Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 444841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14

Galiba koç bir şekilde atışlar düzelecek diye bekledi ama isabet oranı bu seneki en kötü orandı.Bence Galatasaray'ın bu kadar eksik olması oyuncuların sakatlanması onlardan çok bizi bozdu.Oyuncular oyundan zevk almadılar nasıl söylenmeli bilmiyorum ama sanki bizimkiler üzgündü onların eksik olmasından asılmadılar.Maçı kaybetdiğimize çok üzüldüm özellikle de Ergin Ataman'ın yine bir tarafı kalktı ama yine böyle mağlubiyetler,  hep bize hayırlı oldu.Birde Obra'ya laf söyleyenleri anlamıyorum. Obra'da insan ve hata yapabilir formsuz olabilir yorgun olabilir maç kaybedebilir.Sonuca bakmak gerek tek, maçlar değil geldiğimiz nokta önemli.
Hayatımızın 17 yılı Aziz Yıldırımla geçti kocaman 17 yıl, korkarım daha da uzun kalacak, o zaman  20 yılı da Obra ile geçsin.
Sonuna kadar Obra...........
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 11:06:23 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
4 kişilik bir takıma yeniliyorsak ve bu süreklilik arz ediyorsa f4 yapmış olsak bile takımın bir yerinde bir eksiklik var demektir
Eksiklik tabiki var ama acımasız eleştiriyosunuz takımı,  onların hata yapma, formsuz olma lüksü yok mu Galatasaray 15 gün maç yapmadı.Bizimkiler mental açıdan da yorgun.Bu takım benim gördüğüm en güzel Fenerbahce takımı futbolda dahil, hocası ve oyuncuları ile beraber.Lig bittiğinde bakalım sonuca o zaman eleştiri yapın bence.

« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 11:15:05 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Eksiklik tabiki var ama acımasız eleştiriyosunuz takımı,  onların hata yapma, formsuz olma lüksü yok mu Galatasaray 15 gün maç yapmadı.Bizimkiler mental açıdan da yorgun.Bu takım benim gördüğüm en güzel Fenerbahce takımı futbolda dahil, hocası ve oyuncuları ile beraber.Lig bittiğinde bakalım sonuca o zaman eleştiri yapın bence.

Acımasızlık nerede anlamadımm..?? benim anlamadığım noktaa 3 gün önce ciddiyeti bozmasalar 40-50 sayı fark la yenebileceğin bir takımı deplasmanda da 10-20 arası bir farkla yenmen gerekirr..bu sezon içinde de tekrarlanıyorsa birşeyler sorgulanmalı..

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Nasıl 4 kişi bu Galatasaray anlamadım.

Ender-Nikolov
Pocius-Carter
Micov
Kerem-Erceg
Young

Rotasyonu 4 kişi mi oluyor? Mağlubiyete bahane aramıyorum, yanlış anlaşılmasın da eleştiri diye suyu çıkıyor bazen.

Ha, bu sezonun en berbat maçı olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Formalite maçı, hele de sakatlıklar sonrası. Ama böyle düşünmeye benim hakkım var, oyuncuların yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
obra ile  2 yıl daha..hayırlı olsun..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Koç un tek hatası maç boyunca katkı alamadığı adamlara hala fırsat vermesi idi..Son çeyrek Serhat-Melih nasıl oynamaz..Gs bitmişti..Serhat 1 kez bile denenmedi en azından savunmada direnç artacaktı..

Koç demedi Vesely ye 5 dakıka da 5 faul yap.Yada Gou ya serseri mayın gibi dolaş sahada..Yada Nemanya ya aldığını fırlat..Bogdan a şut kaçır...Ama maalesef bu maç bizim gibi F4 Takımına hiç yakışmadı..

Koç ve oyuncular demekkş Gs maçını sıradan görüyorlar...Biz öyle görmemekte haklıyız ama onlar haklı mı haksız mı bilemedim..

Yinede sonuna kadar Obradoviç
yavrum serhat sakat değil miydi lan dün.
ben öyle biliyorum tam izleyemedim maçı bu arada onu da belirteyim

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
serhat sakatti , berk alindi yerine 12 kisilik kadroya.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
birde bizim bu abdi ipekçi mevzusu ''psikolojik ''
vallaha başka açıklaması yok bunun ..
25 50 rib lerde üstünüz ama çok kötü hücum ettik ,
gou ve Bogdan 30 da 5 filan attılar.
vallaha aklıma başka bi çözüm gelmiyor :(

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
dün gerçekten kırıcı bir mağlubiyet yaşadık.

umarım bu son üzüntümüz olur.

koç gerekli notları almıştır. bu mağlubiyetlerden ders çıkararak önümüzdeki seneki kadroyu ona göre şekillendiririz

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Hoca ile anlaşmışız bu mağlubiyette bedeli olsun en guzel haberi aldık.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
+30 olur ciddiye alırsak mac bası..

macın cok ama cok sacmalamazsak 10 farktan asagı bitecegini sanmam..

ama bununicin hakemlere fırsat vermeden hemen ilk yarı farkı 15 uzeirne cekmemiz lazım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Sadece Ender oynamayacak muhtemelen..Sinan ve micov oynuyor..pocius'u da yetiştirirler...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
sinan bencede oynar...

aynı sekilde pocius'da...

ama micov'u hic sanmıyorum abi..oynasa bile o ayakla nereye kadar...adamın resmen ayagı esnedi...

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Micov ancak seke seke oynar gibi geliyor bana da.