Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Sırf semihi oynatmamak için maç sonunu 5 kısa ile oynayan muhterem verdi maçı. Bir de euroleague mvp'si var, sayı atamıyor, helal olsun.

Kulüpteki tüm subelerde aynı problem var.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
anlamadığım olay şu son hücümda acaba kenarda ne çiziliyor ver bogdana rastgele atsın. barcelonaya 3 saniye kala set yapıp rahat atış yapan takımdan bahsediyoruz 1, maçta 10 snde bu maçta da 4 snde topu doğru dürüst potaya bile gönderemiyoruz.

Çevrimdışı exex

• Üye
oguz cıkardı rib ve mac gitti. bu maç koça yazar

ama bu koç 4. maçı alır

Çevrimdışı afat

Bu rotasyonu kim bulduysa onun allah belasını versin.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Bu mağlubiyetin sorumlusu Obradovic Diyip geçelim beyler.. Doğrum günün kutlu olsun bu arada yine de kardeşim @emindesouza

Çevrimdışı hatai

• Üye
Her insan hata yapabilir ama böyle bir anda Obra gibi birinin hata yapma lüksü yok. Bunu sen yapma hocam, başkası yapsa tecrübesiz , bu işten anlamıyor deriz. Ama sana bir şey diyemiyoruz.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Sanki oguz varken topluyorduk ribaundları
Bir önceki hücumda oguzun alamadıgı yüzünden yemedik mi ?
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 21:52:35 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Bu mağlubiyetin sorumlusu Obradovic Diyip geçelim beyler.. Doğrum günün kutlu olsun bu arada yine de kardeşim @emindesouza

tesekkur ederim sagolasin.
buyuk hevesle beklemisdim maci disari cikmadim
simd gidip kusana kadar icecegim yoksa gecmez bu sinir.

hustle

• Ziyaretçi
Kardeşim, trollük yapmak içinmi geldin ?
Ufuk maç kaybederek mi veriyor koçluk dersini ?

Her farklı düşüneni troll diye niteleyin hemen.Bu sene Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını kim kazandı, geçen sene Türkiye Kupası maçını kim kazandı.
5 yabancısı olan rotasyonu dar bir takım 2 kere kupadan elemiş seni.
Bak tekrarlıyorum Obradovic Avrupa'nın değil dünyanın en iyi koçu bana göre.
Ama Ufuk maçlara daha iyi hazırlanıyor.
Bunu basketboldan anlayan arkadaşlarım da benden önce söylemiş zaten.
Maçın sonunu bana açıklamanı istiyorum.

Ha bunun bir önemi var mı bilmiyorum ama ben sadece burayı takip etmek için üye oldum.İnternette kişisel bilgilerimi doğru bir şekilde vermek istemiyorum güvenlik sebebiyle.Yaşım 25 değil 33 ve 12 sene profesyonel basketbol oynadım 3 senedir de kadınlar liginde yardımcı antrenörlük yapıyorum buna rağmen Fenerbahçe sevgimden bi saniye vazgeçmedim ve şu an inanılmaz üzgünüm maç yüzünden.

Moderatör arkadaşa da ben söylüyorum burası eğer körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde bir forumsa silsin üyeliğimi yok herkes özgür bir şekilde konuşabiliyorsa zaten birşey söylememe gerek yok.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
çok merak ediyorum 5 kısayla oynarken ne düşündü acaba. topu kapar hızlı hücum yaparım ? sanki dixon da dünden razı topu vermeye zizis sandı dixonu.5 kısayla en iyi ihtimalle rakibe rahat şut şansı vermezsin ve şut kaçar peki sonra? orasını düşünmedi mi?işin garip yanı rakip boş bir şut da buldu. ancak obra reis görmüyor mu karşıyakanın oyuncuların eller yoruldu uzatmada bir sürü boş atış kaçırdı . boş bıraksan atamazlardı ki öyle oldu atamadı. kusura bakmayın ama hakemlerin hatası oldu ama öyle hakemle kazanacak kadar değil

