Maçı kazandık ama kaybetsek de zerre üzülmezdim,diğer branşlardaki ruhsuzları gördükçe bu takıma kötü birşey söylesem herhalde çarpılırım.Sonuç ne olursa olsun her zaman savaşsınlar,o formanın hakkını vererek mücadele etsinler yenmişiz veya yenilmişiz hiç önemli değil.
Bide birşeye dikkat çekmek istiyorum bence maç saat 9 da diye fedarasyonu suçlayacağımıza sorunu kendimizde arıyalım,sözüm burdaki abilerime kardeşlerime değil bunu baştan söyleyeyim.Bu sene gs maçı hariç hangi lig maçında dolu tribünlere oynadık ki,taraftar bile maç seçerken oyuncular niye konsantre olamıyor dememek lazım.Ne kadar profesyonel olurlarsa olsunlar sonucta onlarda birer insan bunu unutmamak gerekiyor.Bogdan(Partizan),Bjelica(Kızılyıldız,Laboral),Vesely(Patizan),Hickman(Maccabi) gibi oyuncular,taraftarların yoğun ilgi gösterdiği takımlarda oynadılar,bence arenadaki çoğu lig maçınffaki konsantrasyon eksikliği bundan kaynaklanıyor ve bende basketbolcu olsam kocaman ama içi boş olan bir salonda full konsatre olarak top oynayamazdım.Ayrıca bugün birkac tane taraftarımız salondan atıldı,izlerken çok üzüldüm ve soruyorum size bugün salon dolu olsaydı,o hakemler bunu yapabilir miydi?
İstanbul da yaşayan abilerim,kardeşlerim gidin destek olun şu takıma,maç seçmeyin lütfen keşke bende İstanbulda yaşasam da şu takımın her maçını izleyebilsem.Milano maçını izlemeye gelecem diye günlerdir uyku tutmuyor sürekli hayalini kuruyorum.Tvden salonu boş gördüğümde kahroluyorum resmen çünkü bu takım 1000 kişiye oynamayı haketmiyor,biz taraftar olarak elimizi taşın altına koymalıyız öncelikle