Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 425948 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Bir görüş atayım ortaya da linç etmek isteyenler edebilir. Bu seri kaybedilirse ben de dahil bu serinin kaybedilmesi taraftara yazar. F4 e kadar tamam eyvallah müthiş desteklendi takım ama yarı final maçında salonun boş olması hiç hoş olmadı. Ben gittim mi maça ben de gitmedim. Suçluyuz beyler. Başkan tribün kapattı falan filan olaylarına hiç girmeyelim bence. Kapatılmayan tribünlerin hali de belliydi. 17 milyon istanbul? Her zaman destekliyoruz olmayınca takıma laf ediyoruz ama bu sefer olmuştu niye destek verilmedi bu takıma anlamıyorum. Sallamadan önce herkes şapkayı önüne koyup düşünmeli.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
bugün sahada iyi oynamasa da mücadele eden bir takım vardı. emirin attığı 3lük sonrası unsmile bjelicanın gözleri parlıyordu.ancak her oyuncu her zaman gününde olacak diye bir şey yok.isteyebilir ama bazı günler yada dönemler olmaz. bazı maçlar iyi saunma yapar bazı maçlar iyi hücum yapar bazı günler potayı iyi görür bazı günler arkadaşlarını burda olay antrenörde bitiyor. mesela emir zizis. bugün kötüler belli. attığı 3lükler çemberin dışına çarpıyor.(serbest atışlar dahil) ancak melih 2, periyod girer girmez 2de 1 3lük attı ancak bi kenara geldi maç nasılsa bitti melihi öylesine sokayım derken adam maçı getirdi. obradoviçin bunu görmesi lazım. kötü gününde olan oyuncuyu zorla sahada tutarsan oyuncunun öz güveni de kayboluyor takıma ve kendine de zarar veriyor. (emenike olayını hatırlatırım hem emenike hem fenerbahce kaybetti)antrenör ideal beşini sahaya sürer sıkıntılı oyuncuları yada maça iyi hazırlanmış oyuncuları görür ona göre süre dağılımı yapar. ancak fenerbahçede f4 dönüşü böyle bir problem var. bazı oyuncular formsuz sakat yada istediğinin yapamıyor (F4 öncesinde herkes formda olduğu için sorun olmuyordu pota altı tıkr tıkır işlerken kimse semihi aramıyordu gou ve bogdan takır takır atarken kimse melihi aramıyordu). ancak ne zaman obradoviç bazı oyuncuları formsuz olduğunu kabul edip yeni yeni oyunculara daha çok süre verirse(formda olan) ancak o zaman bu takım bu kriz günlerini atlatır.ne zamanki fark +- 15den sonra aldığı kenan serhat semih ve melihi acaba bizi kurtarabilir mi diye oyuna alırsa ve iyiform gösterdiğinde sahada tutarsa o zaman fenerbahçe şampiyon olur. nokta
birde bugünkü karşıyakadaki coşkunun da bizim tribünlerde olması kaydıylar

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bir görüş atayım ortaya da linç etmek isteyenler edebilir. Bu seri kaybedilirse ben de dahil bu serinin kaybedilmesi taraftara yazar. F4 e kadar tamam eyvallah müthiş desteklendi takım ama yarı final maçında salonun boş olması hiç hoş olmadı. Ben gittim mi maça ben de gitmedim. Suçluyuz beyler. Başkan tribün kapattı falan filan olaylarına hiç girmeyelim bence. Kapatılmayan tribünlerin hali de belliydi. 17 milyon istanbul? Her zaman destekliyoruz olmayınca takıma laf ediyoruz ama bu sefer olmuştu niye destek verilmedi bu takıma anlamıyorum. Sallamadan önce herkes şapkayı önüne koyup düşünmeli.

