Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424812 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın tekrarını izliyorum. Melih'in attığı 3 sayılık baskette ki uygulanan 2 ayrı perdeyi tekrar bi bakın..
hani setimiz yok ya bizim öyle diyenler maçı gözleri ile bi izleyiversin..
set demek sadece pnr oynamak değildir diye de hatırlatmak istiyorum :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Maçın tekrarını izliyorum. Melih'in attığı 3 sayılık baskette ki uygulanan 2 ayrı perdeyi tekrar bi bakın..

nasıl seti yok ya..Obra setler oynansın diye yırtıyor kendini de işte Diamantidis farkı orada..bizim çoğu pas yerine gitmeyince veya gecikince oyun bozuluyor...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi ara sıra hatalar oluyor ama attığımız sayıların %80 i setler üzerinden....
ama dedigin gibi o paslar 4x4 lük gitse o zaman muazzam seviyeye geliriz

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Gaude'nin birebirleri dışında zaten top hep sette dönüyor..Biraz da Bogdan kaldırıp atıyor zaten..Ama tepeden uzundan uzuna, topu içeri verip sonra ters forvete geçirip, hatta bir de dipte boş bekleyen şutöre döndüğümüz set muazzam..Bazen bunun sonunda ters taraftan gelen uzuna smaç da yaptırıyoruz..Oğuz'un Spurs'e attığı süper basket var ve Vesely'nin böyle bir sürü smacı...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi goudelock  1 e 1 de muhteşem bir adam. O bile  bizim için  bir settir. Geçemeyeceği adam yok. Ya sayi yada asist yapıyor. Allah nazardan saklasın.
Bogdan /bjelica & emir /vesely alley hoop lar muazzam

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Abi goudelock  1 e 1 de muhteşem bir adam. O bile  bizim için  bir settir. Geçemeyeceği adam yok. Ya sayi yada asist yapıyor. Allah nazardan saklasın.
Bogdan /bjelica & emir /vesely alley hoop lar muazzam

Sen bide beni görecektin, alley oop, molleyoop her yol vardı...Zaten benim yüzümden NBA'de potayı yükselttiler haksız rekabet diye ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc

Merak ettim Cem, kim diyor "set yok" diye. Söyleyenler gözlerini kapatıp izliyor galiba maçları!?!?
Hoops and rap

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Vallaha sanal alemde bayağı laf eden oluyor Dinçer dostum..

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
At gözlüğü ile bakmanın sonucu,adamın aklına set denince pnr gelirse,olacağı bu.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Obradovic'in bile setinin olmadigi bir dunyadan umudumu kestim ben arkadas...  Nefes almaya bile degmez...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Set oynamak demek sadece topun hızlı dolaşması anlamına gelmez.Ya da topun ne kadar hızlı dolaşırsa o kadar iyi set hücumu olur diye bir kural yoktur. Tek pas üzerinden bile mükemmel bir set olabilir.Pickleri uygun yere yerleştirir ve en az 2 picki değişkenli olacak şekilde sahaya koyarsan şutörunu bomboş şut kullandırabilirsin.Bunu mesela Larry Brown lu Detroit, Hamilton üzerinden çok iyi yapardı.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
İkinci yarıda verilen ribaundlar can sıksa da son derece rahat kazanılmıs bir maç.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
FBtv'nin alttan verdiği garip fon sesi üzerine anlatılan maça anca iki periyot dayanabildim.
Bu kararın alınmasında ligtv'nin maç boyunca kendi reklamını yapması falan mı var acaba?
...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
FBtv'nin alttan verdiği garip fon sesi üzerine anlatılan maça anca iki periyot dayanabildim.
Bu kararın alınmasında ligtv'nin maç boyunca kendi reklamını yapması falan mı var acaba?

radyodaki canlı yayın anlatımını görüntüye yapıştırıyorlar ama görüntü o kadar kötü ki ve salon sesi yok
Final 4da final izlesen motive olamazsın
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
radyodaki canlı yayın anlatımını görüntüye yapıştırıyorlar ama görüntü o kadar kötü ki ve salon sesi yok
Final 4da final izlesen motive olamazsın
Bir ara haber vardi FBTV HD yayina gececek diye, umitlenmistim ama sonra ses cikmadi.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon