Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 430549 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
yahu kongreyi alsinlar baska yere arena'dan baska yer mi yok ? gece gunduz tesis yaptim diyor kongre yapmaya bir yer bulamadilar mi ?
topuk yaylasinda konferans salonu yok mu ? ne boka yarar orasi yilda bir kez kamp yapmakdan baska ?

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
yahu kongreyi alsinlar baska yere arena'dan baska yer mi yok ? gece gunduz tesis yaptim diyor kongre yapmaya bir yer bulamadilar mi ?
topuk yaylasinda konferans salonu yok mu ? ne boka yarar orasi yilda bir kez kamp yapmakdan baska ?
o kadar kişiyi boluya götürmek biraz zor olur herhalde hem taraftarda ülker arena kötü keşke ipekçi olsa diyodu zaten

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
o kadar kişiyi boluya götürmek biraz zor olur herhalde hem taraftarda ülker arena kötü keşke ipekçi olsa diyodu zaten

acsinlar stadi stadda yapsinlar arena olmadigi zamanlarda nerde yapiyordularsa orda yapsinlar.
ipekci falan iyi olmaz o salon bize ters geliyor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Tırışka Recep Glock sıfır sayıyla ve tersten istatistik rekoru kırarak oynamış bugün, eleştirince gslı oluyormuyuz şimdi.

Zeki Abi'cim bu firsati kacirsaydin, gercekten sasirirdim. 

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Zeki Abi'cim bu firsati kacirsaydin, gercekten sasirirdim. 

Sana takılmak için özellikle yazdım, bizimkilerin Melih-Bjelica dışında hangisinin elle tutulur performansı vardı ki. Sanki bir acayip yorgunluk var gibi hissettim ben takımda.

Çevrimdışı ozancan17

• Üye
  • Yer: canakkale
Merhaba arkadaslar.Sizleri potadafener sayfasindan beri takip ediyorum ve cok guzel yazilar oluyor.Hep yazmak istiyordum kismet bu  guneymis.
Buyuk bir ohh cektim.Su kadro ile ilk turda birde galatasaraya elenseydik futbolda uzuldugumden daha cok uzulurdum.Kotu oynadik ama kazandik.Simdi yine bize ters gelen bir takimla karsilasacagiz ama yinede daha rahat olacagim.sizleri takip etmeye devam edecegim.Gorusuruz arkadaslar..

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Yalnız Abdi İpekçi'de o alışkın olduğumuz tribün olursa takımın Arena'ya dönüşü sıkıntılı olabilir :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Sana takılmak için özellikle yazdım, bizimkilerin Melih-Bjelica dışında hangisinin elle tutulur performansı vardı ki. Sanki bir acayip yorgunluk var gibi hissettim ben takımda.

3-4 defa yazdim ama yukarida :)  Su ana kadar gordugum en kotu Goudelock performansi idi.  Sutlari bayagi ayarsizdi.  Attikca havaya giren bir oyuncu: sutlar girmedikce, havaya da giremedi diyecegim ama o ayarsiz sutlarin girmesine imkan yoktu. 
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 01:05:37 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
acsinlar stadi stadda yapsinlar arena olmadigi zamanlarda nerde yapiyordularsa orda yapsinlar.
ipekci falan iyi olmaz o salon bize ters geliyor.

Efes'i Euroleague'de 2 kere doğradık İpekçi'de. Yönetim saçmalamazsa eğer bir problem olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
İpekçi'deki lig maçında Efes bizi 20'ye yatırdı yalnız bu muhabbet şehir efsanesi olmaya başladı. Ki yine İpekçi'de olduğumuz dönemlerde EL'de gruptan çıkamadığımız sezonu da yazalım kenara.

Tribünlerin bir tarafı yönetim istifa, diğer tarafı inadına Aziz derken, olan bizim gibilere oluyor. Üstelik o kadar yol tepip, her maça gidiyoruz, yine hak etmediğimiz üstü kapalı eleştiriler alıyoruz.

Böyle devam edin ..
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 01:25:02 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ben işin sonuç kısmı ile ilgileniyorum. Kazandık mı? Kazandık. Turu geçtik mi? Geçtik. Onun haricinde oyun içerisindeki performansları elbette Obradovic'te gördü ve gerekeni yapacaktır.

Esas beni tedirgin eden bazı taraftarlarca Aziz Yıldırım'a yapılan protestoydu. "Her şeyin bir yeri zamanı var" demişler. Tamam, Aziz Yıldırım'a tepki gösterilebilir ama o gün, orada olmamalıydı. Düşünsenize, bir kaç gün önce Obradovic, Aziz Yıldırım ile 2 yıllık yeni bir anlaşma yapıyor (ki bu anlaşma anında sponsor yanlarında değil. Anlaşmayı bizzat Aziz Yıldırım yapıyor) ve Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırıyor. Siz koç olsanız tedirgin olmaz mısınız?
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
zisis ve gour kotu oynayabilirde bu kadar mı kotu oynanır be kardesim...

felaketlerdi bugun...

karsıyaka maclarında boyle yakalanmamalıyız evimizdkei maclarda..sonra riske girer maclar..

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
Ben işin sonuç kısmı ile ilgileniyorum. Kazandık mı? Kazandık. Turu geçtik mi? Geçtik. Onun haricinde oyun içerisindeki performansları elbette Obradovic'te gördü ve gerekeni yapacaktır.

Esas beni tedirgin eden bazı taraftarlarca Aziz Yıldırım'a yapılan protestoydu. "Her şeyin bir yeri zamanı var" demişler. Tamam, Aziz Yıldırım'a tepki gösterilebilir ama o gün, orada olmamalıydı. Düşünsenize, bir kaç gün önce Obradovic, Aziz Yıldırım ile 2 yıllık yeni bir anlaşma yapıyor (ki bu anlaşma anında sponsor yanlarında değil. Anlaşmayı bizzat Aziz Yıldırım yapıyor) ve Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırıyor. Siz koç olsanız tedirgin olmaz mısınız?

Abi bir bilirkişi atansın o zaman o belirlesin tepkinin nerede ne zaman olacağını. Bu adam insanları voleybol maçına sokmuyor, Futbol maçına sokmuyor, bayan basketbol maçına sokmuyor. İsteyen herkesin girebildiği tek yer Ülker Arena.

Futbol takımı liderken protesto yapılıyor, takım liderken protesto yapılır mı deniyor. Futbol takımı gerideyken protesto yapılıyor, işler kötüyken protesto yapılır mı deniyor. Eğer birisi Obradovic'e olayı bütün detaylarıyla tarafsız bir biçimde anlatırsa Obradovic de gayet anlayışla karşılayacak ve kendine göre yorumlayacaktır. Ama anladığım kadarıyla bütün bu olayları Obradovic'e anlatacak birisi çıkmamış aylardır.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Fenerbahçe Ülker Sports Arena

Bunlarla yaptığımız son 7 resmi maçın 6'sını kazandık.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 17:04:12 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
İlk defa bir maça gidip tribünlerin saçma sapan atışmaları yüzünden maçin tadını cikaramadik. Olayları bu duruma getirmek büyük ayıp.