saniye kalana kadar ki 1.15'te 8-0'lık seri yakalabildik , devamına da nefesimiz yetmedi.

Ligde hataları halen tolere edebilir noktadayız ama bu durumun kronikleşmesi halinde büyük sıkıntı olur . İnşallah geçici bir dönemdir .

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Takim berbat oynadı; hakemler daha berbatti...maçın özeti...
Ben vesleye çalınan teknik faule takmış durumdayım.olacak is değil...
Bjelicanin 4.periyot badi kaçırdığı 3 luk girse bence maçı alirdik..ama dondu gitti shurna attı...
Hep kritik yerlerde soktu dacka...aksine biz sokamadik bugün..yada geç soktuk...su mac sonu 3 luklerin 2 tanesi fark 7-8 iken girse alirdik gene maçı..
Ama savunmamiz berbatti...
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 23:12:52 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Bir de dış alan savunmamız kötü.bence hickman zisisle beraber oynarsa dış alan savunmamız daha iyi olabilir.leblebi gibi üçlük yemek can sikici

• Üye
Bir de dış alan savunmamız kötü.bence hickman zisisle beraber oynarsa dış alan savunmamız daha iyi olabilir.leblebi gibi üçlük yemek can sikici
Mac sonuna doğru düzelttik dis savunmayi ama mac basi 6 da 5 yedik...zaten o farkida kotu iç savunma ve hakemlerle kapatamadik..yoksa son 3/periyot dış atışları 10 da 3 dackanin...ilk periyot maça girmeden olan diferans basa dert oldu..
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 23:14:57 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Tamam takım berbat oynadı izahı yok bu oyunun ama desteğe devam hemen panik yapmayın lig toparlanmayacak biryer değil. Hemen tutuştuk biraz güvenelim takıma.

• Üye
2 pozisyon var veselye çalınan..ilkinde blok yaptığı pozisyona teknik verip 3 atış yedik..üstüne 2 yedik...sonra bos döndük..savunmasında topu vesely kaptığında faulü vermedi..topu gitti dackaya verdi..ve Gordon son saniyede attı...fark 5 iken 1 dakikada 12 oldu...hepsi yener yılmaz marifeti ile oldu...
Sonra fark kapanması bir daha...
Bu yener yılmaz bizi hep bayan maçlarında da dograyan hakemdir...
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 23:18:36 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
Ama su hakemlere laf söyleyen yok ki su klüpte ...dut yemiş bülbül gibi susuyorlar...bana düzgün yönetim bu maçlarda lazim..fark 40 olan maçlarda değil..

• Üye
Haftaya Beşiktaş maçı mutlak alınmalı...artik kaybetme luksumuz bence pek kalmadı...

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Her ne kadar enseyi karartmayayım desem de aklıma bir anda geçen sezon geliyor. Bogdan yerine Goudelock gelmiş gibi hissediyorum inş Rusya deplasmanı ile birlikte yeniden çıkışa geçeriz.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ben bu macta takimi mental olarak cok zayif gordum.  Buyuk maclari, cok emek verip, az bir farkla kaybedince normaldir.  Bir de Cuma gunku atmosferin ardindan, neredeyse bos bir salona cikmak da ayni etkiyi yaratir. 

Cok kopuk oynadik. 

Bogdan: Ilk yariyi kacirdigim icin Bogdan'i cok izleyemedim.  Sanirim sonlarda girene kadar cok kacirmis.  Sonda attigi iki ucluk vardi.
Vesely: Izledigim bolumde iyi degildi.  Bagimsiz takilan bir oyuncu gibiydi.  Yine gereksiz tonla faul yapti.
Zisis: Hucumda cok iyiydi bugun.  Savunmada ise daha hazir degil gibi.  Yaptigi hamleler biraz gostermelik, usulen yapilan hamleler...  Savunmada ben esas bakimindan pek bir sey goremedim izledigim bolumde.
Emir: Hucumda cok faydaliydi.  Ancak savunmadaki hatalari goze cok batti.  Yine macin kirilma anlarinda kacirdigi serbest atislar vardi. 
Goudelock: Ilk yari hic atamamis sanirim ama son ceyrekte uzerine baski gelince bostaki arkadaslarina verdigi paslar ve de attigi sayilarla farkin azalmasinda etkili oldu.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Enseyi (henuz) cok karartmayalim. Benim icin su macta can sikan iki sey var, birincisi savunmamizin mac boyu belli bir seviyeye cikamamasi. Ikincisi ise Semih'in durumu basta olmak uzere rotasyonumuzun cok daralmasi.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ben bu Semih'in bu kadar az değerlendirilmesini anlamıyorum. Madem öyle almasaydınız aldıysan ligde bari oynat 20 25 dakika çünkü Semih oynadıkça kendine güvenini konsantrasyonunu sağlıyor. Kenan da hiç kusura bakmasın sakatlandı eyvallah ta 1 sene oldu sanki bi bacağı yokmuş gibi vasat Çekingen etkisiz eleman. Aynı zamanda Melih mesela bence gerçekten harika Özellikleri var bileği çok yumuşak eğer biraz şans verilse Goudelock ne zaman bocalasa Takımı'n skoreri olabilecek kapasitede EL dahil buna. EuroLeague'de de süre almalı 10 15 dakika ve ligde zaten 20 dakikaları görmeli. Hiç anlamıyorum hiç o kadar kadromuz geniş dedik rahatız dedik resmen 8 oyuncuyla oynuyoruz sadece.
Ligde
Zisis-Kenan
Hickman-Melih-Bogdan yada glock
Emir-Serhat
Veysel-Bjelica
Semih-Oğuz yada zoric
EL'de
Zisis-hickman
Glock-Melih
Bogdan-emir
Vesely-Bjelica
Oğuz yada zoric-Semih

Kesinlikle bu Oyuncuları platforma göre süre vererek rotasyonlu kullanmayız ligde 12 oyuncuyla rahatlıkla oynayabiliriz ve bence Euroleague seviyesinde de en az 9 10 oyuncu kullanmalıyız

Çevrimdışı gfbcan

• Üye
Bu maçın telafisi var da Nizhny Novgorod maçını kaybedersek kafa olarak ileriki süreç baya sıkıntılı olur.

• Üye
Goudelock ve Boğdan bu haldeyken ben melihin oynamasını tercih ederdim belli bir sure..2 bos 3 luk sokardi kesin...
Zaten savunma hariç en büyük eksiğimiz bugün dış atmıştı gene..
Obranin rotasyonu bazen beni hayretlwre düşürüyor..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
2 pozisyon var veselye çalınan..ilkinde blok yaptığı pozisyona teknik verip 3 atış yedik..üstüne 2 yedik...sonra bos döndük..savunmasında topu vesely kaptığında faulü vermedi..topu gitti dackaya verdi..ve Gordon son saniyede attı...fark 5 iken 1 dakikada 12 oldu...hepsi yener yılmaz marifeti ile oldu...
Sonra fark kapanması bir daha...
Bu yener yılmaz bizi hep bayan maçlarında da dograyan hakemdir...

Vesely, bloktan sonra rencide edici bicimde bagirdi.  38.3.1'e gore teknik faul verebilir o pozisyonda.