Maçı canlı izleyemedim, twitter'da ilk yarıda hickman'a çok ağır eleştiriler vardı. Bir an maçı kaybediyoruz sandım meğerse öyle değilmiş

Top taşıyamıyor diye çok eleştiriliyor, istatistiklere baktım çok mu top kaybı yapmış diye sadece 3 top kaybı var ki diğer maçlarda da 2-3 kayıp yapan en az 2 oyuncumuz oluyordu.İstatistik demişken TBL sitesinde istatistik göremiyoruz, İlker sayesinde bizim resmi sitede var hepsi, buradan teşekkürlerimi iletiyorum

3. çeyreğin başından itibaren izleme şansı buldum youtube'dan. Semih iyi süre almış bence ama dağınık bir görüntüsü vardı 2. yarıda, süre aldıkça konsantrasyonu da artacak kendini bulacak bence.. Bogdanovic çok güzel bir "merhaba" dedi, 2. yarıdaki penetreleri çok güzeldi.. Bjelica kendine gelebileceğini gösterdi bunlar hep olumlu şeyler. Can da aldığı sürede çok kötü işler yapmıyor, bence bu senenin ekstra katkı alacağımız oyuncularından. Melih yine 12dk süre almış, skora daha fazla katkısı olabilecek bir oyuncumuz ancak sadece 3 sayısı var.
Savunma konusuna gelince geçen sene de bomboş üçlük yediğimiz çok maç oldu ancak bence bu konuda koordinasyonu arttırmak adına denemeye devam etmeyi istiyor koç. İleride faydasını görürüz inşallah. 14 top kaybı yine çok ama koçun dediği gibi basit top kayıpları bunlar düzeltemeyeceğimiz bir şey değil.
Son olarak hepimiz Kenan'dan ümitliyiz ancak süre alamaması önemli bir problem olabilir, koçun sebepsiz yere kenarda oturtacağını sanmıyorum Kenan'ı, dileğim daha da çok çalışması ve formayı kazanması. Geçenlerde antrenman sonrası bir tek Bogdanovic'in antrenman sonrası ekstra şut çalıştığını okudum, doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ciddi anlamda yıldız olmak istiyorsa Berk, Kenan ve Melih salonda yatıp kalkmalılar.