Katılıyorum maalesef 2 tribün arası fark aşırı barizdi, olur da inşallah 5.maça kalırsak en azından herkes görevini yapar şu takımı destekleriz umarım sonuna kadar DOLU TRİBÜNLERLE.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Katılıyorum maalesef 2 tribün arası fark aşırı barizdi, olur da inşallah 5.maça kalırsak en azından herkes görevini yapar şu takımı destekleriz umarım sonuna kadar DOLU TRİBÜNLERLE.

Son maça kalırsa dolacağından şüphem yok. Ülke genelinde yumurta deliğe gelince hareket eden bir millet olduğumuz için muhakkak dolacaktır. Bir de koç her fırsatta taraftar desteğinden bahsederken karşılık alamamasına üzülüyorum en çok. Salona gidenleri ayrı tutuyorum tabi ki onlar üzerine alınmasın. Benim lafım gitme şansı olup da gitmeyenlere. Koçun gelmesinin en büyük sebebi taraftardır defalarca söyledi röportajlarında.

hmetin

• Ziyaretçi
Bence sorun taraftarda degil maclara bilet satılmıyor,aynı yerde 2 bilet bulmada zorlanıyorsun.Bunun sebebi de belki %80 kombine olarak satılması ama bu cok para verip,iyi yerlerden kombine sahibi seyircilerin cogunun maclara neden gelmedigi?3 milyar,5 milyar vermissin ama yerin bos?Sorgulanması gereken bence bu

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Yaklaşık 1 aydır başımızda Obradoviç olmasına rağmen Obradoviç öncesi takımdan esintiler sunuyoruz. Eğer kalan 40 dakika silkinmezsek tarihin en başarılısı dediğimiz takım 0 kupa ve play off finali dahi göremeden tatile çıkacak.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 22:49:27 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul

Zaten linç etmek isteyen edebilir yazmışsın. Olur da elenirsek (zannetmiyorum Obradovic yapar sihrini.) Aziz Yıldırım'a yazar. Bu ülkede herkesin 50 lira verip maça gitme imkanı yok. Zaten Türkiye standartlarında pahalı bilet satıyorsun, öğrenci indirimi yok. Bir de ortalama vatandaşın alabileceği yerleri satışa çıkarmıyorsun. Hepsini geçtim 3000 kişilik tribünde 100 kişi oturuyor, utanmadan gişede tükendi yazısı astırıyorsun. Kimse kusura bakmasın, serinin 1.maçı Abdi İpekçi'de oynansa büyük ihtimalle şu an 3-0'la İstanbul'a dönüyorduk.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Taraftar olarak suçluyuz orası kesin tabi ama şu kadro f4 yaptığı sene finale kalamayacaksa ne yapabiliriz ??? 

İzmirde bizleri nelerin beklediği çok bariz belli iken kafaca kendini hazırlamak zorundasın.
15 sayı averaj verip son anlarda kasarsan sonuç bu olur işte.

Yunan oyun kurucu 2 atışı da atamıyor hayret birşey. Biz oğuz semih ve zoriç ile çok nadiren maç kazandık. Takımı f4 taşıyan uzun rotasyonu nemanja ve veselydir.

İkisi aynı anda sahada olmayınca olmuyor olmayacak
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Bence sorun taraftarda degil maclara bilet satılmıyor,aynı yerde 2 bilet bulmada zorlanıyorsun.Bunun sebebi de belki %80 kombine olarak satılması ama bu cok para verip,iyi yerlerden kombine sahibi seyircilerin cogunun maclara neden gelmedigi?3 milyar,5 milyar vermissin ama yerin bos?Sorgulanması gereken bence bu

Tabi bu sorunun bir çok kaynağı olabilir. İstanbul'da yaşamadığım için bilet işleri nasıl oluyor, olayların iç yüzü nedir bilmiyorum. Ben sadece ekrandan gördüğüm kadarıyla yorum yapabiliyorum malsef gönül isterdi ki her maç gidelim destekleyelim ama koşullar elvermiyor.

