Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432010 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
 pocious bayagı pis burktu, bizim bal dudak benzer sekilde aşili koparmıştı :( ayagının üstüne basamıyodu maç gunu. 3gunde ne kadar saglıklı hale gelir bence muamma. Aynı şekilde micov ucuz yırttı allah korudu bağlar kopabilirdi. Ender zaten sakat. Sinan her koşulda oynar ama adam bayagı yurekli şimdi hakkını teslim etmek gerek. Sonuç olarak hepsi ilk maçta gayet saglıklı sekilde vardı ve gule oynaya kazanmıştık. Maglubiyet sonrası full ciddiyetle net farklı bi galibiyet alırız
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ata771

• Üye
micovda kırık veya çatlak şüphesi varmış eğer şüpheler doğru çıkarsa oynayamaz. pocius iğneyle falan oynar gibi duruyor

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
12.5 handikap var.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Nasıl 4 kişi bu Galatasaray anlamadım.

Ender-Nikolov
Pocius-Carter
Micov
Kerem-Erceg
Young

Rotasyonu 4 kişi mi oluyor? Mağlubiyete bahane aramıyorum, yanlış anlaşılmasın da eleştiri diye suyu çıkıyor bazen.

Ha, bu sezonun en berbat maçı olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii...

Micov, Pocius ve Ender sakatlandi.  Ona atif yapiliyor.  Bence haklilar da.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bugün futbol maçında yaşanan rezaletin hesaplaşması trübünlere taşınabilir. Umarım takıma olumsuz etki yapmaz. Yani umarım... Çünkü bu hesaplaşma kaçınılmaz gibi duruyor.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 21:36:30 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Micov, Pocius ve Ender sakatlandi.  Ona atif yapiliyor.  Bence haklilar da.
Ben yanlış anlamışım o vakit. Galatasaray kadrosu küçümseniyor gibi geldi abi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
4 kişi derken kasteettiğim olay sakatlar dışındakilerdi..anlamakta çok zorlandığım nokta 3 gün önce sıksalar 40-50 sayı fark atabileceğin takıma yenilebilme olayının sadece zorlu deplasman şartları olduğunu düşünmüyorum..eminim ki çarşamba yine 20-25 sayı fark olacak

Çevrimdışı Besim

• Üye
4 kişi derken kasteettiğim olay sakatlar dışındakilerdi..anlamakta çok zorlandığım nokta 3 gün önce sıksalar 40-50 sayı fark atabileceğin takıma yenilebilme olayının sadece zorlu deplasman şartları olduğunu düşünmüyorum..eminim ki çarşamba yine 20-25 sayı fark olacak

Bizde bazi istisnai gunlerde sutlar da girmiyor.  O yuzden 90'lardaki Darussafaka benzetmesini yaptim: cemberler o kadar sertti ki hicbir sut girmezdi.  Tabii Abdi Ipekci icin aynisini demiyorum ama bu sene bazi maclarda ciddi bir sut kabizligi cektik.  Anadolu Efes ile oynadigimiz kupa maci mesela.  O kadar kotu oyuna ragmen cok az bir farkla kaybetmistik.  Bu mac da aynisi oldu: hicbir sut girmedi.  Buna ragmen yine aliyorduk neredeyse. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
"Pocius ayagini burkmadi mi?  Nasil oynar yahu?"  DIYECEGIM ama Arroyo'yu somurup 40 dakika oynatan bir Hoca'nin avucunda oldugunu (ve onu somurmek icin sezonun son sansi olabilecegini) dusununce neden olmasin diyorum. 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Mcov büyük ihtimalle sezonu kapatmış , Ender de kasık sakatlığı sebiyle yok. tabi bunlar tek ayak bile olsa oynarlar diye açık kapı bırakmak istedim
Pocius ve Sinan oynayacak ..

Hakan abi kesin tribünler karışacak , aksi ihtimal cidden yok ,

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Sinan
Pocius
Carter
Erceg-Kerem
Young

Sinan nerdeyse hiç çıkmaz.Erceg de arasıra 3'e kayarak Pocius ve Carter'ı dinlendirir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Mcov büyük ihtimalle sezonu kapatmış , Ender de kasık sakatlığı sebiyle yok. tabi bunlar tek ayak bile olsa oynarlar diye açık kapı bırakmak istedim
Pocius ve Sinan oynayacak ..

Hakan abi kesin tribünler karışacak , aksi ihtimal cidden yok ,

Abi Micov da biraz umut ışığı var diyordu birisi ya..

İsterse alayı oynasın..DÜMDÜZ ETMEYEN ADAM DEĞİLDİR!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
süpriz olacağını sanmıyorum. bjelicanın formunu bulacağı maç olmasını umuyorum ama içimden bir ses diyor ki maçtan sonra fenerin galibiyeti değil tribünde olan olaylar konuşulacak. inşallah takıma olumsuz bir etki yapmaz

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
devre arasinda yapsinlar ne yapacaklarsa .. aziz'den en cok nefret eden benim, olecegi gun  aylik gelirimin yarisini dilencilere verecegime soz verdim kendime ama bu guzelim takimin oyununu pic etmeyelim , mac boyunca destek lazim, devre arasi aziz'e giydirilsin makuldur.