Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426506 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Şöyle katılmıyorum bu gevşeklikle oynasak emin ol halımiz haraptı he şu açıdan da Katılıyorum bence bu resmen rakibi küçümsemek bizimkilerin yaptığı o yüzden rakipte 6 oyuncu daha bile olsa ona göre Oynardı bizimkiler.
Bu form durumunda devam ederse ama Gou Bogdan Emir hatta Oğuz ve Zoric yarı final be finalde korkulu rüya görebiliriz uyandırayım yani Efes Trabzon Karşıyaka falan öyle yabana atılacak Takım'lar değil GS gibi

yok ben baska acidan dedim , mesela diyorlar ya rotasyon dar yoruluyor falan , yorulan takim 4. periodun sonlarinda tam saha baski yapmaz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Maç bitiyor. 4 çeyrekte adamların toplam 10 faulu var. Tamam adamlar eksik de sen adam gibi yönet maçı. Sana ne adamların kaç kişi olduğundan.

Çevrimdışı hatai

• Üye
67-59 kazanıp gsyi eledik. Ama bu maçta fark atsak çok güzel olurdu. Zisis'e niye bu kadar tahammül edildi, onu da anlayamadım.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
yendik ama inşallah toparlanırız yoksa bence bu oyunla ksk çok zor olur

Çevrimdışı exex

• Üye
ergin ataman dayanamadı Zisis e savunma yaptı , sonra özür dilerdi : ))

Yarı finalde bu oyunu görmeyiz umarım

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
sizce sezon bitiyor diye yaklaşık bu tempoyla mı oynarız yoksa hücumda tekrar saldırgan olur muyuz?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
yok ben baska acidan dedim , mesela diyorlar ya rotasyon dar yoruluyor falan , yorulan takim 4. periodun sonlarinda tam saha baski yapmaz.
Gayet te haklılar rotasyon dar tabiki yoruluyorlar da buna rağmen yapıyorlar zaten sıkıntı orada 😉
Bizimkiler 10 Kişilik rotasyonla yapmıyorlar ama bişey

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Final Four sonrasi ciddi bir form dusuklugu var.  Takimi suclamiyorum.  Cok ust seviyedeki turnuvadan, dusuk seviyeye gecislerde bu tur form dusuklukleri normaldir. 

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
simdi ukalalik olmasin kocun bazi tercihlerini ben sahsen anlayamadim, kenan cok iyi savunma yapiyordu ve takimi hucumda yonlendiriyordu ama iki kez iyi oynarken koc cikardi , ilkinde emiri sonrasinda da zisis'i sokdu , kenan bence daha cok oynamaliydi.
belki de koc gececegimize emindi bizim gibi o yuzden ritm bulsunlar diye zisis ve gou'ya tahammul etti
neyse koyduk gectik , yari finalde bu oyun olmaz zaten bu kesin

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Tırışka Recep Glock sıfır sayıyla ve tersten istatistik rekoru kırarak oynamış bugün, eleştirince gslı oluyormuyuz şimdi.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
ksk macı ipekçidemiymiş?

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
nasil ipekcide ? saha avantaji bizde ilk mac arena'da olmali

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
kongreden dolayı ipekçideymiş

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Final 4 dönüşü ilk maçta bayagı tempolu guzel ciddi bi oyun oynayıp buyuk bi farkla kazanmıştık. Bence o maçın havası takım uzerinde olumsuz bi etki yarattı biz nasıl olsa bunları yeneriz diye. Ayrıca final4 un mental yorgunluğu hala yaşıyo bence takım. Son 2 maçta bayagı bayagı kötü oynadık çünkü daha kötüsü adımıza olamazdı. Önümüzdeki bikaç gün toparlanmamız ve artık son düzlüğe girilirken tekrar bi tempo ve hava yakalamamız adına önemli. Bu takım önümüzdeki maçlarda geregini yapacaktır süphem yok. Bu yolun sonu şampiyonluk başka yolu yok...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
takımı tebrik ediyorum
herşeyi bir kenara koyarsak leş gibi oynadık yalan yok