Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424553 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ktt

• Üye
  • Yer: istanbul
    • @keremtat
bu arada semih le ilgili başka bir sıkıntının olduğunu düşünüyorum .
konsantrasyon eksikliği yada ikili savunma zaafı değil bu
vesely 5 faul bjelica 5 faul oğuz yorgunluktan nefes alamıyor ama semih 0 dakika
bence semih koçu kızdıracak hemde çok kızdıracak bir şeyler yaptı
yoksa koç semihe f4 de bile daha çok zaman verdi f8 i saymıyorum bile
bence semih'in burda bir suçu var ama ne bilemiyorum

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
birinci olarak herkes eleştirilebilir obradovicten aziz yıldırıma .

böyle bir mantalite oluşturuldu ben bu fikirde değilim

maç için 5 kısaya dönülmesi bence felaket bir karardı

bu sene karşıyaka ya karşı kaçıncı maçımız ben bilmiyorum. ama koç zonepres e karşı hala önlem almadıysa hala bir şeyler çizmediyse gerçekten büyük hata yapıyor

Semih e karşı hiç sabrı yok en ufak hatasında hiç süre vermiyor. Savunma veya hucum önemsiz ama zoric e gereksiz verdiği şansların haddi hesabı yok.  Eğer yetersizliğe bakarsak kesinlikle zoric yetersiz

az önce okudum birisi yazmış zisis in şutunu riske ediyorlar diye ben bunu kupada oynadığımız karşıyaka maçında yazdım. gerçi hakkını vermek lazım gs serisine bakınca iyi durumda diyebiliriz. Takımın bütün oyun düzenini yerle bir ediyor eğer hickman olsa karşıyak bu kadar gömülemez. Kendisinden beklenen ceza şutu soksundan artık vazgeçtik . Serbest atışları soksaydı şu maçı almıştık.

Hala performansından memnun olanlar var. Sözleşme uzatalım diyenler var.

umarım koç aynı şeyi düşünmüyordur

Koç hata yapabilir. Ama herzaman güvenimiz tam. Bu takım düştüyse kalkmasını da bilir
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 10:31:57 Gönderen: serkan330 »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Maçla alakalı bir şey söylemek istemiyorum. Maalesef kötü oynadık ve yenildik. Ama şu unutulmasın ki, eleştirilenlerden başta Bjelica olmak üzere herkes elinden geldiğini yapmaya çalıştı, ama olmadı. Daha önceleri Bjelica'nın yüz ifadesinde hiç son maçlardaki gibi bir hırs görüyor muydunuz? Bir şeyler yapmak istiyor ama olmuyor ve olmadıkça daha da hırslanıp bir şeyler yapmak istiyor. Fakat ne yaparsa yapsın bir türlü beklenen performansını yakalayamıyor. Tahmin ediyorum ki bu da en çok yine kendisini üzüyor.

Semih konusuna gelirsek, yapmayın Allah aşkına. Başımızdaki koç Obradoviç. "Neden Semih'e süre vermemiş, neden oynatmıyormuş..."

Biz Semih'i maçtan maça görürken koç her gün Semih'le. O kadar sıkıntılı bir günümüzde bile süre vermediyse vardır bir sebebi. Bilip bilmeden Obradoviç'i eleştirmek bana göre yanlış.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Bjelica konusunda hemfikirim. Serhat sakat mı acaba?

Çevrimdışı egeyakis

• Üye
Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ki ben de biletlerin pahalı olduğunu düşünüyorum. Ama şahsım adına konuşmam gerekirse zengin değilim, öğretmenim üstelik henüz atanamadım ama İstanbul'da yaşıyor olsam emin olun kombinemi alır her maça giderim. Ben çoğu atama tercihimi bile Fenerbahçe'ye göre planlayan biriyim eminim koca İstanbul'da böyle niceleri vardır. Normal lig maçları için gerçekten pahalı. Özellikle her maç bilet alanlar için. Ama bu play off. Yılda 1 kere oluyor. Bence play off için değer.
Play-off için değer tabi ama iki günde bir maç oluyor birine gelse adam diğerine gelemeyecek. Dolayısıyla takıma da olan güvenle insanlar bence Final serisine saklıyorlardır kendilerini diye olumlu bakayım. Üst kata bilet satılsa yine dolmayacaktı o ayrı bir mevzu. Esas sorun kombine sahiplerinin maça gelmemesi onlar tam kadro gelse salon zaten dolu gözükecek. Ayrıca çok doğru olmamakla birlikte taraftarın maç seçme hakkı var ama takımın maç seçme hakkı yok. Play off'lara taraftar gelmiyor ben oynamasam da olur diye düşünemezler o da ayrı konu (son kısım başkasının yazdığıydı senle alakası yok).

