Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 434034 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Ynt: TBL 22. Hafta Maçı, 15.03.2015 - [21.00] Fenerbahçe Ülker-İBB
« Yanıtla #2400 : 16 Mart 2015, 10:53:24 »
Bu kadar uzun süre alıp yorulmalarına hiç değmeyecek bir maçtı bence :-/

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2401 : 16 Mart 2015, 11:29:15 »
melihe az süre veriyor abi. :)
Ahahaha:)
vurdum gitti ,
ben Melihi çok seviyorum. ama geçen seneki gelişimden dolayı seviyorum,
hatırlayalaım kendisi hakkında  bize ilk geldiği zaman  ''şut atmaktan başka birşeye yaramıyor ne işi var bunun burada '' ( bende dahil ) diyorduk ama Obradıoviç döve döve onu bi seviyeye getirdi ama takımda artık geçen seneki seviyede değil
elimizde
Zisis
Ricky
Gou
Bogdan
Emir
gibi Avrupa için bile kalbur üstü yetenekli oyunular var. HEdefimiz geçen seneye göre daha yüksek , takım da geçen seneye göre daha yüksek
bu süreçte melih kardeşim tüm konsantrasyonunu Lig'e vermek zorunda, evet maçlara mental olarak düşük başlıyoruz ve sonra 15 sayı geri geliyoruz ve maçı almak için extra efor sarfediyoruz.. ee biraz diğer adamlar yardımcı olsun ama ..
koçlar süre vermez oyuncular süre alır...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2402 : 16 Mart 2015, 11:30:20 »
Semih ile seneye devam edilmemeli bence..
Gidelim karsıyakadan egemen güveni alalım, cocuk da orda harcanıyor.

Semih efendi de gitsin doğuşa takılsın. 3-4 maç dısında tamamen zarar adam.

Gelecek olan pivot + oguz + vesely + Egemen rotasyonu fazlasıyla yeterli bence.
ya Miraç , biz Semih ve Oğuz 5 numaraları ile Pire deplasmanında herifleri 64 sayıda tuttuk. rencide ettik .
ribaundlarda 42 aldık orda da üzdük.. ya cidden Obradoviç çok büyük hemde çok büyük...
ALlah nazardan saklasın

diğer fikrine ne yazık ki katılıyorum :( keşke katılmasaydım ama katılmak zorundayım
« Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 11:31:10 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2403 : 16 Mart 2015, 12:00:57 »
Ahahaha:)
vurdum gitti ,
ben Melihi çok seviyorum. ama geçen seneki gelişimden dolayı seviyorum,
hatırlayalaım kendisi hakkında  bize ilk geldiği zaman  ''şut atmaktan başka birşeye yaramıyor ne işi var bunun burada '' ( bende dahil ) diyorduk ama Obradıoviç döve döve onu bi seviyeye getirdi ama takımda artık geçen seneki seviyede değil
elimizde
Zisis
Ricky
Gou
Bogdan
Emir
gibi Avrupa için bile kalbur üstü yetenekli oyunular var. HEdefimiz geçen seneye göre daha yüksek , takım da geçen seneye göre daha yüksek
bu süreçte melih kardeşim tüm konsantrasyonunu Lig'e vermek zorunda, evet maçlara mental olarak düşük başlıyoruz ve sonra 15 sayı geri geliyoruz ve maçı almak için extra efor sarfediyoruz.. ee biraz diğer adamlar yardımcı olsun ama ..
koçlar süre vermez oyuncular süre alır...

Cem abi bilirisn Melih'i ben çok severim.Ama hem Bogdan hem Gou transfer edildiğinde geri plana düşeceği belliydi.Gerçi çok maç oynuyoruz.Geçen sene 70 maç oynadık,kaldı ki geçen sene kupada yarı finalde euroleague'de TOP16'da elendik,yani şu an geçen seneden 4 fazla maç oynamış oluyoruz.Bu kadar yoğun maç trafiğinde Melih ve Serhat'a süre geliyor dahada süre gelecektir ama dün gerçekten bende hayal kırıklığına uğradım.Aslında Serhat iyi oynuyordu 4 kısada 4 numaraya geçti ve savunmada iyi enerji kattı,yalnız Markota'ya üçlük+faul yapmasa süresi artardı.Semih'ten genel olarak memnunum,transferinide olumlu karşılamıştım,fakat şu an yine düşüşte,Zoric iyileşince yine benchte oturacak gibi,TOP8 oynarken ligde feda edeceğimiz maçlar olacak,Serhat-Melih hatta Berk bile süre alacaktır.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 12:01:44 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #2404 : 16 Mart 2015, 12:31:56 »
Koç maçtan sonra az süre alan oyuncuları eleştirdi, onların daha iyi performans sergilemesi gerektiğini belirtti. Bizim kadar koç da farkında durumun ancak iyi çalışıp aldıkları sürelerde istikrarlı bir şekilde iyi performans sergilemeleri lazım. Melih'i çok seviyorum, çıktı 1 maç aldı helal olsun, fakat her süresini son maçıymış gibi oynamalı. Serhat da aldığı sürede fena değildi ancak onun için de aynı şeyler geçerli, hiç bir şey yapamıyosan biraz enerjik davran takımı ateşle ne bileyim.

