Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 425950 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
bu arada dogum gunumun minakoydu takim en cok benim hakkim var kizmaya.

bu maca yorum yazmıcam tek sözüm nice yıllara kardeşim;)
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Arkadaşım kaç defa dedim yukarılarda bilet işleri nasıl oluyor ne olaylar dönüyor bilmiyorum. O parayı niye vermiyorsunuz rızkınızı gidin maça yatırın diye kimseye bir şey demiyorum. Biletlerin gerçekten pahalı olduğunu da kaç kere söyledim. Benim lafım onca gereksiz şeye para harcayabilen bir sürü insan var. Bir kere play offta takım desteklenecek benim lafım onlara. O kadar bir yerleri bir yerlerine denk insanlar var tonla para verip bilet alıyorlar, kombine alıyorlar maça gelmiyorlar. Sen niye şimdi beni garibanın maça gelemeyişini eleştiriyormuşum gibi anladın onu anlamadım. Diyebilirsin ki garibanın da maç izlemeye hakkı var. Ben de derim evet var. Tekrar ediyorum "evet biletler pahalı".

Bir de Başkan taraftarı olarak algıladın heralde beni. Öyleyse üzülürüm. 20 Yıl bir koltukta oturulmaz.

Dediğiniz gibi taraftarlar da var ama benim demek istediğim eğer elenirsek kendi sahamızda verdiğimiz maç yüzünden eleneceğiz ve bu işin sorumlusu taraftarlardan önce taraftarları salondan uzaklaştırmayı kendine gaye edinmiş kişidir bence.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Dediğiniz gibi taraftarlar da var ama benim demek istediğim eğer elenirsek kendi sahamızda verdiğimiz maç yüzünden eleneceğiz ve bu işin sorumlusu taraftarlardan önce taraftarları salondan uzaklaştırmayı kendine gaye edinmiş kişidir bence.

Aslında söylemek istediklerimin içine yönetimi ve salonu bu hale getirenleri de katmalıydım. Koça ve takıma aşırı yüklenme olunca tek suçlu onlar ilan edildi. O yüzden taraftara da söylendim. Başarı hepimizin ama başarısızlık sadece koça ve takıma ihale edilince sinirlenmemek elde değil. Ki henüz bir başarısızlık yok ortada.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 00:04:11 Gönderen: esref »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Semih, olsa ribauntları alırdık demiş birisi.. Aynı mantığı geçen sene Efes kurdu. Barcelona maçında aldı ribauntı :)

Bir arkadaşta neden 5 kısaya dönüyoruz, hızlı hücuma çıkmak için mi diye sormuş. Hayır, savunmada herkes adam değişebilsin, herkes herkesin karşısında kalabilsin diye yapılmış bir hamle. Ribaunt pozisyonunda kızmanız gereken pozisyon Gabriel'in pozisyonu değil, aksine daha öncesinde kısalar box-out yapmadığı için verilen ribauntlardır. Hata burada oyunculardadır.

Koçun maç içerisindeki hatası Zone press i cezalandırmak yerine sürekli tempo olmasın diye kontrol almak istemesinden kaynaklıydı. 
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Ayrıca forumda ne olursa olsun küfür etmek yasaktır. Mesajları sildim. Lüften bir daha küfür etmeyin.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Semih, olsa ribauntları alırdık demiş birisi.. Aynı mantığı geçen sene Efes kurdu. Barcelona maçında aldı ribauntı :)
Ne diye transfer ettik peki geçen seneyle bu seneyi mukayese etmemek lazım semih sözkonusu iken, 2.yarı ve uzuatmaların çoğunda palacios u ve ikili oyunları takımın en yavaş pivotu ile savunmaya çalışmak zorunda oluşumuz bile durumumuzu özetliyor.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ata771

• Üye
semih dışarıdan çok iyi savunması olan biri olarak görülüyor sanırım adam daki ikili oyun savunamama  zaafı felaket durumda çok bir fark olmazdı semih oynasada

• Üye
  • Andrew Goudelock
Ne diye transfer ettik peki geçen seneyle bu seneyi mukayese etmemek lazım semih sözkonusu iken, 2.yarı ve uzuatmaların çoğunda palacios u ve ikili oyunları takımın en yavaş pivotu ile savunmaya çalışmak zorunda oluşumuz bile durumumuzu özetliyor.
İyi de Semih'in de ikili oyun savunması felaket.. Özellikle ayaklarını çekme ve geriye dönme konusunda.. Oğuz'u kullanma sebebimiz, mümkün olduğunca faul çizgisinin oradan pas dağıtımını yapması ve Oğuz'un Zoric'e göre daha sağlam kalması.

Zihinsel ve konsantrasyon olarak bu seneki Semih'in geçen seneki Semih'ten hiç bir farkı yok. Tek fark var. O da bu seneki koçu geçen seneye göre Semih'i kullanmayı daha iyi biliyor.

44 dakika oynamayan bi Semih'i orada oyuna alırsanız, konsantre olmasını beklemek pek gerçekçi olmaz.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Semih ikili oyunlarda bazen çok fazla yukarı çıkıyor ondan dolayı sıkıntı oluyor.Halen ümitliyim turu geçme konusunda,bu arada hakemlerle ilgili hep Obradovic konuşuyor.Yönetimin hakemlerle ilgili bir şey yapması lazım ama nerde.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bence ne olursa olsun yenilginin sebebi f4 sonrasında sezonu kafalarında bitirmiş olması takımın.
Bjelica nın 0 çekmesi (sayı önemli değil ama tek olumlu hareketini hatırlamıyorum),
Zisis in bence Kenan kadar bile katkı vermemesi, Zoric, Semih ve Oguzun sezon ortalamaarının değil minimumlarının bile altına inmesi,
Goudelock, Bogdan, Emir gibi oyuncuların çeşitli sebeplerden istikrarsız ve savruk oynamaları,
ve Diğer taraftan da Melih ve Kenan ın konsantrasyonu olunca sorunun mental olduğu ve bazılarının sezonu kapattığı, bazılaırnında kapatmak üzere olduğu sonucunu çıkarıyorum ben.
Bjk maçından sonra basket oynamadık bence. Kadro kalitesi bu kadar iyi olmasa ve rakipler bu isimlerden çekinmese çoktan elenmiş olurduk. Oyun olarak 4. maç için de ümidim yok ama ne olursa olsun takıma güvenmiyor da değilim.

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Takımda F4 sonrası mental olarak düşüş olduğu bir gerçek;play-off serisi çeyrek final 1. Maç ve yarı final 2. maç haricinde performansımız çok düşük ancak her şeye rağmen takımın cumartesi günü tekrardan ayağa kalkacağına karşı inancım sonsuz Ksk ile aramızda çok büyük kalite farkı var zira kazandıkları 2 maçı da farklı şekilde öndeyken uzatmada alabildiler hele dün seyirci desteği vs. varken son dakikalarda çift hanelerden gelip alıyorduk maçı.
   Maç sonunda hocamızın hakemlerle ilgili değerlendirmelerine kesinlikle katılıyorum herkesin gördüğü gibi Bjeilca ve Vessely’nin 5 ledikleri kısa zamanda hakem 3 tane hatalı karar verdi sadece o da değil sanal ortamlarda taraftarımızın bile beğeniyle baktığı Ksk taraftarı maçta 100 birim tezüharat yaptıysa en aşağı 60 birimi küfürlü (Örnek:Bizim için Fenere’…,Haydi haydi Allah aşkına Fenerbahçe…şaşkına) Ülker arena’da İBB maçında seçerek dışarı tarafta atanlar gene sahamızda “doping yapsana” tezahüratına anons yaptıranlar dün ki maçı al gülüm ver gülüm bitirdi.
Cumartesi akşamı işleri baştan sıkı tutup geriden gelmek için uğraşmayalım ve serbest atışlarda 9/20 değilde hiç değilse 13/20 atacak konsantrasyonu sahaya yansıtalım.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 08:01:50 Gönderen: RBaggio »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
5 kısayı dönmek bana da çok saçma geldi ama bir de şöyle bir durum var, emir efendi ilk kaçırdıklarında ribaundu çekmek yerine tokatlıyor ve adamların eline düşüp yeni hücum başlıyor..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
dunku kayıp herseyin birlesimi idi..

bjelica yokalrı oynadı, ksk gene cok el ustu soktu, cok ft kacırdık, obra ozellilkle zoric konusunda (semih oynamalıydı bence) ve mac sonu 5 kısa ile hata yaptı, hakemler cok kiritk 2-3 dudukler bjelica ve vesely'i dısarıda bıraktı...hepsi birlesince elimize geldigi halde macı gene verdik...

yani butun faktorler aleyhimze iken sadece melih'in 4. periyor sonu iyi oynaması bile yetti geri donmeye...ama o da uzatmada son 3 lugu kacırdı..

cok tehlikeli takımız...bu takım her sartta 15 sayı civarı geriden 5-6 dk icinde geri gelebilecek bir takım...

esasında bu su an ksk icin kotu haber..cunku ne yapsalar ne etseler iyi oynadıkları her mac bile uzatmaya gitti ve o macları kendi cabalarındna degil, bizim hatalarımız ve hakemlerle kazandılar...

isin aslı su...ksk ya karsı ilk yarı 35 ten fazla yemeyip, 3-5 sayı geri girsen bile macı alırsın...bu acıkca goruluyor...cunku o zaman ksk 70 sayıyı bulamayacak ve macı cok zorlanmadan alacaksın...

4. macla ilgili sahsi fikrim...maca sıkı baslayıp mutlaka onde goturmeliyiz...koc maca oguz la baslasın ve bence iyi bir diferans yakalanırsa 7*8 sayı civarı mutlaka semih oyuna girmeli..eger 1-2 top kullanıp macın icinde kalırsa fark acılarak buyur...

bu yuzden mac bası sert baslayıp, topu adam gibi paylasarak ksk'nin onde olmaısna fırsat vermemeliyiz...sutları kacmaya basladı mı zaten girmiyor...2. yarı bu dudumda iyice duserler oyundan...
umarım dediklerimiz cıkar...ben 4. macı extreme durumlar olmaz ise yorgun ksk karsısında en az 10 farkla kazanırız diyorum...

ama ilk yarı ya basabas bitirecegiz yada onde bitirecegiz...umit vermemeliyiz...

son 2 macın skorlarını yazayım...

67-78 galibiz..
88-71 galibiz..

3-2 seriyi alırız...
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 09:16:30 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı ktt

• Üye
  • Yer: istanbul
    • @keremtat
Dünkü maçı normal bir basketbol musabakası gibi yorumluyorsunuz yapmayın.
baya baya dayak yedik hemde oyle böyle değil.
bizim en ufak temaslarımıza yada tertemiz temaslara faul çaldılar.
her oyuncu her koç hata yapar ama bu yazdıklarımı değiştirmez
dünkü basket maçından başka herşeye benziyordu
bir şeyler yazacaksanız bunu yazın önce buna tepki gösterin
bakıyorum herkes takıma koça sallıyor dünkü faciadan bahseden yok

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bu sefer ben açayım konuyu.