Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 425077 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Gs serisinden daha fazla ciddiye almalıyız.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Biraz rehavete girmeye yatkın bi takımız diye düşünüyorum, ve bu sene basında c.başkanlığı kupasını kaptırsakta ligde 2 maçta ve turkiye kupasndada ilk yarı büyük farkla gerideyken 2.yarı oyunumuzla maçı almıştık. Acaba kafalarda gs maçı misali nasıl olsa kazanırız havası olur mu tek çekindiğim nokta bu. Yoksa normal şartlarda euroleague tempomuza ve sertliğimize yaklaşırsak bu seriyi normalde 3-0 ile süpürmeliyiz...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

(EREN)

• Ziyaretçi
Biletler satışa çıkacak mı acaba ?

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
Bu maçın neden 16'da oynatıldığına dair mantıklı bir açıklama var mı acaba?

Çevrimdışı furkan

• Üye
Kombineler geçerli olacak mı acaba?

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907

Sana takılmak için özellikle yazdım, bizimkilerin Melih-Bjelica dışında hangisinin elle tutulur performansı vardı ki. Sanki bir acayip yorgunluk var gibi hissettim ben takımda.

Melih kesinlikle ama bence Vesely daha faydalı oldu Bjelica dan abi.

Ama Zisis, Gou, Bogdan, Emir, Oğuz, Zoric, Kenan, Semih hepsi birden böyle oynadığında ancak 4 kişilik takımları yenebiliriz, o da böyle zorla. Bu isimlerden bogdan, Emir ve semih zaman zaman katkı verdi ama toplamda fayda sayamıyorum.
Koç fark açıldığında gou yu kazanmak için oyuna sokmasaydı bence fark dahada açılırdı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Efes'i Euroleague'de 2 kere doğradık İpekçi'de. Yönetim saçmalamazsa eğer bir problem olacağını sanmıyorum.
Biri bizim salonda değilmiydi?

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Ben işin sonuç kısmı ile ilgileniyorum. Kazandık mı? Kazandık. Turu geçtik mi? Geçtik. Onun haricinde oyun içerisindeki performansları elbette Obradovic'te gördü ve gerekeni yapacaktır.

Esas beni tedirgin eden bazı taraftarlarca Aziz Yıldırım'a yapılan protestoydu. "Her şeyin bir yeri zamanı var" demişler. Tamam, Aziz Yıldırım'a tepki gösterilebilir ama o gün, orada olmamalıydı. Düşünsenize, bir kaç gün önce Obradovic, Aziz Yıldırım ile 2 yıllık yeni bir anlaşma yapıyor (ki bu anlaşma anında sponsor yanlarında değil. Anlaşmayı bizzat Aziz Yıldırım yapıyor) ve Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırıyor. Siz koç olsanız tedirgin olmaz mısınız?

Abi, adamlar futbol maçında tribün kapattılar, biletleri de istediklerine dağıtıyorlar.  Nerede protesto edecekler o zaman ?
Üstelik de oyunun son 1-2 dakikasında başladılar protestoya. Yoksa maçın hep içindeydi seyirci.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Maçın 9.30'da olacağını ve Ülker Sports Arena'da oynanacağını yazdı basket şubesinin twitter hesabı az önce.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye

Önceki sezon yenmiştik.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Fatih Söylemezoğlu, Engin Kennerman, Sinan İşgüder

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
maç tekrardan ülker sports arenaya alınmış
.saatide 21:30 olmuş.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
2 sene üst üste demek istedi yusuf kardeşim

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
Aziz Yıldırım ve yardakçıları 5.kategoriye bilet çıkarmayarak yine kalitelerini konuşturmuşlar  ;D

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Yine aşağıdaki münferitlere Fenerbahçe diye bağırdıkları için çakmak para atacaklar gelecekse iyi olmuş bilet çıkmaması.