Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 431992 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bilet alırken 1 kez daha düşünün..Bunlar korkudan çıkmazsalar biletler yanmasın
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı exex

• Üye
hickmanin Arroyu yu bitirecegi
Vesely ninde Jawaiye karsi sov yapacagi bir mac olur . Rakip tempoyu sevmiyor .Biz seviyoruz yani 15 20 arasi olur

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Pazartesi de bana güzel oldu. PAzar günü izmit'ten maça gitmek zor olurdu
şimdi Süreyya dan izin kağıdı imzalatıp pazartesi iş çıkışı yürüye yürüye salona doğru ilerleyiz
Önce bi Almanya maçı geçsin de sonra konsantre oluruz

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Biletler üç sebepten yanabilir:

Van: -Bir aslan miyav der ve kuyruğunu kısıp fare deliğine saklanır. (bkz: 2014 Haziran. The Finals-Game 7)

Tu: -Özellikle Cem Ağrak dikkat etsin kendisine. İptal edilmiş bir kombineyle kalıverir ortada. (bkz: Fenerbahçe-Rizespor maçı.)

Tri: -Bilet yanmaz da, bilet satışı olmaz. (bkz: Pazar günü Erkek Voleybol maçı.)

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=42292

Kısaca biletler Çarşamba günü FB Kart sahiplerine Perşembe'de genel satışa çıkıyor
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
koyar geceriz...

• Üye
oyle boyle guzel olmadı bu galibiyet...gs'ye de koyduk mu bu hafta iyice onumuz acılacak ligde...
gs macı sonrası onumuzdeki 6 mac..

ibb dep
ted
usak dep
banvit
edirne dep
konya

bir tek usak deplasmanı zorlu gecer bence...diger maclar cok zor olmaz..ozellikle banvit macında cok zorlanmayız bu sene gibime geliyor..

ahh o royal macı...gereksiz maglubiyet oldu...o maglubiyet olmasa 13. haftaya kadar 12 de 12olacaktı gibi efes macına kadar...gerci son 3 haftada deplasman efes-evimzide dacka ve evimizde bjk maclarında kayıp yapmayız bence ama sadece ustuste zor 3 mac olacak o anlamda yazıyorum..takım cok yıpranmıyacak 13. haftaya kadar..

yani royal macı kayıp olmasa 15 te 15 olabilirmis esasında..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
galibiyet güzel olmuş, maalesef maçı izleyemedim. nette de bulamadım. takımın kenetlenmesi açısından iyi olmuş.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
galibiyet güzel olmuş, maalesef maçı izleyemedim. nette de bulamadım. takımın kenetlenmesi açısından iyi olmuş.

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Emir Münih'de 20 dakika oynadı
bu maçta öttürür ERgin hocasını
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Üye
goudelock ve bogdan'a bu macı derbi oldugunu iyi islersek 3 luk sov yapabilirler...havaya sokmamız lazım adamları..

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Hiiiiiç sıkıntı yok 20 civarlarında fantastik bi galibiyet bekliyorum ben Münih'teki Offense performansımıza yakın oluruz ve tabiki sahamızda 70i geçemezler ;)

Çevrimdışı altann

• Üye
  • Fenerbehçe Spor klübü
İnşallah oyuncularım çok iyi peformans gösterdiği bir maç olur.Ben de +16 fark bekliyorum

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. "Yeneriz, parçalarız..." düşüncesi pahalıya patlayabilir. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım. Son örnek, Royal Halı Gaziantep maçı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. "Yeneriz, parçalarız..." düşüncesi pahalıya patlayabilir. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım. Son örnek, Royal Halı Gaziantep maçı.
A.Y.