Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 425013 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
biz cidden cok iyi oynadık. fark yanıltır belki ama bjk de cidden iyi bir takım bence.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Lig tarihindeki iki takım arasındaki en farklı maç oldu bu maç.Rekor 1987'de Erman Kunterli, Pete Williamslı kadroyla 86-52 kazandığımız maçtı. tblstat
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 23:04:18 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Obra nın molada sahanın ortasına kadar gelip takımı alkışlaması müthişti...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Lig tarihindeki iki takım arasındaki en farklı maç oldu bu maç.Rekor 1987'de Erman Kunterli, Pete Williamslı kadroyla 86-52 kazandığımız maçtı. tblstat

haa hatırladım o maçı..Pete tam 9 tane smaç yapmıştı, ters düz takip..Hele orta sahadan adımlayıp yaptığı vardı bir tane ki iddia ediyorum lig tarihinin en iyi smacıydı. Zaten bütün basketleri smaçtı...Beşiktaş'ta da robinson diye tank gibi bir pivot vardı ama dağıtmıştı onu Pete..Feci koymuştuk

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
o seyirciye helal olsun kenan bomboşken şutu atmadı bütün seyirci bir anda tepki gösterdi sonra kenan özür diledi seyirciden bu pozisyondan sonra kendine geldi çocuk
not:takımada helal olsun:)
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 00:39:17 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
obra bile yorulmuş belli.

ben soru sorana takildim.insan hickmanin sakatligini semihi falan gram sormaz mi ya? soru sormak icin soruyorlar

Hoca oynamayanlar sorulduğunda ağır zılgıt kayıyor, ondan sormuyorlar.
Hoops and rap

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl

Kahpe bizansta bi replik vardı onunla cevap vermek istiyorum :) onu almayın beni alın majesteleri :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Hoca oynamayanlar sorulduğunda ağır zılgıt kayıyor, ondan sormuyorlar.
abi semih belli sorunlu onu gectim de hickmannin durumunu cok merak ediyorum.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Novgorod maçından sonra da uzun uzun yazdım, bu takım istediği ve böyle savunma yapıp rakibi 60-70 bandında tuttuğu her maçı rahatça kazanabilecek güçtedir. Dikkat edin bu savunmayı yaptığımız günlerde hücumumuz daha çeşitli ve yüzdelerimizde oldukça yüksek oluyor. Şu son 2 maçta gördüğüm savunmadaki istekli hali umarım sezon sonuna kadar her maçta görürüz.

Arenadaki taraftarın basketbol bilincinin de zamanla daha da arttığını görüyor ve mutlu oluyorum, bugün taraftarlar da oldukça etkiliydi takım üzerinde. Tek üzüldüğümüz, kafasını toplayıp düzeldiğini umduğumuz önemli parçamız Semih kardeşimizin son maçlardaki olumsuz performansı. Neden fazla süre alamıyor diyen arkadaşlara sebebini söyleyeyim, özellikle Obradovic'in yaptırdığı sürekli adam değişerek savunma anlayışı hızlı oynamayı gerektiriyor ve semih son maçlarda perdeden sonra adamını bulup dönmekte çok ağır kalıyor ve Obradovic'in en çok takıldığı konu ve Semih kardeşimizin az süre almasının sebebide. Yoksa Semih bu takımdaki uzunlar içinde hücum repertuarı ve savunma caydırıcılığı en üst düzey oyuncudur, umarım çok çalışır ve eksiğini kapatır. Taraftarda özellikle Semih oyuna girerken müthiş bir alkışla ona destek oldu ve yaptığı her olumlu harekettede hakkını vererek oyuncuya verdiği değeri ve kazanmak istediğini gösterdi bugün.