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Bir görüş atayım ortaya da linç etmek isteyenler edebilir. Bu seri kaybedilirse ben de dahil bu serinin kaybedilmesi taraftara yazar. F4 e kadar tamam eyvallah müthiş desteklendi takım ama yarı final maçında salonun boş olması hiç hoş olmadı. Ben gittim mi maça ben de gitmedim. Suçluyuz beyler. Başkan tribün kapattı falan filan olaylarına hiç girmeyelim bence. Kapatılmayan tribünlerin hali de belliydi. 17 milyon istanbul? Her zaman destekliyoruz olmayınca takıma laf ediyoruz ama bu sefer olmuştu niye destek verilmedi bu takıma anlamıyorum. Sallamadan önce herkes şapkayı önüne koyup düşünmeli.
Önce yönetime yazar sonra taraftara yazar  son 15 gunde takımı resmen sabote etti yönetim bir resmi açıklama yapmadı.Bu arada Ülker gurubu aktarılan paranın başka şubelere gönderilmesinden rahatsızmış bu yuzden biraz anlaşmazlık var gibi söylentiler var.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 11:31:49 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Buraya yazıyorum bu takım iyi takım biz seriyi geçip finale çıkacaz bir an bile kuşku duymuyorum.Obra ard arda aynı takıma kaybetmez ve takım gerektiği zaman buyuk oynamasını bilen bir takım .Kaldı ki biz bu maçı kaybetsek bile tarihin en guzel takımına saygı duyuyorum ve seviyorum.

Ancak önce yönetim olduğunu söyleyenler kulübü yönetenler kendilerine koca camiayı oyuncak yapanlar eleştri yapan  herkesi düşman ilan edenler ve onların kongredeki şakşakçıları utansın.Ben bu sene  bütçemle 6 maça gidebildim digiturk aldım forma aldım marketten ulkerin markalarından başka bişey almadım.Son 15 günde pamuklara sarmalara gereken takımı koruyamadılar insanların kafası karışık ne olacak belli değil,  bu süreci yönetemez hale getirdiler.Sonra her mağlubiyetten sonra hemen hazırda bekleyenler bu takım mağlup olacak, final kaybedecek şampiyon olamayacak bunlar olabilir.Bunlar olsa da bu takım saygıyı hak ediyor.Biz bu seviyelerde gittikçe Obrası, Gherardinisi kaldıkça başarılar zaten kalıcı olacaktır.

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 12:14:36 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı serkan330

• Üye
    • serkancelik
Maçla alakalı bir şey söylemek istemiyorum. Maalesef kötü oynadık ve yenildik. Ama şu unutulmasın ki, eleştirilenlerden başta Bjelica olmak üzere herkes elinden geldiğini yapmaya çalıştı, ama olmadı. Daha önceleri Bjelica'nın yüz ifadesinde hiç son maçlardaki gibi bir hırs görüyor muydunuz? Bir şeyler yapmak istiyor ama olmuyor ve olmadıkça daha da hırslanıp bir şeyler yapmak istiyor. Fakat ne yaparsa yapsın bir türlü beklenen performansını yakalayamıyor. Tahmin ediyorum ki bu da en çok yine kendisini üzüyor.

Semih konusuna gelirsek, yapmayın Allah aşkına. Başımızdaki koç Obradoviç. "Neden Semih'e süre vermemiş, neden oynatmıyormuş..."

Biz Semih'i maçtan maça görürken koç her gün Semih'le. O kadar sıkıntılı bir günümüzde bile süre vermediyse vardır bir sebebi. Bilip bilmeden Obradoviç'i eleştirmek bana göre yanlış.

bu mantıkla ismail hocayı da eleştirmemek lazımdı. Diego yu oynatmayıp Neden selçuk u oynattın diye bu yanlış mantık herkes hata yapabilir . Koç "bence" hata yapıyor. GS 2. maçında kızdığı için oynatmıyor durum bu. Vesely Bjelica yokken süre almaması ilginç durum bu
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 11:57:08 Gönderen: serkan330 »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
yarın sezonun son maçı da olabilecekken bütün eleştirileri bugünden yapmanın kime ne faydası var Serkan? Boşu boşuna burada birbirinizi geriyorsunuz.
Zaten yarın son maç olursa 1 eylüle kadar her gün dilediğiniz kadar yazın çizin. ama bu kritik dönüm noktasında buralarda negativite pompalamanın faydasını anlatacak kişiye eyvallah derim
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
benim tek sinirlendiğim nokta su..

biz elimizden geleni yaparız ve ksk muhtesem oynar kaybederiz anlarım...ama biz resmen ilk yarıları elimizle rakibe verip sonra elimizdne geleni yapıp kaybediyoruz..yani kendi hatalarımızdan veriyoruz...
bunu anlyamıyorum...

umarım bu macta ilk yarı 1 dk bile konsantrasyon kaybı olmadna ilk yarıyı oynarız ve ikinci yarı boylece rahat oynarız...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
bjelica semih zoric diri kaldı , karşıyaka maçın sonuna zor getirir..bu 3 lüyle vurup geçeriz..

