Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 433916 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: TBL 22. Hafta Maçı, 15.03.2015 - [21.00] Fenerbahçe Ülker-İBB
« Yanıtla #2385 : 15 Mart 2015, 23:19:47 »
Hemşerim Ne varsa yine Fenerbahçe Ülkerde ve masa tenisinde var.Fenerbahçe Ülker yenilse üzülürüm ama şu hakemlerin tavırlarına gıcık oldum sen kimin sahasında maç yönetiyorsun.Ya teknik faulle yada basket faulla kaybetseydik.Takıma kimse yüklenmesin helal olsun onlara kolay değil bir gün arayla maç.Cuma yaptı cumartesi geldi pazar günü maça çıktı ben bu federasyonun....

Ülker nedir? Takımımızın adını Fenerbahçe yazmak zor geliyorsa en azından Ülker'in başına ekleyiverin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2386 : 15 Mart 2015, 23:23:49 »
Hakikaten Ülker nedir? Ğsliler gibi hitap etmeyin isterseniz. Onlar işlerine gelince Fenerbahçe, gelmeyince Ülker diyorlar ya.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2387 : 15 Mart 2015, 23:32:40 »
Son 7 buçuk dakikaya 13 sayı geride girmiştik 10-0'lık seri ile nefes aldık, 16 saniye kala öne de geçtik ama adamlar son saniyede serbest atışı kaçırmasa yeniliyorduk.12 adet serbest atış kaçırdı rakip.
Enteresan işler oluyor: Oly'yi deplasmanda yenen takım, Efes'ten 42 sayı fark yiyen takıma evinde yenilecek nerdeyse.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2388 : 15 Mart 2015, 23:33:00 »
Bugünkü oyun için takıma bir tek laf edemem..çünkü cuma günü maç sonrası herkes final four dayız diyordu..ister istemez oyuncular da rehavett oldu..bir de bu maç niye 9 da oynandı anlayabilmiş değilim

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2389 : 15 Mart 2015, 23:34:29 »
Son 7 buçuk dakikaya 13 sayı geride girmiştik 10-0'lık seri ile nefes aldık, 16 saniye kala öne de geçtik ama adamlar son saniyede serbest atışı kaçırmasa yeniliyorduk.12 adet serbest atış kaçırdı rakip.
Enteresan işler oluyor: Oly'yi deplasmanda yenen takım, Efes'ten 42 sayı fark yiyen takıma evinde yenilecek nerdeyse.
Özcan abi orada faul yapmak gerekirdi.2/2 atsa bile 3-44 sn hücum edebilirdik.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2390 : 16 Mart 2015, 00:13:25 »
hiçbir maç için laubalilik yapmamak lazım her maç önemli
ama bunlarda makina değiller insanlar. sezonda çok maç var. her maça aynı konsantreasyon ile çıkmasını beklemek de biraz hayalcilik olur.
burda Melih serhat ve semih gibi normalde az süre alan adamların bu maçlada ölümüze savaşmaları gerkeiyor ki ana rotasyon adamları dinlensin hemde kendileri daha çok süre almak zorunda kalsınlar. bogdan ve gou 35 er dakika oynadılar. sömürdükçe sömüyoruz ALlah onlara güç kuvvet versin.
Volkan abi de demiş. mental ve fiziksel olarak yorgunluk olması son derece doğal.
daha az süre alan arkadaşlar lütfen bu lig maçlarında biraz daha gayret göstersinler.
bu arada Melih yada Semih e hoca az süre veriyor diyen olursa ağzına kürekle vurucam

o değil de VEysel ne koydu be....

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #2391 : 16 Mart 2015, 00:17:54 »
Maçı kazandık ama kaybetsek de zerre üzülmezdim,diğer branşlardaki ruhsuzları gördükçe bu takıma kötü birşey söylesem herhalde çarpılırım.Sonuç ne olursa olsun her zaman savaşsınlar,o formanın hakkını vererek mücadele etsinler yenmişiz veya yenilmişiz hiç önemli değil.
Bide birşeye dikkat çekmek istiyorum bence maç saat 9 da diye fedarasyonu suçlayacağımıza sorunu kendimizde arıyalım,sözüm burdaki abilerime kardeşlerime değil bunu baştan söyleyeyim.Bu sene gs maçı hariç hangi lig maçında dolu tribünlere oynadık ki,taraftar bile maç seçerken oyuncular niye konsantre olamıyor dememek lazım.Ne kadar profesyonel olurlarsa olsunlar sonucta onlarda birer insan bunu unutmamak gerekiyor.Bogdan(Partizan),Bjelica(Kızılyıldız,Laboral),Vesely(Patizan),Hickman(Maccabi) gibi oyuncular,taraftarların yoğun ilgi gösterdiği takımlarda oynadılar,bence arenadaki çoğu lig maçınffaki konsantrasyon eksikliği bundan kaynaklanıyor ve bende basketbolcu olsam kocaman ama içi boş olan bir salonda full konsatre olarak top oynayamazdım.Ayrıca bugün birkac tane taraftarımız salondan atıldı,izlerken çok üzüldüm ve soruyorum size bugün salon dolu olsaydı,o hakemler bunu yapabilir miydi?
İstanbul da yaşayan abilerim,kardeşlerim gidin destek olun şu takıma,maç seçmeyin lütfen keşke bende İstanbulda yaşasam da şu takımın her maçını izleyebilsem.Milano maçını izlemeye gelecem diye günlerdir uyku tutmuyor sürekli hayalini kuruyorum.Tvden salonu boş gördüğümde kahroluyorum resmen çünkü bu takım 1000 kişiye oynamayı haketmiyor,biz taraftar olarak elimizi taşın altına koymalıyız öncelikle
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