Şu takımda kendini kabul ettirmek çok önemli, o da kendi iyi performansının üstüne çıkmakla mümkün az süre bulan oyuncular için.

Bu arada es geçilmesin sadece Kenan değil Berk de sakatmış...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2405 : 16 Mart 2015, 13:44:18 »
hiçbir maç için laubalilik yapmamak lazım her maç önemli
ama bunlarda makina değiller insanlar. sezonda çok maç var. her maça aynı konsantreasyon ile çıkmasını beklemek de biraz hayalcilik olur.
burda Melih serhat ve semih gibi normalde az süre alan adamların bu maçlada ölümüze savaşmaları gerkeiyor ki ana rotasyon adamları dinlensin hemde kendileri daha çok süre almak zorunda kalsınlar. bogdan ve gou 35 er dakika oynadılar. sömürdükçe sömüyoruz ALlah onlara güç kuvvet versin.
Volkan abi de demiş. mental ve fiziksel olarak yorgunluk olması son derece doğal.
daha az süre alan arkadaşlar lütfen bu lig maçlarında biraz daha gayret göstersinler.
bu arada Melih yada Semih e hoca az süre veriyor diyen olursa ağzına kürekle vurucam

o değil de VEysel ne koydu be....

Ayıp ayıp ağzına biber sürcem senin..Öyle koydu falan

Dünkü maç aslında iyi tecrübe oldu bize son saniyeleri oynamak açısından..Onun dışında kazansak da olurdu kaybetsek de...Cuma geceyarısı pire'de maç bittikten sonra İstanbul'a dönüş vs vs..Takım muhtemelen bir şut idmanı ile maça çıktı..Atina buraya 1 saat uçakla ama bunlar normal adam değil ki, o uçaklarda hallerini görseniz acırsınız...1 saatlik yolculuk bile oyuncuları fazlasıyla yoruyordur emin olun..oyüzden Milano maçı öncesi hem iyi bir tecrübe oldu hem de stres attık..Bu arada Goude de savunmada dün racon kesti gözlerim yaşardı...Büyük koç Obra hakikaten..Zira Goude tarzı ABD'li oyunculara savunma yaptırmak herkesin harcı değildir, hani meşhur laf var ya, savunma yapsa zaten NBA'de oynar..O misal... 
« Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 13:50:41 Gönderen: Tekirdağlı »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2406 : 16 Mart 2015, 14:12:35 »
Ayıp ayıp ağzına biber sürcem senin..Öyle koydu falan