Çevrimdışı serkan330

• Üye
    • serkancelik
yarın sezonun son maçı da olabilecekken bütün eleştirileri bugünden yapmanın kime ne faydası var Serkan? Boşu boşuna burada birbirinizi geriyorsunuz.
Zaten yarın son maç olursa 1 eylüle kadar her gün dilediğiniz kadar yazın çizin. ama bu kritik dönüm noktasında buralarda negativite pompalamanın faydasını anlatacak kişiye eyvallah derim

abi ben eleştiri yapmadım gördüğümü yazdım

yoksa yazımın sonunda yazdığım net

düştüyse bu takım kalkmasını biliriz.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Bu maçı Semih alırsa şaşırmam. Ama hiç süre bulamazsa da şaşırmam. Takımın içinde neler oluyor bilmiyoruz. Daha önce de üst üste süre alamadığı maçlardan sonra çıkıp gayet başarılı performanslar göstermişti. Obradovic'in ne yapacağını kimse bilemez. Herkesin güttüğü koyun kadar onun çobanla muhabbetti olmuştur. Yani demek istediğim Semih olayı planlanmış da olabilir tıpkı Maccabi serisinde olduğu gibi.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Sezon bitme noktasında ama koç ve takım bu işi bırakmaz. Çok ekstra şut atmayıp hakemler zıvanadan çıkmazsa alırız.

Profesör böyle bitirmez. Semih belki de bugüne saklanmıştır.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

hustle

• Ziyaretçi
Amacım kesinlikle kimseyle polemik yaşamak değil sadece kendi gördüklerimi paylaşmak istiyorum.Yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri yazarsanız en azından beyin jimnastiği yapmış oluruz.

https://www.youtube.com/watch?v=EKBnTdIVJYg&feature=youtu.be

Bu videoda Emir'in ilk periyot performansı var hem savunmada hem de hücumda.
Savunmadan başlayacak olursak görüyoruz ki Strawberry'yi savunurken bütün picklere takılmış ve Strawberry savunmayı sürekli delip arkadaşlarına pozisyon yaratmış.
Hücumda ise resmen etkisiz eleman.Karşıyaka onu sürekli boş bırakmış yardımlara hep onun adamı gelmiş.Son pozisyonda Goudelock topla oynarken Emir ve Zizis'in adamlarına bakın lütfen.İkisi de boyalı alanın içinde.Ya biz kadın takımında bir oyuncuyu bu kadar risk edemiyoruz.Karşıyaka'da aynı pozisyonda oynayan Diebler ve Dixon'ı bir saniye boş bırakınca neler olduğunu görüyoruz hatta boş bırakmasak bile.
Ben dün Ufuk Sarıca'yı överken Obradovic'ten iyi antrenör demek istemedim sadece dersine iyi çalışmış ve malesef Obradovic de onun ekmeğine yağ sürdü demek istedim.
Bu eşleşmede bariz üstün olabileceğimiz bir yer varsa o pota altıdır.Ama biz şutu olmayan oyuncuları aynı anda sahada tutarak pota altına gömülmelerine izin veriyoruz.Galatasaray maçında da aynısı olmadı mı? Ve hiç düşündünüz mü neden bu kadar dar rotasyonla oynayan Gs ve Ksk'yı hiç faul problemine sokamadık.Çünkü pota altını kullanmamıza izin vermediler.
Zizis için bir şey söyleyemeyeceğim takımın tek guardı ve bir şekilde oynamak zorunda ve en azından iyi bir savunmacı.Ama Emir'le beraber oyundayken çok rahat savunuyor bizi rakiplerimiz.Şu başladığımız 5'de Melih olsa bu savunma böyle mi olacaktı? Melih'i risk edebilecekler miydi? Melih Emir'den kötü savunmacı mı?
İşte bunlar yüzünden Obradovic formsuz diyorum.
Ha bir de Oğuz konusu var.Oğuz bana göre bu ligin en kötü ikili oyun savunmacısı.Ayaklarında resmen beton var.Dixon sürekli onun adamını picke çağıdı ya kendi üçlüğü gönderdi ya da Cemal'den smaçları yedik.Biraz zamanım olursa bunun da videosunu yüklüycem.Peki bunlar olurken hücumda Oğuz üzerinden bir set oynayıp üstünlük mü kurduk da Oğuz oyunda kaldı? Hayır.Hatta kendi bile bilmiyodur neden oyunda kaldığını.Çünkü 30 dakika 2 ribaund, ikili oyun savunması facia, hücumda sadece 4 top kullanmış.Semih oyun zekası olarak zayıf olabilir ama kimse kusura bakmasın ikili oyun savunması Oğuz'dan kat kat iyidir ve ayrıca ribaundlarda açık bir biçimde üstündür ve net ribaund alır bu da bizim hücuma hızlı gelmemizin anahtarıdır.
İşte bunlar yüzünden Obradovic formsuz diyorum.