Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
sen hep mutlu ol...
Saol abi hepimiz mutlu olalım,hayat mutlu olunca güzel:-)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bu arada, kimse farketmemis ama, Obradovic'te ciddi bir duzelme var!!!  Adam 23 yillik koc ama ancak bu hafta duzelme sinyalleri verdi.  Tespitimi onayliyorsaniz, lutfen alinti yapin  ;D
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 00:27:23 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Kız olsam verirdim :/

Beyler, bu Fenerbahçe Ülker takımı (her şeye rağmen) koç takımı olma yolunda ilerliyor, bunun aslan payını Nemanja Bjelica'ya vereceğim. Son derece şerefli bir oyuncu. Kimsenin gazına gelmez çıkar işini yapar. Adam gibi adamdır Nemanja kardeşim.

Ki şunu da söyleyelim. Rolü açısından mutsuz olmasına rağmen, takım için hep destekleyici oldu.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ki şunu da söyleyelim. Rolü açısından mutsuz olmasına rağmen, takım için hep destekleyici oldu.

Bugun çok aktifti ya..Fakettiysen smaçlardan sonra zıpladı havada sevindi Vesely ve Emir ile.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Bu arada, kimse farketmemis ama, Obradovic'te ciddi bir duzelme var!!!  Adam 23 yillik koc ama ancak bu hafta duzelme sinyalleri verdi.  Tespitimi onayliyorsaniz, lutfen alinti yapin  ;D

Bunu diyenler Emir'in Ergin Ataman ile bambaşka bir seviyeye çıktığını da söyledi :D

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
dün kendi hayatımın maçını yaptığım için Fenerbahçem ile ilgilenemedim. Maçın tekrarına bakamadım henüz ama Bjelica gibi soğuk nevale adam bile seviniyorsa kenarda birileri kudurmuştur dün akşam.
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Kız olsam verirdim :/

Beyler, bu Fenerbahçe Ülker takımı (her şeye rağmen) koç takımı olma yolunda ilerliyor, bunun aslan payını Nemanja Bjelica'ya vereceğim. Son derece şerefli bir oyuncu. Kimsenin gazına gelmez çıkar işini yapar. Adam gibi adamdır Nemanja kardeşim.

Bir alnı secdeli demediğin kaldı :)

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
Bir alnı secdeli demediğin kaldı :)

ha secde ha haç abi sonuçta bir yaradanın varlığına inanıyor adam büyük çerçeveden bakalım olaya hahahha

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
dün kendi hayatımın maçını yaptığım için Fenerbahçem ile ilgilenemedim. Maçın tekrarına bakamadım henüz ama Bjelica gibi soğuk nevale adam bile seviniyorsa kenarda birileri kudurmuştur dün akşam.

hayırdır Furkan? nişan falan?

aha öyleymiş twitten gördüm
tebrikler :)))
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 09:34:09 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
hayırdır Furkan? nişan falan?

aha öyleymiş twitten gördüm
tebrikler :)))

yapma etme diyen çok oldu ama çok geç artık hahahah

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
benim gibi boş gezenin boş kalfası varsa maçın tekrarı LİG TV 3'de şu an :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic maç sonrası düzenlenen basın toplasında görüşlerini dile getirdi. Obradovic, rakiplerinin kalitesine paralel olarak zor bir maçı geride bıraktıklarını belirtti.

Pınar Karşıyaka'nın her zaman kazanmak için oynayan bir takım olduğunu belirten Obradovic, şunları söyledi:

"Özellikle kendi evlerinde ciddi destek veren taraftar kalitesine sahipler. Bugün sahadaki atmosfer tüm basketbolseverlerin içinde olmak istediği bir atmosferdi. İlk çeyreğe kötü başlamamıza rağmen savunmada daha kararlı ve istekliydik, maçı çevirecek işler yaptık. Hücumda da istekliydik. Kendi oyuncularıma, Pınar Karşıyakalılara ve Karşıyaka taraftarına teşekkür ediyorum."

"Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde hedeflerinde bir değişiklik olmadığını belirterek "Bu hafta oynayacağımız Bayern Münih maçı da kesinlikle çok önemli. Her maçı adım adım ve maç maç düşünmek zorundayız" dedi."

"Fenerbahçe Ülkerli Bjelica ise zor bir müsabakanın geride kaldığını, özellikle savunmada iyi oynayıp müsabakadan galip ayrıldıklarını belirtti."

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bjelica ya 2 haftadir küfür ediyorum
görüyorum ki doğru yoldayım
..onun o cooll suratına. .....
Henüz  ricky ve bogdan için  3 gündür küfür ediyorum.
Tüm hızla devam edeceğim
ricky nin bal dudaklarına
bogdan i müjdeleyene....
:D  ;D  :D Sen olmasan nparız
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Barcelona maçı ile başlayan savunma direncinin Karşıyaka maçında da devam ettiğini gördüm.  Oyuncular ellerinden geldiğince agresif ve tempolu oynamaya çalışıyor. Daha yolun başında olduğumuzu düşünürsek geleceğe umutla bakabiliriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı kingkoala

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @kingkoala1907
İlk gönderimim şöyle keyifli bir galibiyetten sonra olsun :)
Ciddi iyi yolda takım bence. Hickman'ı da hemen öyle asıp kesmemek lazım. Süre geçtikçe rolüne, takıma adapte olacaktır. Bu takımın en büyük ihtiyacı süre. Bu sürede araya bir kaç tane daha böyle güzel galibiyet sıkıştırıp, süreci atlatabilirsek, (Suradaki Bayern maçı gibi) Top 16'de iyi bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum.

Bu arada herkese merhaba :)