Dünkü maç aslında iyi tecrübe oldu bize son saniyeleri oynamak açısından..Onun dışında kazansak da olurdu kaybetsek de...Cuma geceyarısı pire'de maç bittikten sonra İstanbul'a dönüş vs vs..Takım muhtemelen bir şut idmanı ile maça çıktı..Atina buraya 1 saat uçakla ama bunlar normal adam değil ki, o uçaklarda hallerini görseniz acırsınız...1 saatlik yolculuk bile oyuncuları fazlasıyla yoruyordur emin olun..oyüzden Milano maçı öncesi hem iyi bir tecrübe oldu hem de stres attık..Bu arada Goude de savunmada dün racon kesti gözlerim yaşardı...Büyük koç Obra hakikaten..Zira Goude tarzı ABD'li oyunculara savunma yaptırmak herkesin harcı değildir, hani meşhur laf var ya, savunma yapsa zaten NBA'de oynar..O misal... 
abi yeni euroleague formatında çok fazla maç oynanıyor. ciddi anlamda yorucu bir maraton. Gs maçının bahanesi asla olmasa da ben biliyorum ki oyuncuların kafasında olan tek şey. top 16 yı ilk 2 de bitirmek ve final 4 a gidebilmek.. bu yüzden ligi gayri ihtiyari salladıklarını düşünmüyorum
hem fiziksel hemde mental olarak li,ge hazır olamıyorlar. ama bu bazı maçlarda sonradan fazla efor sarf edip daha fazla yorulmalarına sebep oluyor diye düşünüyorum ama o da kendi bilecekleri bir iş...
gou çok iyi savunmacı değil bence olamayacak da böyle bir beklenti de değilim ama en çok hoşuma giden bu adam net iyi niyetli.. çok gayret ediyor diğer tüm oyuncuların ettiği gayret Gou da da var. ve oyun tarzı da son zamanlarda değişiyor. Vallaha nazar değecek diye korkuyorum...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2407 : 16 Mart 2015, 16:09:51 »
abi yeni euroleague formatında çok fazla maç oynanıyor. ciddi anlamda yorucu bir maraton. Gs maçının bahanesi asla olmasa da ben biliyorum ki oyuncuların kafasında olan tek şey. top 16 yı ilk 2 de bitirmek ve final 4 a gidebilmek.. bu yüzden ligi gayri ihtiyari salladıklarını düşünmüyorum
hem fiziksel hemde mental olarak li,ge hazır olamıyorlar. ama bu bazı maçlarda sonradan fazla efor sarf edip daha fazla yorulmalarına sebep oluyor diye düşünüyorum ama o da kendi bilecekleri bir iş...
gou çok iyi savunmacı değil bence olamayacak da böyle bir beklenti de değilim ama en çok hoşuma giden bu adam net iyi niyetli.. çok gayret ediyor diğer tüm oyuncuların ettiği gayret Gou da da var. ve oyun tarzı da son zamanlarda değişiyor. Vallaha nazar değecek diye korkuyorum...

bence maç sonlarını oynama açısından çok değerli bir tecrübe edindik..Gs maçının sıkıntısı adamların durumuydu Cem..Vurup geçecektik, yoksa o da altı üstü maç..Bıdı bıdı konuşturmayacaktık...Yok Ergin mourinho'dur yok capello'dur gibi...
Gou da gerektiğinde adamın karşısında kalsın yeter...
« Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 16:10:23 Gönderen: Tekirdağlı »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2408 : 16 Mart 2015, 17:15:13 »
bence maç sonlarını oynama açısından çok değerli bir tecrübe edindik..Gs maçının sıkıntısı adamların durumuydu Cem..Vurup geçecektik, yoksa o da altı üstü maç..Bıdı bıdı konuşturmayacaktık...Yok Ergin mourinho'dur yok capello'dur gibi...
Gou da gerektiğinde adamın karşısında kalsın yeter...
Abi istedikleri kadar konuşabilirler. biz yolun sonunda Madrid'ebi ulaşalım da ben onlar adına şiir bile yazarım..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2409 : 16 Mart 2015, 17:38:01 »
He he beraber yazarız

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2410 : 16 Mart 2015, 18:24:34 »
Yahu zaten bu Galatasaray maçlarının her birinin sonunda aynı muhabbetler olmuyor mu? Biz F4 yapalım, ben Ankara'dan gelirim sizin şiirin yazımı için.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2411 : 17 Mart 2015, 08:48:42 »
Maçın tamamı var mı Youtube'da(lig tv anlatımlı)?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2412 : 17 Mart 2015, 10:41:20 »
Yahu zaten bu Galatasaray maçlarının her birinin sonunda aynı muhabbetler olmuyor mu? Biz F4 yapalım, ben Ankara'dan gelirim sizin şiirin yazımı için.
Oluyor umutum..
deplasmanda yenemiyoruz. 6 kişi de olsa yeniliyoruz. ve bu muhabbetler bitmez. bitmeyecek de ne yazıkki..
çünkü hepimiz böyle yetiştik..
dünyadaki en önemli şey Galatasaray maçları diye bize empoze ettiler.
o yüzden Lorant gibi vizyonsuz adamlar sırf 6-0 galibiyeti üzerinde bu klüpte ekmek yediler.
neyse bu sorunsal hiçbir zaman bitmeyecek.. o yüzden en mantıklısı deplasmanda play off larda gidip 1 tane de olsa maç kazanmak

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #2413 : 17 Mart 2015, 12:23:44 »
Maçın tamamı var mı Youtube'da(lig tv anlatımlı)?

Bulamadıysanız burada var

https://youtu.be/xgOwd6CvbZY

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye