ilkyarıya çok kötü başladı fenrebahce. tamamen galatasarayın istediği gibi başladı. özellikle hücumda topu dolaştırma tek oyuncu 2 -3 dribling sonra dengesiz bir atış. gsli oyuncular kıpırdamadan savnma yapıyorlardı birde üstüne gou olsun bogdan olsun boş atışları kaçırınca bizimkilerde özgüven kaybı gsde tam tersi güven oluştu. ancak bu takımda bir derbi maçına çıktığının farkında olan bir oyuncu vardı. melih. eminim ki gounun bogdanın bjelicanın baktığı gözle bakmıyor melih bu maça.2, periyodun sonlarına doğru gsde dalaklar şişti diller dışarı çıktı bizimkilerin de hunharca yaptığı baskı sonucu iyice şuurları dağıldı yanlış hatırlamıyorsam 26-24ten 36-26 oldu maç. maçta 2 hareket vardı biri veselynin bloğu biri de p.youngun smacı. 2 hareketi de çıplak gözle izlemek çok isterdim. ilk yarı ile ilgili en olumsuz gözlem
1, tamam aziz yıldırımı sevmiyor olabilirsiniz (ki bende hiç sevmem istifasını en çok isteyenlerdenim) ama maç oynanırken yönetim istifa sesleri hiç hoş olmuyor maç zaten kritik gidiyor. maç bitince yada devre arasında yap protestonu. ki yapsınlarda. ama maç oynanırken 1. öncelik fenerbahçe ülker
2, artık bogdan bjelica ve gou ritim bulsun.el dışında efese galibiyetimiz yok.muhtemelen finalde rakibimiz efes olacak.inallah en yakın zamanda formlarını bulurlar