Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 425793 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Emir valla bıktırdın ya

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Kimse kusura bakmasın ama Emir ve Zisis'in 1 saniye daha oynamaması lazım. Koç nasıl göremiyor gerçekten aklım almıyor.

Çevrimdışı exex

• Üye
koç içeri verin  demişte  , bizimkiler rezil

hustle

• Ziyaretçi
Sadece 4 sayı attık 6 dakikada 4ü de fast break.6 top kaybı.Maç öncesi yaptığım analizi Obra'nın nasıl yapamadığına anlam veremiyorum.Adamlar artık Zizis Ve Emir'i top ellerindeyken bile savunmuyor.İçeri gömülüyor ve bizde pas vermeye çalışırken top kaybediyoruz. Yeter artık ya. Sadece dışardan şut savuruyoruz ya da top kaybı yapıyoruz.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Takım kafasında bitirdiği sezonu resmen bitirmek için sahaya çıkmış.Buradan dönüp de maçı alırsak belki final demek bizim için.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
hep obradoviçin bir bildiği vardır diye düşünüyordum artık öyle düşünmüyorum. bir günde ya semih hep hata yapıyor diyelim bir günde zizis emir 2 top kaybı yaptı diye oyundan çıkar mı diyelim.bu seneyi de kupasız bitirdik . cumhurbaşkanlığı kupası gittiğinde ne varki canım altı üstü bi cumhur başkanlığı kupası türkiye kupası gittiğinde amaan canım önemli olan eurolig ve lig . euroligde gidince zaten buraya kadar geldik bu bile fazla. e lig de gitti wtf? ben bir fenerbahçe taraftarı olarak her sene final oynayıp şampiyon olamamaktansa 3 sene nal topla kötü ol 1 sene şampiyon ol bu daha iyi.

hustle

• Ziyaretçi
Yine bir tepe pick&roll ü yine Oğuz Savaş yine basket bıktık gerçekten!!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bazı oyuncular tanınmaz halde ya..çıldırıcam valla

Çevrimdışı guraygun

• Üye
biz kadınlar euroligde yıllarca oynuyoruz belki son bilmem kaç yıldır f8e f4e kalıyoruz . bu seneyi saymazsak son 2 yıl da final. grupları süpürdük namağlup götürdük martlara kadar. ancak bundan 4-5 yıl sonra kimse bunları hatırlamayacak herkes ayda yılda ilk defa f8e kalıp şampiyon olan galatasarayı bilecek. artık vinner bir takım görmek istiyorum

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Zoric allah belanı versinnn

hustle

• Ziyaretçi
Bravo hocaya Zoric bravo valla

Çevrimdışı guraygun

• Üye
zoriçin hatasına bak. halen semihin oynamamasına çıldırıyorum

Çevrimdışı afat

Evet evet zoric al sana zoric

hustle

• Ziyaretçi
Ya bu Semih ne yaptı da oynamıyo.Zoric geçen maç oyuna girdi 2 dakikada 8-o seri yedik bugün yine oyuna girdi bu nasıl bir akıl tutulması

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Az önce Zisis ve Preldzic dedim Oğuz'la Zoric'i de ekleyeyim. Bu maç artık ölüm kalım maçı. Koç bu 4 arkadaşın dışında 5 oyuncu seçip oynatacak başka çare yok.