Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424967 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Voleybol maçının tekrarı olmayabilir.

Tahmin ettigim gibi. Tekrar olmaz. Basket macını verseler de keyifle seyretsek bari.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tahmin ettigim gibi. Tekrar olmaz. Basket macını verseler de keyifle seyretsek bari.
değerli dostum 01.00.da mac tekrari varmış

Çevrimdışı exex

• Üye
değerli dostum 01.00.da mac tekrari varmış

voleybol kaybetti diye abi . saat 10 a cekerler yayini buyuk ihtimalle . haberin olsunda kacirma .

sanirin mesajda ondan bahsetti
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 20:30:17 Gönderen: exex »

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
Her geçen gün daha iyi oynuyoruz, savunmamızda ciddi düzelme var, hücum setleri yavaş yavaş oturuyor, eksiklerimiz tabiki var olması kdr da doğal bir şey yok. Obra'ya ve bu takıma güvenmek zorundayız, bizlerden yani Fenerbahçelilerden ıslıklama yuhalama hakaret gibi onur kırıcı tepkiler gelmez ise yolumuz açık.

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
voleybol kaybetti diye abi . saat 10 a cekerler yayini buyuk ihtimalle . haberin olsunda kacirma .

sanirin mesajda ondan bahsetti

Maçın tekrarı 21:30 daymış, şimdi twitterdan yayınladılar

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Vay be sadece ve sadece 6 sayfa.
bu yendiğimiz zaman yazilmamasindan Nefret ediyorum
yenilgi de.12.13 hatta 15 sayfa olurdu.
Yahu böyle eleştiri mantığı olmaz. Yenince de 2 3 kelam laf edelim ki yenilince de laf ettigimiz zaman normal olsun..
neyse hayırlı olsun. Izleyemedim dışarıda işim vardı
gece 1 de tekrar var.
moral olsun devamı gelsin

çünkü sadece yenilgi durumunda yorum yapan kişiler var akbaba gibi bekleyen :)
güzel galibiyet oldu valla iyi yönnde gidiyoruz hadi bakalım aynı tarife inşallah bayern e..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı exex

• Üye
Maçın tekrarı 21:30 daymış, şimdi twitterdan yayınladılar

tesekkurler :)

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Misafirler nedeniyle maci izleyemedim.  Simdi bakacagim.  Tekrar tebrikler takima.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ne yazık ki bu maç olmadı,şimdilik susan çakallar hafta içi mesaisi öncesi Bayern'in sağlığına duacı.

Ekleme; susan derken Cem abinin mesajı sonrası benim mesajla birlikte yanlış anlaşılmasın buradakilerden bahsetmiyorum.

Cakallar her yerde, Bulent.  Dikkatli olmak lazim :)

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Kötü bir başlangıç ve 10 - 21 ilk çeyrek sonu özellikler 2 ve 4. çeyreklerde istekli oyun ve sonucunda gelen bir deplasman galibiyeti için emeği geçen herkese teşekkürler.Takım yavaş yavaş toparlanıyor şu anda en önemli eksiğimiz rollerin tam olarak oturmaması bu durumda gerçekleşirse çok ama çok eğlenceli ve sonuca giden bir takım olacağız.

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
  • Yer: İstanbul
Takımdaki her eksik görülen noktayı transferle çözme alışkanlığından kurtulamıyoruz malesef. Heurtel transferini  kendi adıma ayrı tutuyorum çünkü saf bir oyun kurucunun eksikliğini uzun senelerdir çektiğimiz aşikar. Ancak Vesely 5 numarada süre alıyor diye bir 4 numara transferinin yersiz olduğunu düşünüyorum. Semih ve Oğuz'dan hiç yararlanamama ve Bjelica'nın aldığı rolün kısıtlanmasına yol açar bu hamle bence. Koç bir kaç maçtır 15-20 dakikalık bölümlerde Bjelica-Vesely ikilisini kullanıyor ve verim alıyor. Bjelica'nın 30 dakika civarı süre alması oyun içi düzenlerin işlemesi için çok önemli.
 Bugün oyun içinde Bogdanoviç'in de geçmiş maçlara nazaran daha fazla sorumluluk aldığını, Goudelock'ın topla daha az oynadığını, Hickman'ın karakterli bir oyuncu olduğunu gördük. Doğru 5'leri daha uzun süre bulabiliyor gibi duruyoruz oyun içinde. Kısacası iyi yolda gibiyiz.
Tabi iyi yoldayız derken, eksiklerimiz hala çok. Öncelikle dış oyuncu savunmasında ciddi problemlerimiz var. Ama bugün hickman'ın son çeyrekte yaptığı baskı gibi savunmanın isteyince olan bir şey olduğunu da görmek lazım. Hücumda roller iyice oturdukça, doğru 5'ler sahada daha uzun kaldıkça bir noktaya kadar bu sorunun üstesinden gelebiliriz.
Şimdi Bayern maçını alırsak top 16'yı neredeyse garantilemiş sayabileceğiz takımı. İyi geçtiği belli olan bu bir haftada, her zaman çok zorlandığımız bir deplasmanda iyi oynayarak kazandıktan sonra rüzgarı arkamıza alabilirsek sezon planının istenildiği gibi geçmesi için her türlü şart oluşmuş olacak.
Son olarak da Kenan'a verilen şanstan biraz da Berk'e versek çok daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Dikkatli olmak lazim :)

O zaman ne diyoruz ;

Astınız ...

Zehirlediniz ...

Yedirmeyiz ...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
semih zoc diyaloğunda ne konuşulduğunu çözebilen var mı :).

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
semih zoc diyaloğunda ne konuşulduğunu çözebilen var mı :).

Arif abi, sen de hoca konusunda dik duran ender adamlardansın, antu'nun antu olduğu zamanlarda sessiz çoğunluğun sesi olurdun :F

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Arif abi, sen de hoca konusunda dik duran ender adamlardansın, antu'nun antu olduğu zamanlarda sessiz çoğunluğun sesi olurdun :F

:) Evet ama spahija'ya ikinci senesinde çok kızmıştım pianigiani ile dibe vurduk, şimdi ismail hocaya destek olmak istiyorum fakat bu sefer Aziz Yıldırım'ın kütük olsa ben para veriyorum futbolcular kazandırıyor paradoksuna düşüyorum zor işler bunlar Kemalim :).