Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424553 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Karşıyaka fiziken çok yıprandı,bence şuan bizim en büyük avantajlarımızdan birisi bu.Diğer konuya gelecek olursak bu takım kesinlikle kazanmak zorunda olduğu hemen hemen her maçı kazandı,o yüzden bu maçtan çok ümitliyim,gerekeni yapacaklardır.
Bu takım bu yıl bizi hiç olmadığımız kadar gururlandırdı,ama iki ksk ve gs mağlubiyeti de çok üzdü bizi.Herşeyden öte bu sezonu kupasız tamamlamak bize yakışmaz,hikayenin sonunun mutlu olması bizim elimizde artık,son nefesimize kadar savaşırsak bizi Türkiye de yenecek bir takım yok,oyuncuların tekrar bunu hatırlaması lazım bu ligde en büyük biziz...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı zeljkoo

• Üye
  • Yer: İstanbul
İkinci maç Oğuz'a indirdiğimiz her topta sayı bulmamıza rağmen dünkü maçta sadece 2-3 kez topu indirdik ona rağmen Oğuz 7 sayı attı.Bu maçta Oğuz'u iyi beslememiz lazım.Semih umut bağlanacak bir adam değil maçı alabilir kaybettirebilir de.Bizim için önemli olan Bjelica'nın performansı son zamanlarda performansının yanında çok çabuk faul problemine de girmeye başladı.Sezon genelinde Maccabi deplasmanı hariç faul problemine de girmiyordu.Ben yarın ve Salı günü maçları kazanarak finale çıkacağımızı ama finalde hem form hemde hakem faktörüyle Efes'in daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 14:24:22 Gönderen: zeljkoo »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ilk periyotu 22-18
ilk yarıyı 40-32
3.periyotu 63-51
macı 80-72 alırız...

haydi bakalım..

Çevrimdışı zeljkoo

• Üye
Son topta Semih'i alsa birşey değişmeyebilirdi,Semih orda gereksiz bir faul yapabilirdi,yine rebound verebilirdi.Bana göre Semih daha sizeli daha kuvvetli olsada savunması çok kötü,zaten mental açıdan da nasıl sorunlu olduğunu biliyoruz.Efesteyken Barca maçı hala akıllarda.Oğuz'a biraz top indirsek Oğuz yine 12-14 sayıya ulaşırdı maçın kaderini değiştirebilirdi.Birde Zisis ve Emir'e karşı çok gömülüyorlar,GS'de bunu yapmıştı ve nispeten başarılı olmuştu.Bence Obradovic bu maç için en büyük hatası Kenan'ın az kullanması,Kenan yine Karşıyaka karşı kupa maçında Dixon'ı çok iyi savunmuştu.Hücümda da son maçlarda fena oynamıyor bence yarın ki maçta onu daha fazla kullanmalı.Emir sakat sakat oynuyorda böyle oynayacaksa hiç oynamasın gerçekten son zamanlarda çok kötü bir performans gösteriyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
emir'in sakatlığı oynamasına engel değil...zaten sezon sonu bütün oyuncularda ufak tefek arızalar var..KSKLilerde de var...gerisi şehir efsanesi..sakat olan adam zaten oynamaz

• Üye
tum branslardaki hakem camiasını toptan temizlemedikce bize boıyle kahır cok cektirirler..
bu lobiyi kırmamız lazım.

hustle

• Ziyaretçi
https://www.youtube.com/watch?v=7afFw3ekeng&feature=youtu.be
Moladan dönüyoruz artık ezberledik press gelecek sonuç ortada.Ve bu periyotta skor 23-22 iken 15-1 seri veriyoruz Ksk'ye.
Rotasyonu abartarak Zoric'le oynadığımız ve Emir'in tekrardan oyuna girdiği dakikalar.

• Üye
obranın esasında son acıklaması turk hakmeligi adına buyık rezalet ama anlayana...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Karşıyaka fiziken çok yıprandı,bence şuan bizim en büyük avantajlarımızdan birisi bu.Diğer konuya gelecek olursak bu takım kesinlikle kazanmak zorunda olduğu hemen hemen her maçı kazandı,o yüzden bu maçtan çok ümitliyim,gerekeni yapacaklardır.
Bu takım bu yıl bizi hiç olmadığımız kadar gururlandırdı,ama iki ksk ve gs mağlubiyeti de çok üzdü bizi.Herşeyden öte bu sezonu kupasız tamamlamak bize yakışmaz,hikayenin sonunun mutlu olması bizim elimizde artık,son nefesimize kadar savaşırsak bizi Türkiye de yenecek bir takım yok,oyuncuların tekrar bunu hatırlaması lazım bu ligde en büyük biziz...

Bu "çok yıprandı" konusundan fazla umudunuz olmasın. Adamlar bu maçta da, olursa 5. Maçta da ilk 3 maçtaki oyunlarını oynayacaklar. Sonucu belirleyecek olan bizim performansımız.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Oyuncuların özel hayatlarına zerre laf eden bir tip değilim ama yıkıcı bir mağlubiyet sonrası 2 gün sonra maç da varken Gou'nun gece kulübüne gitmesini sindiremedim.Eğer çıkar iyi oynarsa lafımı yemiş oluyorum zaten dert değil ama kötü oynarsa insanlar ister istemez "Maçı düşünmüyordu ki zaten alemlere akıyordu" der.Sanırım oyuncularımızın hemen hemen hepsinde F4 sonrası konsantrasyon olamama ve sezon bitti havası var.

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 18:16:22 Gönderen: Undisclosed Desires »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Emir,  (formsuz olduğu ayrı bir konu) oyunu Melih e göre çok daha iyi kurup yönetebilen ve asist yeteneği de olan bir oyuncu (ilk 3 e girer bence takımda). Hoca doğal olarak güvendiği oyuncuları oynatıyor, ama maalesef güvendiği dağlara kar yağmış....

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Oyuncuların özel hayatlarına zerre laf eden bir tip değilim ama yıkıcı bir mağlubiyet sonrası 2 gün sonra maç da varken Gou'nun gece kulübüne gitmesini sindiremedim.Eğer çıkar iyi oynarsa lafımı yemiş oluyorum zaten dert değil ama kötü oynarsa insanlar ister istemez "Maçı düşünmüyordu ki zaten alemlere akıyordu" der.Sanırım oyuncularımızın hemen hemen hepsinde F4 sonrası konsantrasyon olamama ve sezon bitti havası var.

Yarın çıkıp 50 de atsa yaptığı şey ayıp. Her zaman söylüyorum sporculara bütün paranın garanti verilmesi tam bir skandal. Alacağı paranın %30'unu ver. Ondan sonrasını galibiyet başına yap, ondan sonra göreyim ben onları maçtan 1 gün önce gece kulübünde.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Yarın çıkıp 50 de atsa yaptığı şey ayıp. Her zaman söylüyorum sporculara bütün paranın garanti verilmesi tam bir skandal. Alacağı paranın %30'unu ver. Ondan sonrasını galibiyet başına yap, ondan sonra göreyim ben onları maçtan 1 gün önce gece kulübünde.

Dediğiniz çok güzel ama oyuncular da  gayet akıllılar , böyle bir antlaşmaya neden imza atsınlar ki ?

Oyuncular taraftar değil , oyuna kesinlikle bizim yüklediğimiz anlamı yüklemiyorlar . Bizim duyarlılığımıza sahip olmalarını beklemeyi yıllar önce bıraktım ben nacizane tavsiyem sizin de bırakmanız . Hepimiz hergün kendi işimize gidiyoruz ve olumsuz bir sürü durumla karşılaşıyoruz . Ama çok büyük bir kısım bunu orada bırakıp akşam gündelik yaşantısına devam ediyor ve eğlenebiliyor . Oyuncular da kesinlikle bu gözle bakıyor maçlara. Aksi olanlar da zaten efsane kategorisinde anılıyor .

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Dediğiniz çok güzel ama oyuncular da  gayet akıllılar , böyle bir antlaşmaya neden imza atsınlar ki ?

Oyuncular taraftar değil , oyuna kesinlikle bizim yüklediğimiz anlamı yüklemiyorlar . Bizim duyarlılığımıza sahip olmalarını beklemeyi yıllar önce bıraktım ben nacizane tavsiyem sizin de bırakmanız . Hepimiz hergün kendi işimize gidiyoruz ve olumsuz bir sürü durumla karşılaşıyoruz . Ama çok büyük bir kısım bunu orada bırakıp akşam gündelik yaşantısına devam ediyor ve eğlenebiliyor . Oyuncular da kesinlikle bu gözle bakıyor maçlara. Aksi olanlar da zaten efsane kategorisinde anılıyor .

Mevcut şartlarda spor bu kadar ticarete dönüşmüşken mümkün değil zaten böyle bir şey. Ama dünyada para kazanan insanlara bakınca en az baskıyla para kazanan insanların sporcular olduğunu düşünüyorum.

Bir takım, bir sporcu sürekli her müsabakayı kazanamaz zaten ama en azından milyonlarca taraftarı olan bir kulübün sporcusuysan maç kaybettiğin zaman bizim üzüldüğümüzün %1'i kadar üzülmen lazım. Zaten şurada tatile başlamana en fazla 15 gün kalmış ama sen kalkıp en önemli maçtan önce sağda solda takılıyorsun. Goudelock favori oyuncularımdandı ama şu video gerçekten üzdü beni.

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 19:02:26 Gönderen: yusufkaleli »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
twitterda okudum biri yazmış kesinlikle katılıyorum şubenin yönetimi kesinlikle başkan ve yönetimdeki herhangi bir veya birkaç yöneticinin eline geçmemeli. bu kişilerin eline bahane vermemek için takım başarılı olmalı