Uzun süredir Gou gibi güvenilecek skorer bir adamımız ve Vesely gibi uçan kaçanı bloklayan ve inanılmaz smaçlayan ve bunu aklıyla yapan oyunculara hasrettik. Onlarla birlikte takımı izlemek fazlasıyla keyifli. Efes gibi iyi bir savunma takımı karşısında çok zorlanıp erken pes etmiştik ama bu son 2 maç özelinde savunmada gösterdiğimiz gayret Avrupa'nın bence en iyi savunma takımı Oly maçı öncesi beni daha da umutlandırdı. Merakla bekliyorum cuma gününü, her topun ve sayı farkının önemli olduğu bu maçı da, bu güzel seyirci önünde kazanıp devam etmek niyetiyle..

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
haa hatırladım o maçı..Pete tam 9 tane smaç yapmıştı, ters düz takip..Hele orta sahadan adımlayıp yaptığı vardı bir tane ki iddia ediyorum lig tarihinin en iyi smacıydı. Zaten bütün basketleri smaçtı...Beşiktaş'ta da robinson diye tank gibi bir pivot vardı ama dağıtmıştı onu Pete..Feci koymuştuk

http://www.tblstat.net/gd.asp?g=9043

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
En son EL maçında 2 pozisyon, bu maçta da 2 pozisyon Goudelock'un yapabildiği en iyi savunmayı yaptığını gördüm. Bunu da kinayesine ya da iğnelemek için yazmadım, samimi gözlemim. Bu olumlu bir gelişmedir, en önemlisi işin ruh hali ve zihinsel tarafı. Yarın Spanoulis ile oynarken bakacak olmuyor, bir kendi atıyor, bir Spanoulis, "şunu 2 savunma durdurayım da, görelim bakalım kimmiş makineli tüfek!" diyecektir. Yavaş yavaş inanıyorum.

Kenan'ın savunmadaki hali çok önemli. 2 metrelik bir gard savunma yaparsa 2 kişi sayılır. Ayakları, vücudu sabittken bile devamlı hareket etti, bir de sürekli parmak ucuna bastı, daha önceleri topuğunu yere çok bastığı için hepten yavaş kalıyordu. Bir de Calderon tarzı bir örgütlemeci hali var, bugün gerçekten yakıştırdım kendine. (Kaldı ki Calderon'un tribünlere yaptığını düşünürüm hep, yapmacık gelir)

Bu akşam bence maçı kazanmaktan ziyade, Lofton'a yaptığımız Spanoulis'i tutma idmanı çok mutlu etti beni. Onun da şansızlığı bu maçın Oly maçı öncesine denk gelmiş olması. Lofton kullandığı 10 şutun tamamını zorlama attı, bulduğu 4 ikilik isabeti de zor sayılardı. 2 tane boş üçlük atmış olsa daha üzülürdüm doğrusu.

Obradoviç Oly maçı için Semih'i saklayıp Serhat'a prova mı yaptırdı acaba? Bunu bir kez Denizli yapmıştı Hollanda maçı öncesinde. Uzun kıvırcık saçlı bir oyuncuyu (galiba adı Selimdi) ilk 15 dk oynatmıştı hazırlık maçında, 15. dk'dan oyundan aldı. Sonra Hollanda'yı 1-0 yendiğimiz maç boyunca Kluivert ile oynamıştı, Kluivert'e kafayı sıyırttı Selim o maçta. Daha sonra "Bazı şeyleri görmek için yaptım, buna da 15 dakika yeter" demişti. Neyse, konu dağılmasın, Obra da Zoriç'in 7, Semih'in 6 ve Hickman'ın 0 dakikası ile böyle bir ustalık düşünmüş olabilir.
Hoops and rap

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Şeytan ayrıntıda gizli :)

bu resmin espirisi nedir, birkac yerde gördüm anlamadım :)
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
bu resmin espirisi nedir, birkac yerde gördüm anlamadım :)

Yanlış anlamadıysam resimde sol altta çevirmen Defne hanımın üzerindeki mavi t-shirtlü kişi Nedim Karakaşın oğlu Oğuz Karakaş.Malum geçen hafta kendisi Twitterda Fenerbahçe taraftarları arasında gündem olmuştu.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Aynen Oğuz Karakaş

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Beşiktaş oldumu sana 3Beşiktaş
sadece taş geçtim