Kafam yerine geldi şöyle sağlıklı kafa ile kendimce beğendiğim ve begenmedigim kısımları yazalım
* çok sevdigim reise eleştiri yapalım.
-can a süre vermesini beklerdim. Hem savunma sertliği hemde hücum temposu açısından faydası olurdu. Kupa maçlarında çok faydalı olmuştu.. garipsedim işin açıkçası
-palacios aslında 4 numara ama 5 den süre aldı. Semih savunmada çok ağır kalırdı eyvallah ama Mutlu nun oynadığı dakikalarda (5- 6 dakika bile olsa ) semihe süre vermesi gerekirdi diye düşünüyorum.
-12 kişilik rotasyonumuz var ama bu maç 9 kişi ile oynadik. Takdir reisin ama 12 de kullansa iyi olurdu.
Ilk 3 periyot maç inanılmaz zevkliydi. Her iki takim da iyi oynadı. Savunma da hatalarimiz olsa dahi ilk dakika hatta 38 dakika itibari ile sadece 65 sayi yemistik.
30 dakika hücumda çok doğru oynadik. Yapılabilecek her kombinasyon denedik. 30 dak sonunda 18 asist vardı. Goudelock 3 ncü periyot muazzam oynadı. Yana doğru yarım adim atarak gonderdigi 3 lukler muazzam.
Ne olduysa 24 saniye cihazı bozulup 15 dakika ara verdikten sonra oldu.son periyot durduk. 1 tane bile asist yapamadık.
Kötü bir 8 dakika berbat bir son 2 dakika oynadik
4 numaralaramiz ikiside kötüydü. Bjelica nin kendine gelmesi lazım Vesely hücumda çok aceleci oynadı.
Hem zoeic hemde oguz mac genelinde iyi oynadılar. 5 lerin adı çıkmış. 4 lerimiz sicti ama mac sonu 5 lazim diyip durduk
Haksızlık yapılıyor.
Gelelim 71 66 ondeyken yaptığımız aptalca top kayıplarına. Izahati yok. Böyle hata yapma luksumuz yok. Mola vs bana hikaye geliyor. 3 tane oyuncu 3 kere o topu oyuna nasıl sokmaz anlamıyorum. Beyinleri tutuldu sanırım

Kötü oldu kazanmak güzel olurdu ama son periyot ve son 2 dakikadan dersler çıkaralım
Son 3 5 dakika harici ben memnunum.
Bogdan i birsekilde oyuna sokmamiz lazım. Bu süreç ne kadar uzarsa bize zarari olur. Biran önce dahil edelim oyuna.
Her elini kolunu sallayam içeri giremiyor. Yardim savunmasinda hatalar yapmazsak 3 4 tane 3 luk yemezdik.bunlar antreman ile çözülecek mevzular.
Gabriel attigi 4 tane 3 lugun izahati yok
. Sezon boyunca takipçisi olacağım
Transfer mevzusunda benim fikrim belli 7nvi yabancı be kullanmak gerekli diye düşünüyorum imkanlar dahilinde olursa oyun kurucu almak iyi olur.
İmkanlar nedir kimler alınabilir fikrim yok
Benim tercihlerim
1 koponen
2 kalnietis
3 huertel
3 ününde klüpleri ile sözleşmesi var farkındayım sadece fikir yürüttum.
Hayırlısı olsun..
Mücadele ettikleri müddetçe benden yana hakları helal olsun
Obradovic in bende kredisi sonsuz konuşmaya gerek yok.