Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424696 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Yine aşağıdaki münferitlere Fenerbahçe diye bağırdıkları için çakmak para atacaklar gelecekse iyi olmuş bilet çıkmaması.

Hahahahahha kesinlikle muazzam olmuş. Yaşasın alt kattaki Fenerbahçe diye bağıran münferitler, Kahrolsun üst kattaki paralı köpekler.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 18:32:30 Gönderen: yusufkaleli »

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Cahil fakir? Dediğimi çarpıtmaya gerek yok.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Cahil fakir? Dediğimi çarpıtmaya gerek yok.

Siz zaten Fenerbahçe diye bağırdıkları için çakmak attılar diyerek olayı yeterince çarpıtmışsınız ama "cahil fakirler" benzetmesini sizin şahsınız üzerinden değil malum görüşün destekçileri üzerinden yaptım. Zira o malum görüşün destekçilerinin üst kata gelen taraftar için görüşü bu.

Yine de özür dilerim sizden. "Cahil Fakirler" benzetmesini "Satılmış, Fenerbahçe düşmanları" ya da "Paralı köpekler" olarak güncelleyeyim.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 18:32:15 Gönderen: yusufkaleli »

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Estağfurullah teşekkürler son günlerde çok tatsız şeyler yaşanıyor uzatmamak en iyisi sanırım.

O sıfatları şahsen kimse için kullanmayı doğru bulmuyorum.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 18:35:07 Gönderen: ObiCanKimobi »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Yine aşağıdaki münferitlere Fenerbahçe diye bağırdıkları için çakmak para atacaklar gelecekse iyi olmuş bilet çıkmaması.
Bu dediğinizin "Serseriler gelecekse iyi olmuş parkın kapanması" falan demekten farkı yok. Yanlış davranışta bulunanı belirleyip dışarı alırsın olur biter.
Bir de, pahalı kategorilerle olan fiyat farkını siz mi vereceksiniz?
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Kendi kendimize "tribün kapatma" cezası veriyoruz.Rezalet...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Diktatorlukleri aratmayan uygulamalar bunlar.  Siddetle kiniyorum!!!!
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 21:37:09 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Diktatorlukleri aratmayan uygulamalar bunlar.  Siddetle kiniyorum!!!!

Yazık gerçekten. Diktatörlerin sonları belli. Umarım bu son yakın zamanda gelir. Bir tek o faydalı zaten Fenerbahçe için bir tek o zarar vermiyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bugün Lig Tv 3 Efes - Trabzon maçını yayınlamadı. Daha doğrusu 398. kanaldan yayınlamış ki, açtığımızda paketinizi kapsamıyor yazısıyla karşılaştık. Oysa biz spor extra paketini alırken bir sebebi de TBL maçlarıydı. Yapılan düpedüz hak gaspı... Efes maçı olunca sallamadım ama umarım aynısını bizim maçta da yapmazlar. Eğer olursa Temmuz ortasında tahaütüm doluyor; Lig Tv'yi olduğu gibi kapatırım.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Eğer yayını türksat tan alıyosanız maç yayını 81.kanaldaydı , 81.kanala baktınız mı. Ben 81den izledim çünkü
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Bugün Lig Tv 3 Efes - Trabzon maçını yayınlamadı. Daha doğrusu 398. kanaldan yayınlamış ki, açtığımızda paketinizi kapsamıyor yazısıyla karşılaştık. Oysa biz spor extra paketini alırken bir sebebi de TBL maçlarıydı. Yapılan düpedüz hak gaspı... Efes maçı olunca sallamadım ama umarım aynısını bizim maçta da yapmazlar. Eğer olursa Temmuz ortasında tahaütüm doluyor; Lig Tv'yi olduğu gibi kapatırım.
i

Eğer yayını türksat tan alıyosanız maç yayını 81.kanaldaydı , 81.kanala baktınız mı. Ben 81den izledim çünkü
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
1. Kanalda da vardı.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Ben dün olduğu gibi kapattım Hakan :)

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
oğuz napıyor saha da

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
hadi bu baslangic olsun havaya girdik vurup gecelim.