• Üye
« Yanıtla #2392 : 16 Mart 2015, 00:37:14 »
Bu arada Kenan nerelerde? Sakatlandı da benim mi haberim yok? Bu tür basit gibi görünen ama motivasyon sıkıntısı yüzünden zora giren maçları artık Kenan, Berk, Melih, Serhat gibi EL'de şans bulamayan oyuncularla kotarabilmeliyiz gerçekten. Kim EL'de şans bulamadıysa o lig maçında kendini göstermeli. Reis her türlü şans veriyor oyunculara.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #2393 : 16 Mart 2015, 00:42:44 »
Bu arada Kenan nerelerde? Sakatlandı da benim mi haberim yok? Bu tür basit gibi görünen ama motivasyon sıkıntısı yüzünden zora giren maçları artık Kenan, Berk, Melih, Serhat gibi EL'de şans bulamayan oyuncularla kotarabilmeliyiz gerçekten. Kim EL'de şans bulamadıysa o lig maçında kendini göstermeli. Reis her türlü şans veriyor oyunculara.
Sizin haberiniz yok. Kenan ın yaklaşık 2 haftadır süren bir sakatlığı var. Hala tam olarak iyileşmedi.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
« Yanıtla #2394 : 16 Mart 2015, 00:44:37 »
Sizin haberiniz yok. Kenan ın yaklaşık 2 haftadır süren bir sakatlığı var. Hala tam olarak iyileşmedi.

Tamamdır ben uzak kaldım demek ki son gelişmelerden. Teşekkürler.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #2395 : 16 Mart 2015, 00:57:45 »
Hemşerim Ne varsa yine Fenerbahçe Ülkerde ve masa tenisinde var.Fenerbahçe Ülker yenilse üzülürüm ama şu hakemlerin tavırlarına gıcık oldum sen kimin sahasında maç yönetiyorsun.Ya teknik faulle yada basket faulla kaybetseydik.Takıma kimse yüklenmesin helal olsun onlara kolay değil bir gün arayla maç.Cuma yaptı cumartesi geldi pazar günü maça çıktı ben bu federasyonun....

Ülker nedir? Takımımızın adını Fenerbahçe yazmak zor geliyorsa en azından Ülker'in başına ekleyiverin.

Abi artık ben amatör branşlardaki hakemlerin müessese baskısından , kulüp takımlarındakilerden daha çok etkilendiğini düşünüyorum ... Hakem ADİL olmak zorunda ama bunların olacağı yok , o sebeplerle  hep önde götüreceğiz  yada razı olacagız...

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #2396 : 16 Mart 2015, 00:59:56 »
bi an girecek sandım :o

ben ne yaptıgını çözemedim önce :D sonra jeton düştü :)

Girse ilk anda çok üzülürdüm ama sonra komik gelirdi herhalde diye düşünüyorum :D  Efsane bir yenilgi olurdu bizim için :D

İşin şakası bir yana, Oly maçından sonra yine motivasyon sorunu yaşasak da 13 sayı geriden gelip bir şekilde maçı almasını bildik, tebrikler takıma.

atış 3 sayılık mıydı ? :D ayak neredeydi hatırlayamadım : )))  AMA efsane olarak TARİHE geçerdi :)

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #2397 : 16 Mart 2015, 01:34:08 »
Semih ile seneye devam edilmemeli bence..
Gidelim karsıyakadan egemen güveni alalım, cocuk da orda harcanıyor.

Semih efendi de gitsin doğuşa takılsın. 3-4 maç dısında tamamen zarar adam.

Gelecek olan pivot + oguz + vesely + Egemen rotasyonu fazlasıyla yeterli bence.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #2398 : 16 Mart 2015, 02:12:35 »
hiçbir maç için laubalilik yapmamak lazım her maç önemli
ama bunlarda makina değiller insanlar. sezonda çok maç var. her maça aynı konsantreasyon ile çıkmasını beklemek de biraz hayalcilik olur.
burda Melih serhat ve semih gibi normalde az süre alan adamların bu maçlada ölümüze savaşmaları gerkeiyor ki ana rotasyon adamları dinlensin hemde kendileri daha çok süre almak zorunda kalsınlar. bogdan ve gou 35 er dakika oynadılar. sömürdükçe sömüyoruz ALlah onlara güç kuvvet versin.
Volkan abi de demiş. mental ve fiziksel olarak yorgunluk olması son derece doğal.
daha az süre alan arkadaşlar lütfen bu lig maçlarında biraz daha gayret göstersinler.
bu arada Melih yada Semih e hoca az süre veriyor diyen olursa ağzına kürekle vurucam

o değil de VEysel ne koydu be....

melihe az süre veriyor abi. :)

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2399 : 16 Mart 2015, 09:58:19 »
Ben oly maçinda oynamayan adamlarin (semih melih serhat) maça konsantre olamamalarini anlamıyorum çik oyna bende varim de ama yok semih iki tane anlamsiz top kaybediyor melih her top adamini kaçiriyor yazık ediyorlar kendilerine ayrica bogdan emir ve bjelicanin boş sutlari atmaktan cekinmemeleri gerek koç çildiriyor kenarda atilmayinca