Çevrimdışı ata771

• Üye
bir maça daha çok üzülemezdim ya, çok yazık oldu.

Çevrimdışı egeyakis

• Üye
Kapatılmayan tribünlerde bilet satılan yerler +90 lira KSK maçına kim o kadar para verir

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Ya tabiki , siz anlayın ben anlamasamda olur :)
Cevap verme hocam, bundan zevk alıyor, bir süre sonra kendiliğinden sıkılıp gider zaten

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Kapatılmayan tribünlerde bilet satılan yerler +90 lira KSK maçına kim o kadar para verir

Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ki ben de biletlerin pahalı olduğunu düşünüyorum. Ama şahsım adına konuşmam gerekirse zengin değilim, öğretmenim üstelik henüz atanamadım ama İstanbul'da yaşıyor olsam emin olun kombinemi alır her maça giderim. Ben çoğu atama tercihimi bile Fenerbahçe'ye göre planlayan biriyim eminim koca İstanbul'da böyle niceleri vardır. Normal lig maçları için gerçekten pahalı. Özellikle her maç bilet alanlar için. Ama bu play off. Yılda 1 kere oluyor. Bence play off için değer.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ki ben de biletlerin pahalı olduğunu düşünüyorum. Ama şahsım adına konuşmam gerekirse zengin değilim, öğretmenim üstelik henüz atanamadım ama İstanbul'da yaşıyor olsam emin olun kombinemi alır her maça giderim. Ben çoğu atama tercihimi bile Fenerbahçe'ye göre planlayan biriyim eminim koca İstanbul'da böyle niceleri vardır. Normal lig maçları için gerçekten pahalı. Özellikle her maç bilet alanlar için. Ama bu play off. Yılda 1 kere oluyor. Bence play off için değer.

Ben ilk Karşıyaka maçına gitmiş biri olarak size bir bilgi vereyim. Maç saatinde bütün biletler tükendi yazarken salonun yarısından fazlası boştu. Hani Aziz Yıldırım'ın tribünleri gerçek sahibine kapatmasını değil de insanların 10 gün geçineceği parayla locadan bilet almamasını eleştiriyorsunuz sanırım.

Bir durup düşünmek lazım, Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'nin oynadığı maçlar tıklım tıklım oluyor da kendi sahasında neden deplasmanı yaşıyor diye.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Ben ilk Karşıyaka maçına gitmiş biri olarak size bir bilgi vereyim. Maç saatinde bütün biletler tükendi yazarken salonun yarısından fazlası boştu. Hani Aziz Yıldırım'ın tribünleri gerçek sahibine kapatmasını değil de insanların 10 gün geçineceği parayla locadan bilet almamasını eleştiriyorsunuz sanırım.

Bir durup düşünmek lazım, Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'nin oynadığı maçlar tıklım tıklım oluyor da kendi sahasında neden deplasmanı yaşıyor diye.

Arkadaşım kaç defa dedim yukarılarda bilet işleri nasıl oluyor ne olaylar dönüyor bilmiyorum. O parayı niye vermiyorsunuz rızkınızı gidin maça yatırın diye kimseye bir şey demiyorum. Biletlerin gerçekten pahalı olduğunu da kaç kere söyledim. Benim lafım onca gereksiz şeye para harcayabilen bir sürü insan var. Bir kere play offta takım desteklenecek benim lafım onlara. O kadar bir yerleri bir yerlerine denk insanlar var tonla para verip bilet alıyorlar, kombine alıyorlar maça gelmiyorlar. Sen niye şimdi beni garibanın maça gelemeyişini eleştiriyormuşum gibi anladın onu anlamadım. Diyebilirsin ki garibanın da maç izlemeye hakkı var. Ben de derim evet var. Tekrar ediyorum "evet biletler pahalı".

Bir de Başkan taraftarı olarak algıladın heralde beni. Öyleyse üzülürüm. 20 Yıl bir koltukta oturulmaz.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 23:41:13 Gönderen: esref »