Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424573 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Sonu şampiyonluk olsun
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
İnşallah Utkan...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
ALLAH utandırmasın,sonu şampiyonluk olsun

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Âmin

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
allah utandırmasın

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bunlarla yaptığımız son 18 resmi maçın 16'sını kazandık.

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
zaten o maglubıyetlerden birisi de lock-out destekli kadroya denk gelmisti feci fark yemistik

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
zaten o maglubıyetlerden birisi de lock-out destekli kadroya denk gelmisti feci fark yemistik

Kulakları çınlasın. Memo o bitik haliyle bizim bütün uzunları tek başına denize dökmüştü.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kulakları çınlasın. Memo o bitik haliyle bizim bütün uzunları tek başına denize dökmüştü.
Hakan abi bu sene kurulan kadro ile ilgili düşüncelerin nedir?Geçen seneye göre artı ve eksiler nedir sana göre.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Hakan abinin dediği gibi Memo bizi yemişti o maçta

ben , @ozkan ve değerli kız arkadaşı Fulya , @tiyofencenk maçı beraber izlemiştik , Sİnan Erdem de izlediğim son maçtı :(
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 14:27:54 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Hakan abinin dediği gibi Memo bizi yemişti o maçta

ben , @ozkan ve değerli kız arkadaşı Fulya , @tiyofencenk maçı beraber izlemiştik , Sİnan Erdem de izlediğim son maçtı :(

ben de vardım o maçta ama acaba neden Cem Bey'le oturamamıştık? Herhalde o arkadaşları özel locasında ağırladı :D
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ben de vardım o maçta ama acaba neden Cem Bey'le oturamamıştık? Herhalde o arkadaşları özel locasında ağırladı :D

hahaa sen ben @ozkan hangi maçı beraber izlemiştik Abdi İpekçi 'de hatıalayamadım
ama o maçta ciddi güzel oynamış ve yenmiştik.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Hakan abi bu sene kurulan kadro ile ilgili düşüncelerin nedir?Geçen seneye göre artı ve eksiler nedir sana göre.

Ben takımdan memnunum valla. Bir kaç defa yazdım; takımın şu anda temel problemi Bogdan'ın rolününün ne olacağı konusunda... Onun rolü netleşir ve o da buna uyum sağlar, altından kalkarsa gardların da eli rahatlar. Onun dışında koçun kimden ne istediğini net olarak görebiliyorum ve zamanla her şey çok güzel olacak.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Yazık oldu Bogdan'ın nefis pasına... Zoric harcadı.

Bu arada, aynı pası maçın başında Hickman'da verdi. Demek ki, üçlük çizgisinin gerisinden şut gösterip topu boyalı bölgeye indirmek çalışılmış.

18-14 ilk periyot sonucu. Öndeyiz.