Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424556 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Kazanacağız.......

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
İnşallah

Çevrimdışı afat

Etrafta millet salyalarını saçmaya başlamış. Şu yorumları göstersek adam olan oyuncu oynar zaten. Hocanın semihi falan oynatmamasına o yüzen daha fazla kızıyorum yerel ligi yerel oyuncularla alırsın. Gou gibi yapmazlar en azından bir düşünürler çok salak değillerse. Bu kadar net bir şey bu.

Çevrimdışı exex

• Üye
sol dipteki diebler sutlarina dikkat etmeliyiz ...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bu maçı alırsak burda şansları kalmaz.

hustle

• Ziyaretçi
Umarım 3. maçtaki gibi Emir ve Zizis aynı anda sahada olmaz.Aksi takdirde içeriden oynamamız imkansız çünkü bu iki oyuncuyu savunan Karşıyakalı 3 saniyenin içinde bekleyip her yere yardım ediyorlar.
Oğuz yerine Semih'in oynaması gerektiğini düşünüyorum.Ksk hücumda ne zaman sıkışsa Dixon Oğuz'un adamını picke çağırıyor, pick sonrası 3lük kullanıyor çünkü Oğuz yüksek show up yapamıyor ,yapsa bile dönemediği için Cemal'den Palacios'dan sayılar yiyoruz, bunlara ters taraftan yardım getirirsek de Diebler'dan boş 3lük yiyoruz.
Ergin Ataman senelerdir bundan ekmek yiyiyor.Savunmada Emir'in şutunu risk ediyor hücumda da Oğuz'un ayak yavaşlığından faydalanıyor.Oğuz'un hücum getirisi hiçbir zaman savunmada götürdüğünü karşılamıyor.Üstelik ribaundları net alamaması hücuma hızlı çıkmamızı engelliyor ki bu maçta kolay sayılara çok ihtiyacımız var.Yoksa 3. maçtaki gibi (36 3 sayı denemesi 30 2 sayı denemesi )hücumda tamamen kaos basketboluna mahkum oluruz.
Rotasyon olayına da ayrıca takılmış durumdayım kötü oynayan oyuncuların tekrar tekrar oyuna girmesi çok ilginç.Ayrıca bazı oyuncuların ritim bulamaması gibi sorunlar ortaya çıkarıyor.Umarım bu maç 8-9 oyuncuyla sınırlı kalır.
Bu takım finale çıkmayı hakedecek bir oyun ortaya koydu sezon boyunca eminim bugün de sahada karakter koyup kazanmasını bilecektir.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Yeniden ayağa kalkmalıyızzz

Çevrimdışı exex

• Üye
vesely veya semihten birisi savunma için oyunda kalmalı ... KAZANIRIZ İNŞ.

Çevrimdışı ulgenunal

• Üye
  • Yer: İstanbul
F4'te Real ile oynarken, son çeyrekte bile Real'i geçeceğimize yürektek inanarak ve coşkuyla seyrettim. Maçın sonuna kadar ümidimi kaybetmedim.

Şimdi neden bugün, bu saatte, maç artık başlamak üzereyken takımıma inanmakta zorlanıyorum. Karşıyaka takımının ölümüne inanmışlığından mı, taraftarlarının çoluk çocuk heyecandan ağlayarak destek vermesinden mi, hakemlerin göz göre göre vicdansızca bizi sindirmesinden mi, Gou'nun gece kulüplerinde takılıp onların ekmeğine yap sürmesinden mi, Bjelica'nın dağınıklığından mı, Zizis ve Emir'in sıfır şut tehdidi ile oynamalarından mı...

Şu an galip gelmeyi değil, sadece takımımın yürekten oynayacağına ve savaşacağına inanmak istiyorum. Arena'ya önce Karşıyaka sonra Efes gelsin istiyorum. Fatih Söylemezoğlu'nu Arena'da tekrar maça versinler, o varken eze eze yenelim istiyorum.

Bütün sezon neler yaptınız bu sefer son bir defa yapın.

Ne olur savaşın, artık gerçekten son çünkü...

hustle

• Ziyaretçi
Akıl almaz bi 5le başladık inanamıyorum Obraya

hustle

• Ziyaretçi
Kim oynamasın dediysek hepsi sahada ve içeri top veremiyoruz yine

hustle

• Ziyaretçi
Oğuz 2 top kaybı 2 dakikada

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Yine rezil başladık

hustle

• Ziyaretçi
Ya gerçekten inanamıyorum bu beşle topu içeri nasıl vericez. 4 top kaybı oldu 3 dakikada.

Çevrimdışı afat

Zisisin sacma sapan top kayiplari 20 yasinda misin mubarek.