Çevrimdışı guraygun

• Üye
uzatmada pota altında semih olsaydı bu maçı çoktan almıştık

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Hepsinin emeğine sağlık. Sakat olan, en kritik yerde eli titremeyen, bu takımın KAPTANI Emir'in de emeğine sağlık, aklı Nba'de dediğiniz, sayı atamadıkça sinirinden çatlayacak gibi olan, 5. faulünü aldıktan sonra çırpınan, Emir'in üçlüğünde deli gibi sevinen Bjelica'nın da, sapına kadar Fenerbahçeli olan Melih'in de emeğine sağlık. Obradovic son pozisyonda hatalı ama ona gelene kadar kötü oynadık mücadele etmedik değil sadece kötü oynadık. Çok kolay sanılıyor küçücük salonda hayvan gibi seyirci desteğinin önünde oynamak. Bir de Karşıyaka'ya çöp muamelesi yapılıyor. Bu takım ligin en güçlü takımlarından biri. İkinci maçı Obradovic alacaktır.

Çevrimdışı afat

Maç boyunca ki hatalar hocam
semih yerine zorice niye bu kadar süre verdin?
vesely 5leyince niye semihe süre vermedin?
oğuz şapır şapır dökülürken niye semihe süre vermedin?
ribaundlarda bu kadar ezilirken bjelica vesely 5lemişken niye semihe süre vermedin?
Ya bu ibine semih niye oynamadı bu maç ya niye ya herkes hata yaptı herkes döküldü bu adam niye oynamadı lanet olsun.
Zisise niye bu kadar tahammül edip kenanı daha fazla oynatmadın hocam :(

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bir oyun kurucunun hemde uzatma bölümünde ikide sıfır serbest atış atması nedir? Maçı da altıda iki serbest atış yüzdesiyle bitirmesi... Yazık. Ayıp.

Hakemlerin bize en büyük kıyağı olmayan bir faule düdük çalarak Bjelica'yı beşletip dışarı almalarıydı. Obradovic'in yapmadığını hakemler yaptı ve o sayede maçın içinde kalabildik. Ama sonunu getirmeye yetmedi. Bunca senelik hayatımda ilk defa MVP ödülü almış birisinin MVP olduğu sezonda sıfır sayıyla maç bitirdiğine bugün şahit oluyorum. Bakalım, ömür hayatımızda daha ne ilginç şeylere tanık olacağız.

Bu maçı alsaydık diğer maçı güle oynaya kazanır ve seriyi İzmir'de bitirirdik. Ama şimdi herşey bizim aleyhimize döndü. Hatta dördüncü maçı alsak bile İstanbul'da oynanacak son maç o kadar kolay geçmeyecektir. Kaldı ki, şu maçı bu şekilde kaybetmek altından kolay kalkılacak bir durum değil. Keşke normal süreyi 10-15 sayı farkla kaybetseydik de, uzatmada son topla yitirmeseydik... Moral yıkımın daha büyük olacağını sanıyorum. En azından bende bu şekil oldu. Umutlandıktan sonra kaybetmek çok yıpratıcı... Şaka gibi... Hakikaten bu sezon hiç olmadığı kadar üzgün ve karamsarım şu anda... 

Çevrimdışı bugra

• Üye
15 tane az ribaund alıp %45 ile faul attığın bir maçın uzatmaya gitmesi bile büyük başarı. Özellikle Kenan ve Melih inanılmaz karakter koydu
Son topta Oğuz çıkarılır mı nasıl ribaund alacaksın diyen abiler. O bahsettiğiniz arkadaş 29 dakikada 2 ribaund almış !
Hakemlerin bir süredir Bjelica'yı eften püften faullerle oyundan düşürmesi gözlerden kaçmasın. Kaçıncı oldu bu cidden ayıptır.
Bence sıkıntı şu uzatmaya gitmiş olsa bile bizim 36 tane 3 sayı denemiş olmamamız lazım. Bu sayı oyun planından saptığımızı gösteriyor.

____

Yukarıdakiler twitter'a karaladıklarım. Bunların haricinde düşüncem Semih'in dakika alması gerektiği. Ama takım içerisinde idmanlarda neler yaşandığını bilmiyoruz. Koçun bir sıkıntısı var belli ki Semihle, yoksa 0 dk olacak iş değil.