Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424989 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
:) Evet ama spahija'ya ikinci senesinde çok kızmıştım pianigiani ile dibe vurduk, şimdi ismail hocaya destek olmak istiyorum fakat bu sefer Aziz Yıldırım'ın kütük olsa ben para veriyorum futbolcular kazandırıyor paradoksuna düşüyorum zor işler bunlar Kemalim :).

Neven'e ikinci yılında hepimiz kızmıştık bir elin parmaklarını geçmez aksini düşünen. Biz o zamanlar çarkın işleyişine aldandık diyelim. Suçu hep koç odaklı aradık. Şimdi görüyoruz ki suç tepede başlıyor en masum olanlar koçlar.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Zico döneminden beri aynı noktadayım hep diyorum Löw 99'da gitmese 15 yıl başımızda kalsa bugunden ne kadar çok geride olurduk aynı durum Aydın hoca için geçerli, bu zihinsel devrimi ne zaman yaşayacağız sadece erk kalıyor ve o da git gide tiranlaşmaya başlıyor.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Takıma Tebrikler.. vesely 5 oynayınca güzel.. yapalım bir 1-4 paketi uçalım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
kaç para bir bynum alın gelin arenada topar veririz parayı :P savunması da var canavar gibi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bjelica ya 2 haftadir küfür ediyorum
görüyorum ki doğru yoldayım
..onun o cooll suratına. .....
Henüz  ricky ve bogdan için  3 gündür küfür ediyorum.
Tüm hızla devam edeceğim
ricky nin bal dudaklarına
bogdan i müjdeleyene.....
:) 8)
Ufuk kirosuna koyandan Allah razı olsun
Avrupa basketboly tanrısı Zeljko bi ömür bizimle olsun...

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Nemanja Bjelica Avrupa'nın en cool, en seksi, en bitirici 4 numarası diyebilir miyiz ?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bjelica ya 2 haftadir küfür ediyorum
görüyorum ki doğru yoldayım
..onun o cooll suratına. .....
Henüz  ricky ve bogdan için  3 gündür küfür ediyorum.
Tüm hızla devam edeceğim
ricky nin bal dudaklarına
bogdan i müjdeleyene.....
:) 8)
Ufuk kirosuna koyandan Allah razı olsun
Avrupa basketboly tanrısı Zeljko bi ömür bizimle olsun...

bildiğin barzo
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Bugün çok mutlu oldum,hayatımdaki çok nadir günlerden biriydi:-):-)
Çünkü aynı anda Hem Karşıyakaya,hem Ufuk dallamasına,hem kendini birşey zanneden basketbol ulemalarına hemde hainlere Koydukkkkkkk:-):-)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Nemanja Bjelica Avrupa'nın en cool, en seksi, en bitirici 4 numarası diyebilir miyiz ?
diyemeyiz. onun hal ve hareketlerinin...................... gerisini sel doldur Kemal ERdem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bugün çok mutlu oldum,hayatımdaki çok nadir günlerden biriydi:-):-)
Çünkü aynı anda Hem Karşıyakaya,hem Ufuk dallamasına,hem kendini birşey zanneden basketbol ulemalarına hemde hainlere Koydukkkkkkk:-):-)
sen hep mutlu ol...

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
diyemeyiz. onun hal ve hareketlerinin...................... gerisini sel doldur Kemal ERdem

Çok karizmatik, çok başka adam be abi, şöyle bakıyorsun fanı olası geliyor insanın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Çok karizmatik, çok başka adam be abi, şöyle bakıyorsun fanı olası geliyor insanın.
verecek gibisin KEmal ? ama benim bildiğim sen karşı cinslerden hoşlanırsın , haksız mıyım ?

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
verecek gibisin KEmal ? ama benim bildiğim sen karşı cinslerden hoşlanırsın , haksız mıyım ?

Kız olsam verirdim :/

Beyler, bu Fenerbahçe Ülker takımı (her şeye rağmen) koç takımı olma yolunda ilerliyor, bunun aslan payını Nemanja Bjelica'ya vereceğim. Son derece şerefli bir oyuncu. Kimsenin gazına gelmez çıkar işini yapar. Adam gibi adamdır Nemanja kardeşim.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 23:14:53 Gönderen: Chauncey Billups »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kız olsam verirdim :/

Beyler, bu Fenerbahçe Ülker takımı (her şeye rağmen) koç takımı olma yolunda ilerliyor, bunun aslan payını Nemanja Bjelica'ya vereceğim. Son derece şerefli bir oyuncu. Kimsenin gazına gelmez çıkar işini yapar. Adam gibi adamdır Nemanja kardeşim.
kız olsak biz seninle sonumuz iyi olmaz dı :) :)
bu parantez içinin detaylarını biliyorum ve bu detaylar için verdiğin emeklerden dolayı da seni tebrik ediyorum . bana vereceğin vodka senin olsun
kızlar ile alem yaparken içersin

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
ilk çeyrek hariç gayet iyi oynadık.Pao maçındaki gibi kopma olmadı şükür. Semih vesely rolünü biraz kapabilse çok iyi olur. Rotasyon açısından ihtiyaç var. ufuk çığırtkanı v ksk taraftarına armağan olsun bu galibiyet
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem