Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424926 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yanlış anlamadıysam resimde sol altta çevirmen Defne hanımın üzerindeki mavi t-shirtlü kişi Nedim Karakaşın oğlu Oğuz Karakaş.Malum geçen hafta kendisi Twitterda Fenerbahçe taraftarları arasında gündem olmuştu.
gündem konusu :
Dacka maçı kaybedildikten sonra kendisi  obradovic'e küfür edilen tweet leri Rt etmeye başlayınca olan oldu...
herkes keşke yeri konumunu bilip ona göre hareket etse...

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
gündem konusu :
Dacka maçı kaybedildikten sonra kendisi  obradovic'e küfür edilen tweet leri Rt etmeye başlayınca olan oldu...
herkes keşke yeri konumunu bilip ona göre hareket etse...

Ne dersek diyelim, hangi başarı gelirse gelsin aynı hareketleri yapmaya devam edecekler, ne yerini bilecekler ne de konumlarını, Fenerbahce'den  para kazanıp sonra ben Fenerbahceliyim diyecekler

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
2. devrenin ilk maçında Telekom ile karşılaşacağız. İlk devredeki maçta Telekom'u deplasmanda 73-61 mağlup ettik.

Maçın detayları burada;

http://www.tbf.org.tr/ligler/turkiye-basketbol-ligi/mac-detay?Lig=5666&MacNo=1EA1715&Sezon=75
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
+15 biter..hatta 20..

• Üye
Telekom son periyota 14 sayı bir ara 17 sayı geri düştüğü maçta efese karşı maçı uzatmaya taşıdı 77.77 son 3 lükle..bir ara 74-73 öne bile geçmişlerdi...
Umarim koyarlar efese.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Yendiler de Efes'i...
Kara deryalarda bir FENERsin!

• Üye
Telekom 91-86 koydu efese..çok güzel ekstra mağlubiyet oldu bu...
Bizde dikkatli olalım...
3 takim zirvede 4 mağlubiyetle..haftaya bjk dackaya koyar biz efesle kalırız..

Yeri degil ama Umarim bayanlarda da AGU gs ye koyar..2 sinede 1 maglubiyet farkla yakinlasiriz.is evimizdeki maclara kalır..
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 21:12:22 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Biz bu efesten nasıl oyle ezici bi maglubiyet aldık anlayamıyorum. Hesabı 2.yarıdaki lig maçında ve euroleague maçlarında fazlasıyla kapatırız
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Biz bu efesten nasıl oyle ezici bi maglubiyet aldık anlayamıyorum. Hesabı 2.yarıdaki lig maçında ve euroleague maçlarında fazlasıyla kapatırız

onlar normal sezonda yensin biz play-off da yenelim :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Tamamen mentaldi: kirilma anlari vardi, orada sans yaver gitmeyince, koptu gitti. 

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Tamamen mentaldi: kirilma anlari vardi, orada sans yaver gitmeyince, koptu gitti.
Rekabetin baskının üst düzey düzey olduğu spor takımlarında oyuncular profesyonel bi mentör destegi almalı aslında, gerci derbi maçların özel bi motivasyonu olmaz derler ama bizde niye boyle oldu anlamadım :) ligin telafisi olur zaten once bi euroleague i halledelim de
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 15:58:33 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Rekabetin baskının üst düzey düzey olduğu spor takımlarında oyuncular profesyonel bi mentör destegi almalı aslında, gerci derbi maçların özel bi motivasyonu olmaz derler ama bizde niye boyle oldu anlamadım :) ligin telafisi olur zaten once bi euroleague i halledelim de

Aslinda zayifligimizdan degil.  Bu sene bircok macta bu dirayetimizi sergiledik.  Ama bazi maclarda "sans" diye soylenen bir sey var ya, iste o dalgaya denk geldik.  Olmayinca olmadi...  Efes'in savunmasinin yarattigi yorgunluk da etki etmis olabilir tabii.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1797 : 18 Ocak 2015, 14:22:37 »
Biraz All Star konuşalım beyler

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1798 : 18 Ocak 2015, 14:26:44 »
Aaaaa Goudelock beni çok şaşırttı

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1799 : 18 Ocak 2015, 15:15:29 »
Vay anasını ya Veysel smacı kesin alır diyordum.Elenmis.İlkini goremedim dusuk vermisler.